Во што веруваат атеистите?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
До кога?
Па они најмалку веруваат у себе, кога би верувале би го пронашле патот, или би го барале во најмала рака...вака се умрени пред време, се откажале од се, највеќе од себе, кукавици.
За каков пат правиш муабет?:cool:
кукавици... е па незнам кој цело време вика.. спаси ме господе, дај боже, господе помогни... и други плачипичкосувања..

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
До кога?
Па они најмалку веруваат у себе, кога би верувале би го пронашле патот, или би го барале во најмала рака...вака се умрени пред време, се откажале од се, највеќе од себе, кукавици.
Ти демек го најде? За тој пат ич не ти треба верување, никакво и во ништо. Треба само да ја јавнеш змијата од 7 милји.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Ова ни на мирц го немаше на времето..........и после не се толерирале форумски "шерифи", да! Гледам.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
До кога?
Патот до што ?!
И како тоа се откажале од све не ми е јасно.

Член од
25 јуни 2012
Мислења
127
Поени од реакции
62
Патот до што ?!
И како тоа се откажале од све не ми е јасно.
Има некои работи што треба да се знаат, без разлика дали си ги чул или не од некого.....запишани во нас се, дел од нашата природа. Атеизмот е отфрлање на се тоа. Како да ти кажам, незнам со други зборови.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Loshom e da bidesh "zaspan" cel zivot.....ushter polosho ....ateist
A za gakite...pazi tvojte da ne padnat...ete go dibek, spremen e
Абе ај ете почни од таа заспаност. Ете ја сум заспан и милиони други. Ама некако убаво мие да сум заспан. Како ќе го промениш ти тоа, и ќе ја издигнеш својата будност да ме заинтригира мене, и не само мене.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Има некои работи што треба да се знаат, без разлика дали си ги чул или не од некого.....запишани во нас се, дел од нашата природа.
Точно
Атеизмот е отфрлање на се тоа.
Неточно
--- надополнето: 2 јули 2012 во 21:40 ---
Loshom e da bidesh "zaspan" cel zivot.....ushter polosho ....ateist
Не ги лажи луѓево, а и себе си изгледа се лажеш, далеку си ти од незаспан. Кога ќе ја јавнеш змијата, си на добар пат да бидеш можеби. Штом се исфали дека си маја индијанец треба да знаеш за змијата.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Ова ни на мирц го немаше на времето..........и после не се толерирале форумски "шерифи", да! Гледам.
Не сум јас тука 24/7 .. не сум Грујо па да дремам да го читам секој трол .. ќе си пријавите мислење и готово ...
и не ми изигравај и ти шериф па кажуваш шо се толерирало шо не .. не верувам дека има повеќе тролови, спамери и бош муабети од Религија на било кој друг подфорум ... исто така и повеќе казнени поени нема никаде доделено од тука .. но упорни дечки сте секоја чест ..

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Да бе змијата ќе го разбудела, како не.:P

Глеаш на Адам и Ева, што им напраи змијата, а не ја јавнале, само ја слушале:(

Замисли ако ја јавнеле што ќе било?
Е па то ти е wrong aprouch, наместо да јаваат тие ја слушале...:D

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Не сум јас тука 24/7 .. не сум Грујо па да дремам да го читам секој трол .. ќе си пријавите мислење и готово ...
и не ми изигравај и ти шериф па кажуваш шо се толерирало шо не .. не верувам дека има повеќе тролови, спамери и бош муабети од Религија на било кој друг подфорум ... исто така и повеќе казнени поени нема никаде доделено од тука .. но упорни дечки сте секоја чест ..
Ама треба малку и ти да знаеш што е сеир, што е офтопик, а што е хумор у својство на дискусија, кому никому не штети, туку напротив.

Ако делуваш еднаш у неколоку дена, се ќе ти изгледа сеир и офтопик, иако релано не е така.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Има некои работи што треба да се знаат, без разлика дали си ги чул или не од некого.....запишани во нас се, дел од нашата природа. Атеизмот е отфрлање на се тоа. Како да ти кажам, незнам со други зборови.
Како тоа атеизмот е отфрлање на сето тоа сакаш да кажеш неможеш да бидеш срекен како атеист ?

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Ама треба малку и ти да знаеш што е сеир, што е офтопик, а што е хумор у својство на дискусија, кому никому не штети, туку напротив.

Ако делуваш еднаш у неколоку дена, се ќе ти изгледа сеир и офтопик, иако релано не е така.
Си делувам јас секој ден ...
а ти престани да офтопичариш.
тука завршува муабетот .. ако сакате да ми се обратите можете на темата наменета за тоа .. не тука.

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Немој да вреѓаш, бидејќи јас никаде по име не те навредив. Навредувам само една колективно ебено луда идеологија .:tapp:
Јас не сум таков педер, па да пукам на куп. Тоа се вика стереотипизирање и најчесто е идиотски потег. Кога јас сакам да навредам, гледам да навредам прецизно.

Лесно е да напишам дека Исламот е ретардирана религија на педери (пошто мужите редовно пеглаат копиљаци додека се оженат) или да пишам дека е збир на малоумни, шовинистички заповеди наменети за недоучени дебили, ама тоа би било генерализација и јас би искочил кретен како некој малку погоре.

Затоа, Загоре, јас ти пишувам тебе лично, пошто за да напишеш такво нешто, како она погоре, или (1) не разбираш што значи атеизам или (2) дефинитивно си шуплив у тоа тиквата.

Сеа ти кажи ми - кец е или двојка?

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Во што веруваат атеистите?

Во својот стомак.:icon_lol: Најбедниот вид на "верници" кој воопшто се појавил на Земјината топка се токму атеистите. Луѓе без иднина...:гомце:
Ова не е навреда? и тоа знакчето на крајот?
Ок може ли вака да се преформулира тврдењето на DBack?
Толку ти ви собира тоа ретардираниот мозок. Кога нема место - нема.
Така помала навреда ќе ти биде ако не е лично кон тебе?

Член од
7 јуни 2012
Мислења
214
Поени од реакции
6
23 e број => 23 е непарен број => Џим Кери глумеше во филм со име "Бројот 23" => Човекот се рага со вернички предуслов. Логиката ти е :pos::pos::pos:

Ајде да ја видиме од другата страна,
Се раѓа со се што физички т.е. „церебрално“ му е потребно за да стане атеист (да не стане верник). Потоа му ја полнат главата уште од мал. Значи човекот е роден со атеистички предуслов, значи човек треба да не дозволи да му ја полнат главата со приказни.

Ако автентичната Вера априори ја отфрламе, ќе мораме да отфрламе огромен дел од потенцијално реализираната когниција. Оптимална ко-гни-ци-ја (Господовото Царство коешто ќе дојде и на Земјата, според Писмата).

Kajgana Shop

На врв Bottom