Ангола - Македонија (88:84) | Квалификации за ОИ, Лондон

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде момци ! Продолжете како што игравте на ЕП, со цврста одбрана, со смирен напад, без брзање и БЕЗ ПОТЦЕНУВАЊЕ на противникот !

Донесете ни нови среќни и весели моменти !

Ми се полни душата кога ве читам со која радост раскажувате:)
Ма шо ги ебам ќе ги сечам! Напред Македонија!

А ова Самарџиски дека е повреден можно да е некое тактизирање пред мечов иако не верувам да се има повредено така лесно на тренинг... Како и да е ако овие не можеме да ги сопреме во одбрана тогаш нема што да бараме со Доминикана и останатите европски репрезентации...

Ми се полни душата кога ве читам со која радост раскажувате:)
Ма шо ги ебам ќе ги сечам! Напред Македонија!
На ништо ти се полнела душата бе, идеална си за мене лесно ќе поминувам.:pos:

Ајде момци МАКЕДОНИЈА навива за вас!!! Ако изгинат на терен како во Литванија сигурен сум во победа.:)

Ајде напред МАКЕДОНИЈА ако играат како во Литванија шансите да одиме на Олимпијада во Лондон се големи. :)

Ајде напред МАКЕДОНИЈА ако играат како во Литаланија шансите да одиме на Олимпијада во Лондон се големи. :)

Литаланија..Литалалаланија..Лилипутанија ако не...:pos:

Ќе ги мачкаме ли?:)
Е не ќе се заебаваме :icon_mrgr:

Ајде со лесно нека е , со нов аватар до нови победи.
За КОГО, За МАКЕДОНИЈА...

Кои кретени се овије од ФИБА па што е ова бе две места за европски екипи, додека овие од другите контитенти (освен од Америка зоната) губат по 100 коша разлика сигурно дека требаше повеќе места да се доделат на европски екипи... И ради Енглезите кои реално да не беа домаќини немаше никогаш да играат на ОЛ, ќе имаше уште едно место повеќе...

После :
Русите 91 - 56
Гејците 107 - 63 сигурен сум дека и ние ќе растуриме вечерва, време е за тоа победничко чувство:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom