Евро 2012 - финале Шпанија-Италија: 4-0

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување

Кој ќе биде новиот Европски шампион ?

• Шпанија

Гласови: 85 34,6%
  • Италија

Гласови: 161 65,4%

• Вкупно гласачи
    246

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Espaaaaaaaaaaaaaaaañaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :vozbud::vozbud::vozbud:
Тоа е тоа! Денеска Шпанија влегува во историја, денов ќе биде зборуван со години и години и пресреќна сум што и јас бев дел од него како верен фан на Шпанија.
Четринаесет години верно бодрење на шпанскиот фудбалски тим- фала ви за новата титула и радоста што ми ја приредувате :pipi:
4 : 0 :vozbud: Los quiero campeones!

Ваков тим нема со години да се створи. Иниеста, Чави :cuc:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Tiqui-taqua rules the world! (y)
ElNinho edno vreme garantirase deka ako igraat tiki-taka Spancite, nema da napravat na Evropskovo. :свиркам: :P
па не беше ова баш трака-трака игра... :)

Мешате неколку работи, значи:

- Шпанија играше досадна и недопадлива игра до финалето - факт, значи општ заклучок! *
- Шпанија имаше среќа против Хрватска и Португалија (пенали, сепак).
- Шпанија ја уништи Италија во финалето и се покажа кога најмногу требаше.

* ова вечерва и да беше тика-така не беше досаден фудбал полн со пимплање.

Не е ни прва а ни последна репрезентација која стигнала до титулата играјќи слабо на првенството, впрочем така и најчесто се дешава на големите натпреварувања.

Заслужено им е, честитки! :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мразам крај. :(

Да ти ги барам мислењата против Германија или сепак не?;)

Бог да чува, од прееска честитам и викам браво за Шпанија, напишав една зезанција која секаде на интернет ја има и одма негативност.:facepalm:

Чао и кај вас.

Г

Грејвдигер

Гостин
Ја нема многу да ја тупам, самиот резултат кажува доволно. А Балотели ќе си остане истиот идиот...
:cuc::cuc:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Maсакар!
Заслужено Шпанија си стана шампион, иако очекував дека ќе им парираат повеќе жабарите ама тоа е!

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Мразам крај. :(

Да ти ги барам мислењата против Германија или сепак не?;)

Бог да чува, од прееска честитам и викам браво за Шпанија една зезанција која секаде на интернет ја има и одма негативност.

Чао и кај вас.
Епа тоа е тоа таков е крајот за некого среќен за некого тажен , shit happens :)
За мислењата барај ги слободно. Фаворити од секогаш на Европските и светските првенства Шпанија и Германија ми се . Стварно ја надигравте Германија и тоа за :cuc:. Но бејби многу се дигнавте за финалево ја направивте Италија шампион а види ти 4 комада . Како и да е подобриот секогаш победува :) .

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Италија вечерва како Шпанија на цело првенство :)

R

Rigel Kent

Гостин
Spanija potpolno zasluzeno prvak, Xavi i Iniesta vecerva izvonredni(y)

Zal mi e za Bonucci ne prestana da place:(

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Епа тоа е тоа таков е крајот за некого среќен за некого тажен , shit happens :)
За мислењата барај ги слободно. Фаворити од секогаш на Европските и светските првенства Шпанија и Германија ми се . Стварно ја надигравте Германија и тоа за :cuc:. Но бејби многу се дигнавте за финалево ја направивте Италија шампион а види ти 4 комада . Како и да е подобриот секогаш победува :) .
Тоа е факт. Факт е дека Шпанија беа подобри, дека Италија со оваа игра на Шпанија немаа шанси. Оваа игра вечерва беше величествена, Шпанците едноставно блескаа... Бејби (кога веќе почнавме така), слободно побарај назад во темата, ќе видиш дека во ниеден момент не реков дека Шпанците ќе бидат прегазени, само дека се надевам дека Италија ќе победи. Како и да е, Италија не заслужи со натпреваров да биде победник и тоа е тоа. Спортски секогаш признавам пораз, ме изнервира само моментот што ти ме цитираше и се навреди што напишав зезанција за Торес која не е ни мое дело, туку насекаде на интернет ја има. И за фудбалери кои јас ги сакам имало милион зезанции и сум се смеела на нив, не треба толку сериозно да ги сфаќате работите. Сите знаеме дека Торес знае да даде гол и во плав дрес, ама некад треба да се прифати и шега на своја сметка.
Смир? Еве јас ти пружам рака и ти честитам уште еднаш. ;)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
браво за Италија, влезе во историјата за најголем пораз у финале на европски првенства.

Шпанија не треба да се коментира легенди. Кој ќе биде сеа златна копачка ? Торес или Гомез се надевам Торес, не заслужува Гомез неподвижнион да земе нешо што не заслужува

Kajgana Shop

На врв Bottom