ti pa so se zamaras so baern tolku, duri pojse od mene.И во случај да мора Јуп да го одпуштите Замер привремено може да преземеЛисица е овој Ули.
![]()
ozil i khedira se greshka na van gaal...i verojatno eden od najgolemite propusti vo istorijata.Неверувам дека Јуп ќе го отпуштат освен ако следнава сезона не дај боже слабо иде. Ќе видиме сеа Замер кој ќе му бидат плановите како и да е читам во билд Замер ќе бил и во бордот(Нерлингер не бил). Тоа е тоа многу грешки имаше Нерлингер(некои заедно и со Хенес и ко) можевме да ги зееме Озил и Кедира за евтини пари тогаш Нерлингер изјави нешо не биле на нивото на Баерн ај за Кедира не ми е до толку али Озил за 15 милиона да не го земеш тоа е тежок пропуст( за Манџукич даваме 13,17 за Густаво...) , со апликацијата се изглупираа, со Ројс се изглупира изјавуваше низ медиуми ако Баерн сака некој играч тогаш 100% го зема неколку дена подоцна потпиша за Дортмунд.
Досадно стана во Бундеслигата бе Боби, ни треба конкуренција малце.ti pa so se zamaras so baern tolku, duri pojse od mene.
абе незнам тоа Ван Гал никаде немаше изјавено дали ги сака или не Озил и Кедира а еве ја изјавата на Нерлингер зашто нејќеле Баерн да ги купатozil i khedira se greshka na van gaal...i verojatno eden od najgolemite propusti vo istorijata.
Сега уште 1-2 винери за тимот и добро ќе биде. Малку сепак сум скептичен поради Јуп ама нема да го сменат летово тоа сигурен сум.доста беше више со пичиња....
Германија е позната по хард кор фудбалот и фудбалерите...браво за погетов...
Гвардиола ќе биде тренер после Хајнкес тоа убеден сум...
Мораше нешто да се мења...преку кур од лузери.
Не ни го праќате вие ниту па некои други, човекот си го контактирале, во добри односи е со нашите одамна и прифатил да работи кај нас, а тоа што играл за вас си е друга работа и нема потреба да се повторува по 100 пати, инаку играл и за Динамо Дрезден, Штутгарт и Интер кога веќе споменуваме.Тактиката на Дортмунд за надминувајне на Баерн се остварува. После Нерлингер кој родум е од Дортмунд ви го праќаме Замер која е жива легенда на Дортмунд.
Шала на страна, Замер е...
Се шалев ама и Нерлингер не ви го пративмеНе ни го праќате вие ниту па некои други, човекот си го контактирале, во добри односи е со нашите одамна и прифатил да работи кај нас, а тоа што играл за вас си е друга работа и нема потреба да се повторува по 100 пати, инаку играл и за Динамо Дрезден, Штутгарт и Интер кога веќе споменуваме.
Исклучена е таа можност, тоа си го изјави Замер на пресконференцијата.И во случај да мора Јуп да го одпуштите Замер привремено може да преземеЛисица е овој Ули.
![]()