Луѓето во нашата држава!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Еве вакви, ќе го раниш, ќе го збогатиш и ќе ти се исплука во лице:
Во освртот на сегашната државно – политичка ситуација, Георгиевски заклучува дека „Македонците се најголеми фалсификатори на балканската историја и дека ќе го проколнат мајчиното млеко затоа што се одрекле од Свети Климент и Наум“.
http://kajgana.com/georgievski-so-gjingjikj-razgovaral-za-razmena-na-teritorii

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Луѓето во нашата држава се посебни случаеви, од 200 души вчера на автобуска само 3-ца трчавме по крадецот што ја ограби една баба, за несреќа ни се изгуби трага некаде пред ГТЦ затоа што имаше огромна гужва. :(

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Луѓето во нашата држава се посебни случаеви, од 200 души вчера на автобуска само 3-ца трчавме по крадецот што ја ограби една баба, за несреќа ни се изгуби трага некаде пред ГТЦ затоа што имаше огромна гужва. :(
Takvi kradci epten kjef mi praat :) hahahah .... Taa baba ima srekja sto ne i skinale obeckite od useto ta da treba da i davate flasteri za use namesto da trcate po gtc ahahha.5+ za kriminalecot :) :) :) uste eden uspesen den ( osobeno ako denes se davaat penzii :p )

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Los narod sme, sreka sto ne sme samo makedonci inache medzu sebe ko sto se jademe ke se izedevme zivi.

B

Black Guard

Гостин
Los narod sme, sreka sto ne sme samo makedonci inache medzu sebe ko sto se jademe ke se izedevme zivi.

Е како не бе,па цела историја меѓу себе се јадеме.

Љубчо пишува книга под дејство на антипсихотици....тоооо,милошевиќ е малку бе,сега ќе го сретне и Александров и дража михајловиќ:vozbud:

Член од
8 декември 2009
Мислења
702
Поени од реакции
528
Е како не бе,па цела историја меѓу себе се јадеме.

Љубчо пишува книга под дејство на антипсихотици....тоооо,милошевиќ е малку бе,сега ќе го сретне и Александров и дража михајловиќ:vozbud:
Ништо не е тоа. Има зборено и со Елвис, само немало место во книгата. Тоа ќе биде во другата книга. :)

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
паа зависни од ситни превари ама сепак домаќини луѓе , снаодливи , мирни , пријатни особено за странци , а според мене мн поубава ќе беше државава само да ги немаше рамковците
Пред странците сме пријатни и гостопримливи...особено кога треба нешто да ќариме од нив:D
И рамковциве мислат дека државава ќе беше поубава да не нема нас...ете зошто изби војна во 2001.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Пред странците сме пријатни и гостопримливи...особено кога треба нешто да ќариме од нив:D
И рамковциве мислат дека државава ќе беше поубава да не нема нас...ете зошто изби војна во 2001.
Со мала разлика они не мислат за оваа држава туку за некоја друга ете зошто изби конфликт(не војна -_-) во 2001

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Македонија ке беше економски и политички постабилна ако немаше рамковни(Талибанци) во оваа држава.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.873
Поени од реакции
12.404
Тие луѓе сега се дојдени...тие ти носат евра кои во нормални години (оваа е ненормална за СДИ) достигнуваат и до 6 пати повеќе од СДИ. Да не беа нивните пари, куќи, свадби, разни дознаки...Македонија досега ќе ја продававме на добош.
Сигурно и дел од македонците учествуваат со средства овде, ама за скопскиот регион многу малку.
Чаир со какви мечки и бемвејци идат, какви куќи прават. Во Бутел 2 скоро секоја сроната куќа е на македонец, скоро секоја нова е на албанец.

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
Тие луѓе сега се дојдени...тие ти носат евра кои во нормални години (оваа е ненормална за СДИ) достигнуваат и до 6 пати повеќе од СДИ. Да не беа нивните пари, куќи, свадби, разни дознаки...Македонија досега ќе ја продававме на добош.
Сигурно и дел од македонците учествуваат со средства овде, ама за скопскиот регион многу малку.
Чаир со какви мечки и бемвејци идат, какви куќи прават. Во Бутел 2 скоро секоја сроната куќа е на македонец, скоро секоја нова е на албанец.
Да бе БМВ-иња и куќи за чалам за ништо друго.Да знаеш дека скапа кола и голема куќа ништо не значи,а поготово тоа дека човек има пари.Колку сакаат пари нека носат се е тоа џабе со економија како нашава.

Kajgana Shop

На врв Bottom