Квалификации за ОИ Лондон 2012 - Каракас ( 2 - 8 јули, 2012)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Значи неизбежно мора во 8 да станам во Сабота, доколку сме поразени е ќе ми биде и те како мака. Да победиме нема да ми биде воопшто :)
И јас планирам да станам рано и да одам Охрид, ама то е то :)

Инаку овие јужните колку грешки прат, ама џабе ко незнат да искористат кошаркарите на ПР

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Батали спиење иди директно на работа или не иди уопште ќе те сфати газдата :D
Инаку да и полуфиналето се игра во 2 по полноќ :)
За да баталам тешко, ќе спијам порано па ќе си станам во 2 и 30. Не сум на работа, т.е. не ми се знае можеби ќе ме викнат, а газда ми е татко ми, а понекогаш јас него, така да не се знае :D

Епа аку тепаме во полуфиналето, сите шо не ги интересира кошарка и спорт ќе не рушат во пцуење! :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
За да баталам тешко, ќе спијам порано па ќе си станам во 2 и 30. Не сум на работа, т.е. не ми се знае можеби ќе ме викнат, а газда ми е татко ми, а понекогаш јас него, така да не се знае :D

Епа аку тепаме во полуфиналето, сите шо не ги интересира кошарка и спорт ќе не рушат во пцуење! :)
Кога има вакви славења одеднаш цела нација ја интересира кошарка и сите се тренери и критичари.
Со зборовите на Игорче "Македонија има 2.000.001 селектор" :D

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Кога има вакви славења одеднаш цела нација ја интересира кошарка и сите се тренери и критичари.
Со зборовите на Игорче "Македонија има 2.000.001 селектор" :D
Абе стариве луѓе преку 70 години, таман дошло време за спиење и ќе почнат да колнат .... :

" Оган ве изгорел, сега најдовте? "

Член од
22 мај 2012
Мислења
65
Поени од реакции
62
дајте некој stream со подобар квалитет очи истерав а веќе 3 саат е.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Абе стариве луѓе преку 70 години, таман дошло време за спиење и ќе почнат да колнат .... :

" Оган ве изгорел, сега најдовте? "
Старите луѓе не знаат кога спијат кога се будни :D. Знаат да станат и во 2 саат по полноќ ако треба :) И башка и тие ќе се повампират за мечот ако треба. Ќе им кажеме дека ако нашите победат ќе има цела недела бесплатен превоз и со ЈСП и со приватни автобуси па кога ќе почнат и тие да навиваат ќе видиш... Само страв ми е некоја од пензионеркиве да не прослави како шпанкава:

--- надополнето: 5 јули 2012 во 02:54 ---
дајте некој stream со подобар квалитет очи истерав а веќе 3 саат е.
Полувреме е моментално
ама еве ти :
http://www.thefirstrow.eu/watch/129235/1/watch-puerto-rico-vs-greece.html

N

Nicky Santoro

Гостин
Како може да ни одговара гејциве да победат со порто рико? Мислите малце или само да се тропни нешто ?

Ако тепа порто рико тој е прв во групата и тоа мн ни одговара а еве зошто
1/4 ќе бидат
грција/Литванија
порто рико/нигерија
Во ваква ситуација во 1/2 ќе се сретнеме со подобриот од грција/литванија а во натпревар за трето место ќе бидеме со пр/нигерија (заради тоа што победникот сигурно ќе губи од русија во 1/2)
Значи сигурно играме за 3то место така со послаб противник а доколку грција сеа победи (а е на добар пат) тогаш во 1/2 ќе бидеме со европска екипа(затоа што ќе е смачкаат порто рико литванциве.. и за трето место повторно би играле со грција/русија каде шансите ни се многу мали.

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Како може да ни одговара гејциве да победат со порто рико? Мислите малце или само да се тропни нешто ?

Ако тепа порто рико тој е прв во групата и тоа мн ни одговара а еве зошто
1/4 ќе бидат
грција/Литванија
порто рико/нигерија
Во ваква ситуација во 1/2 ќе се сретнеме со подобриот од грција/литванија а во натпревар за трето место ќе бидеме со пр/нигерија (заради тоа што победникот сигурно ќе губи од русија во 1/2)
Значи сигурно играме за 3то место така со послаб противник а доколку грција сеа победи (а е на добар пат) тогаш во 1/2 ќе бидеме со европска екипа(затоа што ќе е смачкаат порто рико литванциве.. и за трето место повторно би играле со грција/русија каде шансите ни се многу мали.
Победија гејците , ти отиде калкулацијава како титаник :icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Официјални мечеви за 1/4финалето и 1/2 финалето: (Термините се сеуште непознати,барем официјално)
1/4 финале:

Грција-Нигерија
Литванија-Порто Рико (напред Порто Рико)
Русија-Ангола
Македонија-Доминиканска Република

1/2 финале:

Грција-Нигерија : Русија-Ангола

Литванија-Порто Рико : Македонија-Доминиканска Република

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Официјални мечеви за 1/4финалето и 1/2 финалето: (Термините се сеуште непознати,барем официјално)
1/4 финале:

Грција-Нигерија
Литванија-Порто Рико (напред Порто Рико)
Русија-Ангола
Македонија-Доминиканска Република

1/2 финале:

Грција-Нигерија : Русија-Ангола

Литванија-Порто Рико : Македонија-Доминиканска Република
Ја повеќе сум за Напред Нигерија :love:

N

Nicky Santoro

Гостин
Победија гејците , ти отиде калкулацијава како титаник :icon_lol:
па јас не реков дека така ќе биди :D реков дека тоа е подобра варијанта оти имаше наназад неколку страни пишувано подобро ни било грциве да победеле

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Подобро Литванија да ни се падне јас мислам, и на подготвителните ги тепавме со втор тим, ни лежат тие :)

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Распоред на четвртфинале
17:30 часот – Русија – Ангола (петок)
20:00 часот – Грција – Нигерија (петок)
23:30 часот – МАКЕДОНИЈА – Доминиканска република (петок)
02:00 часот – Литванија – Порторико (петок кон сабота

Kajgana Shop

На врв Bottom