Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
хахахах ме изнасмеа :pos: Не ми се верува дека има уште такви психопати што шетаат по земјава, мораше некој да ми потврди ;)
Оти ма психопати? Има и жени што "се средуваат" за пред прва брачна ноќ.:rolleyes:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Ако разбрав како што треба....ти би ја однел девојката на преглед за да провери докторот дали оваа е невина???????:eek:
Жити се кажи ми дека погрешно сум го разбрала коментаров аман те молам.
Не ми се верува што држи земјава. Па мене нешто ваквоо да ми предложел дечко ми има да му го исечам таквииот и да му го сошијам на чело:mad: Па ти бре боштум живееш во Италија, и таму ли ги проверуваш жените дали се скинати или не?
Знаеш што треба за вакви како тебе? Да најдеш некоја што цело село ја смета за добра и поштена а оваа се руши од ебење со сите на страна и анално и орално и вагинално и после да ти напраи хименопластика па да не знаеш што те снашло во животот.
Дечкото нај веројатно се вика Бљерим по потекло од Грешница, италија не италија доктур си е доктур нема бегање тука.
Ако го шиела пичот тогаш ке му сече главата

F

FARANG

Гостин
Ignorance is bliss... Uste ke misli deka e se negova zasluga oti ON ja naucil, jebaciste lol

хахахах ме изнасмеа :pos: Не ми се верува дека има уште такви психопати што шетаат по земјава, мораше некој да ми потврди ;)

Во право си има да биде задоволен на сите можни начини и да се чуди цел живот колку жена му ја бива во кревет а таа кутрата к*р не видела до тогаш :facepalm:

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Оти ма психопати? Има и жени што "се средуваат" за пред прва брачна ноќ.:rolleyes:
Зошто психотат??? Па ти би ја носел девојкати на преглед да и брцне докторот некој прст за да види дали е тука хименот???:confused: Кажав погоре, мене дечко ми тоа да ми предложел ќе му го исечев к*рот и на чело ќе му го сошиев. Бре болна работа..ц.ц.ццц... на доктор да ме носи дали сум скината бреее. А јас кај да го носам за да видам дека не го пикал кај што стигнал таквииот???:mad:
Јас не реков дека нема жени што се средуваат пред прва брачна ноќ, и не ги оправдувам таквите, но кога ќе подразмислам за вакви како овој не да се шие човек, туку така да му отиде и да го убеди дека е невина ич око да не и трепне.

Член од
1 јуни 2012
Мислења
277
Поени од реакции
31
Ако разбрав како што треба....ти би ја однел девојката на преглед за да провери докторот дали оваа е невина???????:eek:
Жити се кажи ми дека погрешно сум го разбрала коментаров аман те молам.
Не ми се верува што држи земјава. Па мене нешто ваквоо да ми предложел дечко ми има да му го исечам таквииот и да му го сошијам на чело:mad: Па ти бре боштум живееш во Италија, и таму ли ги проверуваш жените дали се скинати или не?
Знаеш што треба за вакви како тебе? Да најдеш некоја што цело село ја смета за добра и поштена а оваа се руши од ебење со сите на страна и анално и орално и вагинално и после да ти напраи хименопластика па да не знаеш што те снашло во животот.

Ooff sose zanesuvas kaku Shleper vo krivina.procita sve sto sum napisal sto sum kazal? ja kazav deka taka se siri muabet vo selo.neka se ebe kurov nemi boli i drugi zeni ima ne? ai za himeno plastiga, kazimi kolku e prosecna plata vo makedonija i vtoro zavisi od roditelite kaku ke reagirat nemoze tuku taka sama dasi pojde moze da ima slucaj roditelite daja isteraat od doma.ai nemoj damislis aku ziveav vo selo i neznaam stoe himenoplastika i kolku kosta taa ili ostanato.prvo procitaj pa posle tresi ok.

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Дечкото нај веројатно се вика Бљерим по потекло од Грешница, италија не италија доктур си е доктур нема бегање тука.
Ако го шиела пичот тогаш ке му сече главата
Ако се погоди некој доктур позаебант има да му каже убаво. Нека дојде кај мене и јас сум доктур, ќе го направам да поверува дека е бремена а уште е девица па нека се чуди он како. (хмм од гледање ќе да е ;))

Член од
1 јуни 2012
Мислења
277
Поени од реакции
31

Во право си има да биде задоволен на сите можни начини и да се чуди цел живот колку жена му ја бива во кревет а таа кутрата к*р не видела до тогаш :facepalm:
podobro od kaku tebe koj znae i sama taa megju kraci nee znae kolku vlegle.ai greota toj stokego zemas nashija. AI DANETI BOLI TAKVATA OK NI TEBE NI NA OSTANATITE.

