Ангола - Македонија (88:84) | Квалификации за ОИ, Лондон

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај бар кажете, која е песнва од рекламава, што нон стоп ја пуштаат... :O

Многу ладич пристап имаат нашиве, се понашаат како припреми да се ова. Некако ми ја нема онаа уиграност и синхронизација.

Атмосферава во салава е како помен да има, депресија ме мава:(

Ја мислам дека второ полувреме се готови...Толку им сече нив сеа ке сменат страна и ке се збунат...Се гледа дека го научиле баш тој кош..

:pos::pos::pos:

Да ви се мочам на паметот што го имате (некои) . Шо барал Антиќ, зошто играл Гечевски, да не бил црнецо ништо не сме праеле.
Аман бе професионалци, клавајте дресојте, фаќајте првиот авион и утре таму да сте да ве видиме вие шо можите да напрајте !

победата е во смена на стилот на игра тие фрлаат 3-ки ние треба на влезови и готово идеме јако ајдее ...за македонија !!!

Пушти Бајага - Песна против малери , David Guetta - Titanium ми пуштаат во сала .

Почна да ве фаќа конфузија. А се јавуват и вечните хајтери на кои секогаш им се дига кога Македонија губи а ги нема никаде кога победуваме. Јас сеуште чекам победа за вас незнам.
Па хејтерите фалеа, гледам јас нешто чудна атмосфера пред да почне мечов :)
Него му преведува ли некој на Бо, ја не видов некој да му збори...

Добро бе можно ли е да те водат со 13 поени, а ти двете слободни да ги промашиш? -.-
А некако многу опуштено ми играат, ко на тренинг да се, или како да ги мрзи (n)

Ајде ајде малце оптимизам, можеме да ги стигнеме !!
Нема вечно да ги служи шутот црнчугиве
Ајде момцииии :vozbud:

Не знам кој го тргна коментарот на Александров од темава, ама голема благодарност до него.Толку е негативен шо ми се згасна компјутерот после читањето на коментарот онака од ништо :гомце:

Ова обрачов каков гаден звук вади еј...на нерви ми иде :mad:

Слабо..............без мотив...........се прашувам тренерон шо ги советува, како со душа да чекаат да заврши натпреварот, без оглед на исходот

3.25 Macedonia to win ;)

Ова ми изгледа као да играме против 5 Бо Меклебовци...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom