Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Се иде преку телефон односно ЏиПиЕс.а ова мерењава и стазата преку gps идеше или мануелно ја исцрта ?
Се иде преку телефон односно ЏиПиЕс.а ова мерењава и стазата преку gps идеше или мануелно ја исцрта ?
Само си црта.. и спортипал ти е иста апликација како оваа дури и подобра ако ме прашуваш мене.а ова мерењава и стазата преку gps идеше или мануелно ја исцрта ?
И јас мислам така. Исто добра апликација како Sportypal e и Strava.Само си црта.. и спортипал ти е иста апликација како оваа дури и подобра ако ме прашуваш мене.
3 часа во еден правец и обратно од причина што релативно е рамен патот и тоа полека со одмор. Само оди по стариот пат за Битола од причина што нема многу сообраќај.Случајно некој да не има возено од Прилеп до Битола или обратно? Ако има.. нека биде љубезен и нека ми каже колку часа возење испаднале
Јас сум зада не е некој деновиве за накај матка ??
--- надополнето: 6 јули 2012 во 16:53 ---Koлку км има од Скопје до Велес по стариот пат?
околу 60 км
Веќе бевме вчера другар но ако сакаш можеме утре да направиме уште една тура ако е добро времево--- надополнето: 6 јули 2012 во 16:53 ---
И јас сум за до Матка
Аман бе со што точак беше па жица да скинеш
Ич нема да згрешиш за овој модел, мој другар има ваков (сега е надграден со многу појака опрема) но и пред тоа беше многу задоволен. Ова зборам пред надградбата. Солидни делчиња носи и многу јака рамка има, ако ти прави мерак земај го. Мислам дека има една бела боја со црвени и црни детали и многу јако изгледа, по мое мислење.Луѓе ве молам мислење за овој велосипед
MERIDA MATTS TFS 100D
Ич нема да згрешиш за овој модел, мој другар има ваков (сега е надграден со многу појака опрема) но и пред тоа беше многу задоволен. Ова зборам пред надградбата. Солидни делчиња носи и многу јака рамка има, ако ти прави мерак земај го. Мислам дека има една бела боја со црвени и црни детали и многу јако изгледа, по мое мислење.
Го бива како не го бива.A го бива ли за агресивно возење, затоа што ич не сум мирен кога сум на две тркала :]