Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
- Член од
- 16 октомври 2009
- Мислења
- 7.349
- Поени од реакции
- 7.606
Те очекуваме и тебе иначеПрашање до атеистот Хепта: (во врска со болдот) Зошто лажеш ?
Те очекуваме и тебе иначеПрашање до атеистот Хепта: (во врска со болдот) Зошто лажеш ?
Ти одма да ме издадеш. Еееее, абе атеист што да очекувам друго
Несааааа јас сум ХристијанинТи одма да ме издадеш. Еееее, абе атеист што да очекувам друго
Леле и јас сум!Несааааа јас сум Христијанин
Абе зошто сега пак лажам. Јас реков ако ми одговара денот... си оставам простор за да измрдам еееееПрашање до атеистот Хепта: (во врска со болдот) Зошто лажеш ?
Во тој случај може ли и јас да ве дружам? Со мојот верен следбеник Hitchhiker? Само тој може да ми води сметка што, како, колку и на кој начин ќе испијам.....Ок, темата е прашања до атеистите. Па да прашам јас:
Слушам сте биле сега скоро на пиво.
Кога пак?
Можно е и јас да ве дружам наредниот пат ако ми одговара денот.
Строго за 18+....Religioznio primate na pivo....ili samo za ateiste....
se ke vi prostam...
Chim ni prashtash, mozhe. Dojdi slobodno. Ne se plashi ich.Religiozni primate na pivo....ili samo za ateisti....
se ke vi prostam...
А кој ќе води сметка за останатите?Во тој случај може ли и јас да ве дружам? Со мојот верен следбеник Hitchhiker? Само тој може да ми води сметка што, како, колку и на кој начин ќе испијам.....
Оти бе!?Ја рука ставам за Колдхорор. Пошто веројатно нема да стигнам, нека ме замени, шо!