- Член од
- 30 јули 2011
- Мислења
- 589
- Поени од реакции
- 246
ова со која апликација го направи ?
--- надополнето: 1 јули 2012 во 18:58 ---
што мислите кој е подобар брзиномер cateye или sigma
ова со која апликација го направи ?
sport trackerова со која апликација го направи ?
--- надополнето: 1 јули 2012 во 18:58 ---
што мислите кој е подобар брзиномер cateye или sigma
За даунхил со слаб точак пушти се од манастирот што е над езеро во близина на планинарскиот дом, мислам дека се викаше Св. Ѓорѓија. Нема даунхил со слаб велосипед, можеш само да скршиш глава.Некое добро место за downhill и такви работи во близина на Прилеп да не знае некој , само да не биде патот многу лош пошто и точакот не ми е нешто посебно.
Како мислиш оригинален ??? Што осовина ти е скршената ?? До колку пари мислиш да дадеш ?? Осовини имаш во Bikemarket, Bikestop, а поквалитетни значи и поскапи имаш во Probike.Дечки скршив задна осовина на Рог нептун, да не знае некој кај можам да најдам оргинален или квалитетен дел и по која цена?
10.000 евра половен велосипед , баш ме интересира што модел на велосипед продава на ѓупски пазар за таа цена. Кастрираните мадиња на Ленс Амстронг да се обесени на рачки нема толку да вреди половен.Да тој е циганот.
Бев до шутка да ги видам точаците и што да видиш. Точаците се солидни ама кој го советувал да ги опне тие цени алал да му е.
Скапаници “обични“ велосипеди им бара 150-200 евра а овие посолидниве како му текне 600-700-800...
За еден роуд бајк (стара љубов ) прашав онака која цена е и ми истреска 10 000 (дест илјади) евра
НенормалАн.
А богами непријатно се изненадив и на бувљак пазарот. Прашувам за едни педали (стари прастари) ми вика тој 20 евра, еден заден менувач 25 евра и ја му викам абе поскап си од нови да ги земам од продавница. Тој мртов ладен „иди во продавница“
Да ве прашам бе бајкери вие ли им ги пуните главите кое колку чини по продавници па овие да лупаат вакви цени?
Оној од шутка со точаците си кажа дека незнае да вози точак (а богами и накај 200 кила е ) а беше солидно информиран за деловите и отприлика колку чинат нови. Ако стварно некој купува половни делови и велосипеди со сомнително потекло по тие цени алал да му е.
http://www.ksrplayer.com/?Product/Bicycle-Counter-Bike-Speedometer/Wireless-LCD-Bike-Bicycle-Odometer-Speedometer.html имаш на сликата со дијаметри и големини на тркалоај малце помош земав брзинометар како да ја наместам големината гумите се 26x1.95 јас стаив 2050 измерив со метро и го конвертирав во мм,мислам дека е точна постапката echowell 12
Немој да купуваш осовина земи си Цела касета 1.200 денари ти е ама амин од расипување освен ако не ја лупаш со токмак а инаку вака осовина ти е од 200 па нагореСредна осовина, било каква. Може и половна, има некој? Или некоја нова за помалце кеш
Другар како го направи ова? мислам со почеток на време и тн. и која е оваа рута?
sport tracker апликација на мобилен. Ова е во прилепско по стариот пат за Битола до Алинци депонијата и назад.Другар како го направи ова? мислам со почеток на време и тн. и која е оваа рута?
фала другарsport tracker апликација на мобилен. Ова е во прилепско по стариот пат за Битола до Алинци депонијата и назад.
а ова мерењава и стазата преку gps идеше или мануелно ја исцрта ?