Квалификации за ОИ Лондон 2012 - Каракас ( 2 - 8 јули, 2012)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ај мислете малку
Што ао тепа Порто Рико кога вкрставаме со победникот меѓу Литванија/Грчка односно Литванија/Порто Рико и што мења тоа кога Порто Рико секако ќе загуби таму?
Еве ја мојата логика ако ПР го тепа јужниот сосед:

1/4 финале:

МКД-Дом.Реп
Русија-Ангола
ПР-Нигерија
Лит.-Грција

1/2 финале:

МКД-Лит.
ПР-Русија

Ако ги тепаме Литванците топ. Ама ако изгубиме од нив најверојатно ќе играме 3то место со ПР.

Значи со др. зборови ако вечер победи ПР и се оди по планот за 3то место (ако играме) ќе се бориме токму со ПР а не со Грција што според мене е потежок противник а башка и тие ќе бидат помотивирани против нас а ние можеме да имаме некаков психолошки блок против нив :)

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Ај мислете малку
Што ао тепа Порто Рико кога вкрставаме со победникот меѓу Литванија/Грчка односно Литванија/Порто Рико и што мења тоа кога Порто Рико секако ќе загуби таму?
Иако изгубивме од Порто Рико а Грчка и Литванија ги победивме јас сепак би идел на Порто Рико
--- надополнето: 5 јули 2012 во 01:35 ---
Еве ја мојата логика ако ПР го тепа јужниот сосед:

1/4 финале:

МКД-Дом.Реп
Русија-Ангола
ПР-Нигерија
Лит.-Грција

1/2 финале:

МКД-Лит.
ПР-Русија

Ако ги тепаме Литванците топ. Ама ако изгубиме од нив најверојатно ќе играме 3то место со ПР.

Значи со др. зборови ако вечер победи ПР и се оди по планот за 3то место (ако играме) ќе се бориме токму со ПР а не со Грција што според мене е потежок противник а башка и тие ќе бидат помотивирани против нас а ние можеме да имаме некаков психолошки блок против нив :)
Зборуваш за оној истиот психолошки блок што го имавме на европското ланската година против нашиве бивши ју браќа откако не исплескаа на подготвителните... :)

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
luge zasto na rezultati pisuva deka utre igrame vo 18h so dominikanskata republika??????

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Зборуваш за оној истиот психолошки блок што го имавме на европското ланската година против нашиве бивши ју браќа откако не исплескаа на подготвителните... :)

Против Грција притисокот е поголем отколку било каков меч со Хрватска,Србија,ЦГ..
:)

Член од
7 јуни 2012
Мислења
267
Поени од реакции
500
мноооооооогу лошо си направија Литванциве со овој пораз !

тешко дека ке ја напуштат Венецуела здрави и прави !

со оглед на ситуацијава во Венецуела,
ова го чека автобусот на Литванската репрезентација по поразов (од неколку картели) :pos:

Чавез потоа ке смисли некое сценарио за на TV, дека овој немил настан нема ич веза со кошарката, се нашле Литванциве
среде престрелка , на погрешно место во погрешно време =едноставно таква им била среката :pos:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Aбе и Литванците да видат како е да го елиминираш домаќинот. :icon_lol:
Инаку како што пиша dragonsky и ја се надевам така ќе биде, до 1/2 финале, а таму мислам дека можеме да ја тепаме Литванија.

Но, полека прво нигериве да ги поминеме. :)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Како го изрежираа сето ова Литванциве, секоја им чест. Само кој ќе гледа до 5 кошарка, тоа не ми е јасно. Друго е во 20 или 23 да почне, ова е веќе премногу. Да си играше Венецуала во најдоброто локално време океј, ама кај нас за гледање ќе е лошо.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Како го изрежираа сето ова Литванциве, секоја им чест. Само кој ќе гледа до 5 кошарка, тоа не ми е јасно. Друго е во 20 или 23 да почне, ова е веќе премногу. Да си играше Венецуала во најдоброто локално време океј, ама кај нас за гледање ќе е лошо.
За Лејкерс или некој друг НБА клуб се останувало до 7 сабајле, за Македонија не е проблем.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Таман за во 4 саат цела Македонија низ улици да биде :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
За Лејкерс или некој друг НБА клуб се останувало до 7 сабајле, за Македонија не е проблем.
Јас во 98ма година, со 8 години, гледав NBA финалињата меѓу Чикаго и Јута до рано сабајле а овие се бунат за Македонија на 20 години...

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Освен за Надал или некој друг тениски меч не сум останувал баш поради тоа до 7, но добро кој како си прати....

Мене лично не ми одговара затоа што Сабота треба рано да станам, во 8 треба да сум на нога, а ќе ми беше океј да се играше мечот во попристојно македонско време. Еве сега на пример 2:23 сатот, се уште има премногу што воопшто не чекаат некој меч. Но најбитно е да победиме. :)

Таман за во 4 саат цела Македонија низ улици да биде :)
Не знам баш, со една победа и влез во полуфиналето и не е баш се решено. Од моментот кога ќе се пласираме на олимпијада, е тогаш да се излезе на улици она ама баш кога ќе е се готово, и ако се игра тој меч во 2 и 30 по наше време, да заврши околу 4:30 - 5, е тоа ќе е лудници :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Освен за Надал или некој друг тениски меч не сум останувал баш поради тоа до 7, но добро кој како си прати....

Мене лично не ми одговара затоа што Сабота треба рано да станам, во 8 треба да сум на нога, а ќе ми беше океј да се играше мечот во попристојно македонско време. Еве сега на пример 2:23 сатот, се уште има премногу што воопшто не чекаат некој меч. Но најбитно е да победиме. :)
Ако беше по австралиско време, на пример во 10 сабајле и тоа немаше да ви одговора, спиете/ме до касно.:D
Тој што сака и има желба не може ништо да го спречи.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Ако беше по австралиско време, на пример во 10 сабајле и тоа немаше да ви одговора, спиете/ме до касно.:D
Тој што сака и има желба не може ништо да го спречи.
Значи неизбежно мора во 8 да станам во Сабота, доколку сме поразени е ќе ми биде и те како мака. Да победиме нема да ми биде воопшто :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351

Не знам баш, со една победа и влез во полуфиналето и не е баш се решено. Од моментот кога ќе се пласираме на олимпијада, е тогаш да се излезе на улици она ама баш кога ќе е се готово, и ако се игра тој меч во 2 и 30 по наше време, да заврши околу 4:30 - 5, е тоа ќе е лудници :D
Батали спиење иди директно на работа или не иди уопште ќе те сфати газдата :D
Инаку да и полуфиналето се игра во 2 по полноќ :)

Kajgana Shop

На врв Bottom