Ангола - Македонија (88:84) | Квалификации за ОИ, Лондон

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
Нашион рекет ко швајцарско сирење... Ај може и боље со Русите во четврт бар нема некои црнци да ми рипаат таму, клај-клај ќе си ја тегавиме со русите.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Се разбудивме во последна четвртина да игравме од почеток така ќе ги победевме ама тоа е тоа ова нека биде лекција за утре и од старт да почнеме да играме како во последната четвртина и верувам дека ќе победиме.

Член од
31 август 2008
Мислења
499
Поени од реакции
381
Нов Зеланд...и потоа Русија...која е редно да ни исплати за се до сега...не е се загубено...
"Со СРЦЕ за МАКЕДОНИЈА"

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Слаба одбрана и мизерен шут за три..така и Тринидад и Тобаго нема да ги добиеме.. а еден од Анголците многу ми личеше на Мајкл Џордан,штом го видов знаев дека тешко ќе добиеме :mad:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
35.366
Немаме простор да се повикуваме на СРЕЌАТА, затоа што среќата секогаш е во нашите раце, само прашање е колку правилно знаеме да ја искористиме.
Сме можеле да дојдеме до - 2 разлика, а во првото полувреме имаме - 17 разлика, значи касно се сетиле каде грешат. Шутирање од неизградени позиции, форсирање тројки, слободен простор за да шутираат тие не ни оди во прилог во никој случај.
Се надевам дека вечерва со ладни глави ќе си ја анализираат играта, тактиката и утревечер ќе ги видиме во поинакво светло.
На почетокот мислев дека Анголциве немаат топка видено:icon_mrgr:, иако знаев дека се најдобрата африканска екипа, со 5 последователни настапи на Олимписките игри.Не дека Алголците се подобри од нашите дечки, туку нашата репрезентација одигра лошо.

Мислев дека Шундо е врвот за тапа тренер, ама изгледа Лазовски му е конкурент:tapp:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Прво кој кур Гечевски доби поголема минутажа од Самарџиски кој изигра без грешка.
Кој кур Чековски поголема минутажа од Николовски...
Илиевски повторно скоро цел натпревар го игра...
Многу клучни слободни промашија а Антиќ 10 пати сам се најде една не погоди:facepalm: Бо повеќето од натпреварот беше незабележителен. Згора на сето ова кога ќе го додадеш и билансот за 3 во прво полувреме и офанзивните скокови во второ...па 4 разлика и не е лошо.:confused:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.857
Поени од реакции
40.476
Гечевски се изнаигра, а ништо не направи. Цигани што му се до муда му фаќаа топки под кош. Кире Николовски на клупа седи, Станко ми игра...

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
И на крај се разбира како и против Црна Гора и тука слободните ни го е*аја , како не се освестивме :place:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.745
Напизден сум триста посто.
Дозволивме едно племе афричко да не тепа у кошарка.

Премногу ноншалантен пристап на игра, освен близнаците никој друг не ми остави впечаток. У одбрана никаква игра примаме многу кошеви, ни се расшетуваа низ рекет, скокаа како сакаат. Уз дужна почит на Гечевески ама бољи придонес на утакмицава ќе имаше ако му го отстапеше местото на Самарџиски.

Си скршивме нога самите себе си со поразов.

N

Nicky Santoro

Гостин
Со која игра бе ќе е победиме русија? се читате малце?
и да, доколку победиме со нов зелан , нов зеланд да победи ангола тогаш има калкулации и за прво место но и да испаднеме..

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Очекував пораз искрено,тапа бевме цела утакмица на крај се разбудија малце,али како беше она касно палиш.Лазовски е катастрофа мислам кога ке заврши ова треба да се ликвидира,воопшто не ми се свиѓа како тренер,ех Марин бе фалиш и тоа како :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom