Кога ќе го допреш дното

• Креатор на темата Креатор на темата snegulka*
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам што да речам не ја знаеме целата приказна ама многу сумлива ми е сторијава.
Раскинато пред 6 месеци.
Ти си му раскинала.
Драматизираш дека си паднала на дното извини ама овде нешто не штима.
Да кажеше еден месец,два,три во ред ама по шест месеци веќе смешно е ова.
И другиве форумџии што пишаа изграваш кучка и сега демек тешко ти е извини ама јас колку и да сакам да сочуствувам со тебе не можам.
Каков одговор сакаш да најдеш на форум и јас стварно не те разбирам вакви муабети се прават со другар/ка кои ќе те разберат и можеби и совет ќе ти дадат.
Толку од мене

Излези со другарки во дискотека, забавувај се, запознај се со некој дечко што ке ти се допадне, и поминете си убаво време. Во америка тоа го викаат quality time. :)
На планетава живеат 7 билиони луѓе од кои 3.5 билиони се машки пол, па сеа ти види дали може да имаш и друга шанса.
Минатото не се враќа, ако мислиш на лошото минато, ја пропушташ убавата сегашност.
Иначе сите сме биле во таква ситуација да се чувствуваме тиња, но искуството те учи дека life goes on.

Prvo ne mi raskinaa,tuku raskinav...bev premnogu gorda togas a sega mi e macno,patam.
nitu malku ne placam za vnimanie ,samo razgovor,nekoja prikazna plus da slusnam,vakva slicna .....zaklucok...Gordosta ne me odnese nikade

Како си посееш така ќе си жнееш..
Тркалото се врти,можда на него тогаш му било тешко ама увидел дека никој не е вреден да лие солзи ради некој друг..
Време само..ќе помине се.. Мора да помине..
Со лесно.. :)

Очајни луѓе секој избегава!
Чупо имаш машки створови на секој чекор, а ти се корнеш за еден! .......
Тешко е знам, ден два ќе поплачеш, ај нека биди недела до две, ама пола година или години.....:tapp:
Да му посветиш плачење на некој идиот за џабе, додека тој некојси се *** таму додека ти сечеш вени, пиеш алохол... итн
тогаш нешто не е во ред со тебе!
Бркај машки додека си млада, забавувај се, зш после дечичи ова она....нема бегање, мака ќе ти е!

Broken Heart Girl ти мислиш така ке дојдеш на форум и ке отвориш тема за љубавно ти дно. Абе немаш поима какви форумџии има тука, има да те анализираат, ке ти најдат грешки граматички и грешки во интерпункциски знаци. Ке те фатат у тесно вербално и ке се издадеш све. И после ке те банираат и ке пишуваат за тебе на форум колку те гадно заебале. Ти си јаре у чопор волци. Избриши си акаунт одма. :)

Не користи изрази кои самата не знаеш што значат...
Го допрела дното:facepalm:

Избегнувам да коментирам на вакви теми, ако коментирам тогаш тоа се саркастични или зајадливи постови, секс ова она на форумџии кој што претеруваат во лигавењето.
Ова веќе преминува се, форумџикава мисли дека е нешто посебно ОК нема човек во животот кој што немал ваков или сличен период, има личности кој не 6 месеци туку и со години не можат да преболат некого.
Но продолжуваат со животот, повторувам скршената не е ништо посебна во тој поглед и не нејзината мака не е најголемата слатка мака што досега постоела па да мора да труе со едно исто.
Споеделување на такви интимни нешта се само повик плач за емпатија,види ме мене колку ми е тешко. Па скршена некогаш на некој друг му било тешко поради тебе некогаш некаде некој друг си ја чукал главата поради тебе, или тој бил ненормален, лузер, психопат да не должам многу.
Во ред е да ти недостасува некоја личност која што ти пополнувала сегменти од животот, не жалиш ти таму поради некој си јебо ( иако велиш дека ти си раскинала добро знаеме и јас и ти дека не е така ) не жалиш бре жено ти за него жалиш за ебаните планови кој си ги имала за со него, враќање нема.
Знаеш дека никого ама ич кур не му чуе овде за тоа како се чуствуваш ти,нити пак ке постигнеш некоја емпатија а и да ја постигнеш таа ке биде секундарна, уствари ти овде не си за совет не си да чуеш мислење не си за да споделиш,сакаш да слушнеш дека има помизерни и од тебе и дека е во ред да го молиш.
Да сигурно ке најдеш уште два тројца што ке ти прикажат сочуство и ке ти кажат леле колку си само во право, ама и тие се исти курац како тебе па некој направил музичко видео,друг изиграва мајмун на јутуб ( стеф ) трет ке ти каже леле исто како јас да сум го пишувал ова,обично личности или емоцјонално несозреани или 16 / 18 годишници.
Не постои такво нешто како “ Само еднаш се сака “ и “ само еднен е вистинскиот “ и “ леле тој ми беше сродна душа“ иди бре у пичку матерна ако ти бил сродна душа не ке се лигавеше по форуми како да имаш 15 години, џабе ти се и песни на профил ако ставаш и курци палци.