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Ooff sose zanesuvas kaku Shleper vo krivina.procita sve sto sum napisal sto sum kazal? ja kazav deka taka se siri muabet vo selo.neka se ebe kurov nemi boli i drugi zeni ima ne? ai za himeno plastiga, kazimi kolku e prosecna plata vo makedonija i vtoro zavisi od roditelite kaku ke reagirat nemoze tuku taka sama dasi pojde moze da ima slucaj roditelite daja isteraat od doma.ai nemoj damislis aku ziveav vo selo i neznaam stoe himenoplastika i kolku kosta taa ili ostanato.prvo procitaj pa posle tresi ok.
Јас не се занесувам туку ти изгледа не знаеш како функционира светов денеска.....Во мојов град на црно хименопластика се прави за 50 евра и поевтино, немаш ти појма колку од вашите се шијат тука. Лично ги знам и докторите кои ја извршуваат постапката, затоа ти велам дека не знаеш што може да те снајде. А и да не мора никој да знае ни родител ни пријател ни бутур

Член од
1 јуни 2012
Мислења
277
Поени од реакции
31
Јас не се занесувам туку ти изгледа не знаеш како функционира светов денеска.....Во мојов град на црно хименопластика се прави за 50 евра и поевтино, немаш ти појма колку од вашите се шијат тука. Лично ги знам и докторите кои ја извршуваат постапката, затоа ти велам дека не знаеш што може да те снајде. А и да не мора никој да знае ни родител ни пријател ни бутур
Od kaj si potocno ti pa jas keti kazam posle?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.868
Поени од реакции
23.264
А в газ се рачуна или и уште важи за девица. Демек не се познава де. Или евентуално ако му го има пушено на тричетиринаесетмина онака другарски. Или само то е битно, крв да капни.
Прашајго прашајго да не ви се мешам во муабетот:)

Член од
1 јуни 2012
Мислења
277
Поени од реакции
31
А в газ се рачуна или и уште важи за девица. Демек не се познава де. Или евентуално ако му го има пушено на тричетиринаесетмина онака другарски. Или само то е битно, крв да капни.
Прашајго прашајго да не ви се мешам во муабетот:)
ti kure spored ova sekas da kazis ili daa napravis devojkami kurva ili slicno??kazi??

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.868
Поени од реакции
23.264
ti kure spored ova sekas da kazis ili daa napravis devojkami kurva ili slicno??kazi??
Неможам да ја направам од многу проста прична што ни тебе те знам ни знам за која девојка се работи. Но ете ајде вака да те прашам. Хипотетички на пример ете се во ред невина, девица по пропис, ни пластична операција направена. Абе се цакум пакум. И во меѓувреме подразбериш некој муабети како таа( значи не твојата девојка општо зборам) дека таа имала анален или орален секс кој како што добро знаеш неможеш никако да го докажиш дали имала или не. Тогаш како би постапил. Дали доволно би ти било дека е девица или не??
Ова те прашувам од многу проста причина што во денешно време малце работите се изменаја и она традиционалното дека ако не е скината е 100% девица баш и не помага многу.

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Неможам да ја направам од многу проста прична што ни тебе те знам ни знам за која девојка се работи. Но ете ајде вака да те прашам. Хипотетички на пример ете се во ред невина, девица по пропис, ни пластична операција направена. Абе се цакум пакум. И во меѓувреме подразбериш некој муабети како таа( значи не твојата девојка општо зборам) дека таа имала анален или орален секс кој како што добро знаеш неможеш никако да го докажиш дали имала или не. Тогаш како би постапил. Дали доволно би ти било дека е девица или не??
Ова те прашувам од многу проста причина што во денешно време малце работите се изменаја и она традиционалното дека ако не е скината е 100% девица баш и не помага многу.
Немој аман не му давај црни мисли на човеков, не гледаш дека попрво ќе поверува на некој од форум што ќе му каже отколку на неговата девојка што иде со неа 3 години.
Аман може куршлус да излезе после......јас се откажав не можам со овој да се расправам, само тврда и душа на девојкава, па уште ако се погоди некоја што не и тече крв на првиот пат.:facepalm:

jassum.mk

ИМАМ ПОЛОВА БОЛЕС БОЛЕМЕ К*УРО ЗА СЕ
Член од
23 јуни 2012
Мислења
25
Поени од реакции
3

од филмови гледање искуство добила
--- надополнето: 5 јули 2012 во 09:37 ---
бате а ти девица ли си:drk:

Kajgana Shop

На врв Bottom