S
Shaman
Гостин
a вистата оригинал ти е?
Тоа ти е предзнак и мој совет.. И да го решиш проблемот, не инсталирај Виста.Sakam da go instaliram windows vista. koga ke go uklucam toa setup, ke pricnam install windows, i posle ke mi izlezi: windows was unable to create a required installation folder . Error code: 0x8007000B
Resenie?
Dokolku e potrebno za spojuvanje so druga tema, spoeteja.
Друже најискрено за*еби Вистата само нервози ќе си имаш.Ако ти треба помош пиши порака доунлоадирај си пиратски Виндоус 7 и готово(ако ти е за домашна употреба ако имаш фирма и да купиш нема да ти биде проблем).Sakam da go instaliram windows vista. koga ke go uklucam toa setup, ke pricnam install windows, i posle ke mi izlezi: windows was unable to create a required installation folder . Error code: 0x8007000B
Resenie?
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_other-windows_update/vista-error-code-0x8007000b-cant-install-sp2/7b24cc49-fb51-41ee-b2f6-2dd150d33e8dSakam da go instaliram windows vista. koga ke go uklucam toa setup, ke pricnam install windows, i posle ke mi izlezi: windows was unable to create a required installation folder . Error code: 0x8007000B
Resenie?
Ај отвори со друг browser види шо ќе каже..Освен Кајгана неможам да отворам ниедна веб странаКористам Chrome проверив со исклучен Firewall друго не ми текнува што може да биде?
abe da ti kazam pravo, nemam dovolno ram memorija za windows 7 inaku, ke go go instalirav i nego, endas go daunlodirav, i ko ja ukluciv aplikacijata, za intaliranje, mi pisuvase deka mi trebalo 512 mb ram, a sum imal 256 mb.Друже најискрено за*еби Вистата само нервози ќе си имаш.Ако ти треба помош пиши порака доунлоадирај си пиратски Виндоус 7 и готово(ако ти е за домашна употреба ако имаш фирма и да купиш нема да ти биде проблем).
Ние најпиратска земја сме така да барем ќе си ги скратиш маките.
Епа тогаш или купи рам(ако си во можност не е скапа)или инсталирај си ХР пошто Вистата нјалоша од сите е ,а и ресурси зема сигурно повеќе од 7-ца.abe da ti kazam pravo, nemam dovolno ram memorija za windows 7 inaku, ke go go instalirav i nego, endas go daunlodirav, i ko ja ukluciv aplikacijata, za intaliranje, mi pisuvase deka mi trebalo 512 mb ram, a sum imal 256 mb.
Може да се инсталира и на 256 ама само32битната, само не си гуглал доволно, само треба winsetup.dll фајлот да се отвори во hex едитор и да се едитира еден стринг, да се сејвне и да се врати фајлот во исото. Најдобро да ја инсталираш Starter верзијата како основна али за да ти ја понуди која верзија сакаш да ја инсталираш стартер/хоме/про/ултимејт треба /Sources/ei.cfg фајлот да го делетнеш од инсталационото iso.abe da ti kazam pravo, nemam dovolno ram memorija za windows 7 inaku, ke go go instalirav i nego, endas go daunlodirav, i ko ja ukluciv aplikacijata, za intaliranje, mi pisuvase deka mi trebalo 512 mb ram, a sum imal 256 mb.
Исто. Сега пак работи нормалноАј отвори со друг browser види шо ќе каже..