Тешко е знам, ден два ќе поплачеш, ај нека биди недела до две, ама пола година или години.....:tapp:
Да му посветиш плачење на некој идиот за џабе, додека тој некојси се *** таму додека ти сечеш вени, пиеш алохол... итн
Бркај машки додека си млада, забавувај се, зш после дечичи ова она....нема бегање, мака ќе ти е!

она 6 месеца плаче.
и не го навредувај дечкото за џабе кога она сама си призна
дека од некоја глупа гордост му раскинала па сега и е криво.
јес да сме машките свињи ама неможе плукни залепи
како ќе ви прдне да не вреѓате за се и сешто.
од кај знаеш дека она не се ебела откако му раскинала, а он
ја молел да му се врати.
ама не. тоа нема шанси. плукај по свињата.
ако не е свиња. плукај додека можеш. :sick:

Ете сега муабети, машки створови ццццццц.
А и уште машки створ и фали во моментот, па ако сега мисли дека е на дното, дури тогаш и ке го види дното од долната страна како изгледа.
Не да е посоветуваш да си побара некој домаќин човек, прибран, враце што ке ја носи, ти машки створ и препорачуваш. Абе женско ако не те заеби кој:)

она 6 месеца плаче.
и не го навредувај дечкото за џабе кога она сама си призна
дека од некоја глупа гордост му раскинала па сега и е криво.
јес да сме машките свињи ама неможе плукни залепи
како ќе ви прдне да не вреѓате за се и сешто.
од кај знаеш дека она не се ебела откако му раскинала, а он
ја молел да му се врати.
ама не. тоа нема шанси. плукај по свињата.
ако не е свиња. плукај додека можеш. :sick:

Сигурно не му раскинала од што и паднало на памет така, сигурно имала добра причина!
Ако каже што е причината и ако не се усогласува со мојот пост, веднаш го повлекувам своето и ќе се извинам!...;)
--- надополнето: 5 јули 2012 во 01:09 ---
Ете сега муабети, машки створови ццццццц.
А и уште машки створ и фали во моментот, па ако сега мисли дека е на дното, дури тогаш и ке го види дното од долната страна како изгледа.
Не да е посоветуваш да си побара некој домаќин човек, прибран, враце што ке ја носи, ти машки створ и препорачуваш. Абе женско ако не те заеби кој:)

Ајде па не сте и вие цвеќа за мирисање! Не се ни женските да се разбереме, створови и кокони колку да ми сакаш!
А и што фали на мојот совет :eek:, па млада е нека ужива, што има да се црни уште на тие години!!! :P

Ајде па не сте и вие цвеќа за мирисање! Не се ни женските да се разбереме, створови и кокони колку да ми сакаш!
А и што фали на мојот совет :eek:, па млада е нека ужива, што има да се црни уште на тие години!!! :P
На советот твој ништо не му фали, баш и ја охрабрувам да го прифати(y). Само од толку машки створови , малце попаметно да ги бира истите, да не нацапа на некој асли машки створ па стварно тогаш да не види како изгледа дното.
Туку за муабетот ни ние сме ни вие сте цвеќиња, ама барем ние кога ве лажиме со искрени намери ве лажиме:rolleyes:.

"When you feel like you've hit rock bottom, you have to remember one thing: It can only go up from here"

Сите се изнапишаа освен девојката со љубовното дното.
Којзнае што стана со неа во меѓувреме.Можеби се омажила и чека дете...близнаци и тризнаци :):):)
Еххх,искраено никогаш не сум ги разбирал девојките кој плачат по бившите...а уште помалце ги разбирам машките со такви проблеми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom