Квалификации за ОИ Лондон 2012 - Каракас ( 2 - 8 јули, 2012)

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Значи неизбежно мора во 8 да станам во Сабота, доколку сме поразени е ќе ми биде и те како мака. Да победиме нема да ми биде воопшто :)
И јас планирам да станам рано и да одам Охрид, ама то е то :)

Инаку овие јужните колку грешки прат, ама џабе ко незнат да искористат кошаркарите на ПР

Батали спиење иди директно на работа или не иди уопште ќе те сфати газдата :D
Инаку да и полуфиналето се игра во 2 по полноќ :)
За да баталам тешко, ќе спијам порано па ќе си станам во 2 и 30. Не сум на работа, т.е. не ми се знае можеби ќе ме викнат, а газда ми е татко ми, а понекогаш јас него, така да не се знае :D

Епа аку тепаме во полуфиналето, сите шо не ги интересира кошарка и спорт ќе не рушат во пцуење! :)

За да баталам тешко, ќе спијам порано па ќе си станам во 2 и 30. Не сум на работа, т.е. не ми се знае можеби ќе ме викнат, а газда ми е татко ми, а понекогаш јас него, така да не се знае :D

Епа аку тепаме во полуфиналето, сите шо не ги интересира кошарка и спорт ќе не рушат во пцуење! :)
Кога има вакви славења одеднаш цела нација ја интересира кошарка и сите се тренери и критичари.
Со зборовите на Игорче "Македонија има 2.000.001 селектор" :D

Кога има вакви славења одеднаш цела нација ја интересира кошарка и сите се тренери и критичари.
Со зборовите на Игорче "Македонија има 2.000.001 селектор" :D

Абе стариве луѓе преку 70 години, таман дошло време за спиење и ќе почнат да колнат .... :

" Оган ве изгорел, сега најдовте? "

дајте некој stream со подобар квалитет очи истерав а веќе 3 саат е.

Абе стариве луѓе преку 70 години, таман дошло време за спиење и ќе почнат да колнат .... :

" Оган ве изгорел, сега најдовте? "
Старите луѓе не знаат кога спијат кога се будни :D. Знаат да станат и во 2 саат по полноќ ако треба :) И башка и тие ќе се повампират за мечот ако треба. Ќе им кажеме дека ако нашите победат ќе има цела недела бесплатен превоз и со ЈСП и со приватни автобуси па кога ќе почнат и тие да навиваат ќе видиш... Само страв ми е некоја од пензионеркиве да не прослави како шпанкава:

376890_440777595953624_1361572629_n.jpg

--- надополнето: 5 јули 2012 во 02:54 ---
дајте некој stream со подобар квалитет очи истерав а веќе 3 саат е.
Полувреме е моментално
ама еве ти :
http://www.thefirstrow.eu/watch/129235/1/watch-puerto-rico-vs-greece.html

Како може да ни одговара гејциве да победат со порто рико? Мислите малце или само да се тропни нешто ?

Ако тепа порто рико тој е прв во групата и тоа мн ни одговара а еве зошто
1/4 ќе бидат
грција/Литванија
порто рико/нигерија
Во ваква ситуација во 1/2 ќе се сретнеме со подобриот од грција/литванија а во натпревар за трето место ќе бидеме со пр/нигерија (заради тоа што победникот сигурно ќе губи од русија во 1/2)
Значи сигурно играме за 3то место така со послаб противник а доколку грција сеа победи (а е на добар пат) тогаш во 1/2 ќе бидеме со европска екипа(затоа што ќе е смачкаат порто рико литванциве.. и за трето место повторно би играле со грција/русија каде шансите ни се многу мали.

Како може да ни одговара гејциве да победат со порто рико? Мислите малце или само да се тропни нешто ?

Ако тепа порто рико тој е прв во групата и тоа мн ни одговара а еве зошто
1/4 ќе бидат
грција/Литванија
порто рико/нигерија
Во ваква ситуација во 1/2 ќе се сретнеме со подобриот од грција/литванија а во натпревар за трето место ќе бидеме со пр/нигерија (заради тоа што победникот сигурно ќе губи од русија во 1/2)
Значи сигурно играме за 3то место така со послаб противник а доколку грција сеа победи (а е на добар пат) тогаш во 1/2 ќе бидеме со европска екипа(затоа што ќе е смачкаат порто рико литванциве.. и за трето место повторно би играле со грција/русија каде шансите ни се многу мали.
Победија гејците , ти отиде калкулацијава како титаник :icon_lol:

Официјални мечеви за 1/4финалето и 1/2 финалето: (Термините се сеуште непознати,барем официјално)
1/4 финале:

Грција-Нигерија
Литванија-Порто Рико (напред Порто Рико)
Русија-Ангола
Македонија-Доминиканска Република

1/2 финале:

Грција-Нигерија : Русија-Ангола

Литванија-Порто Рико : Македонија-Доминиканска Република

Официјални мечеви за 1/4финалето и 1/2 финалето: (Термините се сеуште непознати,барем официјално)
1/4 финале:

Грција-Нигерија
Литванија-Порто Рико (напред Порто Рико)
Русија-Ангола
Македонија-Доминиканска Република

1/2 финале:

Грција-Нигерија : Русија-Ангола

Литванија-Порто Рико : Македонија-Доминиканска Република
Ја повеќе сум за Напред Нигерија :love:

Победија гејците , ти отиде калкулацијава како титаник :icon_lol:
па јас не реков дека така ќе биди :D реков дека тоа е подобра варијанта оти имаше наназад неколку страни пишувано подобро ни било грциве да победеле

Подобро Литванија да ни се падне јас мислам, и на подготвителните ги тепавме со втор тим, ни лежат тие :)

Распоред на четвртфинале
17:30 часот – Русија – Ангола (петок)
20:00 часот – Грција – Нигерија (петок)
23:30 часот – МАКЕДОНИЈА – Доминиканска република (петок)
02:00 часот – Литванија – Порторико (петок кон сабота

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom