Вакумиран е кашкавалот Се надевам нема да имам проблем-ако има ке го фрлам, ич не му ја мисламСе` дури е конзервирана храната (за паштетата не верувам дека ќе прават проблеми), нема да имаш проблеми. Ама за кашкавалот, нема шанси да те пуштат ако ти е рефус...
Имаат лудачки закони кои мора сите држави да ги почитуваат нели против тероризам... Со голем багаж не сум патувал, едно мало шишенце со вода можеш со себе да носиш. Останатото го купуваш во авијон по изгор цена.Друже, вода можеш да носиш ама не со себе. Со себе ич не е дозволено ни вода ни храна. Прашањето ми е за во багаж. Ете на пример парфеми, дезодоранси, афтер шејв и другите работи за лична хигиена не се дозволени со себе ама се дозволени во багаж да ги носиш.
Гет ит?
Ако е кашкавалот вакумиран и со декларација нема да имаш никаков проблем доколку го ставиш во багаж кој се чекира. Во рачен багаж не смее да се носи храна. Стави ги работите во куфер и не би требало да имаш апсолутно никаков проблем. Проверено и испробано.Вакумиран е кашкавалот Се надевам нема да имам проблем-ако има ке го фрлам, ич не му ја мислам
200 денари е картата. А за купување би требало да има и на денот кога ке сакаш да го гледаш филмотПрометеј (Prometheus)
Да не знае некој колку е карта за во 3Д за во кино милениум? за во сабота? и дали треба сега да купам или може тогаш?
Да значи како што кажаа погоре ако ти е во куфер не во рачен багаж тогаш немаш проблем, имам носено вино, сувомеснато и биено сирење вакумирани (бидејки може подолго да издржи на подолго патување бев) низ 3 аеродрома минав и никој ништо не ми рече за содржината во багажот. Така да нема да имаш проблем. Слободно носи и мачкајтеОпшти прашања м?
Епа вака
Патување со авион-дали може да носам сувомеснати производи и до која количина? Смешно е ама ете ми побараа да им однесам кашкавал и две аргети. Тоа е се ама да не им текне па да ми тупнат некоја казна на аеродром кога ке се симнувам.За Македонија не е проблем некако ке се разберам ама за таму (Цирих иначе).
Сте имале некое искуство со ова?
Страни за гледање на серии бесплатно на нет ?
Еве ти една страна кај што си гледам јас серии...топ си е страницата... www.1channel.chСтрани за гледање на серии бесплатно на нет ?
Ти треба Pedometer , колку поскап толку подобро. Најефтини имаш од 3$ до кај 30$. Кај кинезите побарај.Каде можам да најдам стегач/алка/НЕШТО за мерење на километража при трчање?
Значи не ми треба телефон, ми треба нешто за на рака/нога т.е. нешто што не смета при обавувањето на спортската активност : ))
Битно ми е, па ако може некој да посочи нешто би бил благодарен
Фала