Општи вело муабети, прашања, совети

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Случајно некој да не има возено од Прилеп до Битола или обратно? Ако има.. нека биде љубезен и нека ми каже колку часа возење испаднале :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Случајно некој да не има возено од Прилеп до Битола или обратно? Ако има.. нека биде љубезен и нека ми каже колку часа возење испаднале :)
3 часа во еден правец и обратно од причина што релативно е рамен патот и тоа полека со одмор. Само оди по стариот пат за Битола од причина што нема многу сообраќај.
--- надополнето: 3 јули 2012 во 20:38 ---

STScreenshot.jpg

Член од
25 јуни 2012
Мислења
8
Поени од реакции
1
Аман бе со што точак беше па жица да скинеш :)

со никаков брат, и што е најдобро немавме ни резерва гуми ни пумпа. Иначе плачам за нов точак
--- надополнето: 6 јули 2012 во 17:04 ---
Луѓе ве молам мислење за овој велосипед
MERIDA MATTS TFS 100D

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Луѓе ве молам мислење за овој велосипед
MERIDA MATTS TFS 100D
Ич нема да згрешиш за овој модел, мој другар има ваков (сега е надграден со многу појака опрема) но и пред тоа беше многу задоволен. Ова зборам пред надградбата. Солидни делчиња носи и многу јака рамка има, ако ти прави мерак земај го. Мислам дека има една бела боја со црвени и црни детали и многу јако изгледа, по мое мислење. :)

Член од
25 јуни 2012
Мислења
8
Поени од реакции
1
Ич нема да згрешиш за овој модел, мој другар има ваков (сега е надграден со многу појака опрема) но и пред тоа беше многу задоволен. Ова зборам пред надградбата. Солидни делчиња носи и многу јака рамка има, ако ти прави мерак земај го. Мислам дека има една бела боја со црвени и црни детали и многу јако изгледа, по мое мислење. :)

A го бива ли за агресивно возење, затоа што ич не сум мирен кога сум на две тркала :]

Kajgana Shop

На врв Bottom