Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
ДЕМОКРАТИЈА, Е НЕ!
сосилаИсклучените од парно повторно ќе бидат вклучени
Да можев тоа да го предвидам Ванѓа ќе ме викаа.Кога сте си купувале стан требало да си имате в предвид дека дегениве ќе го поскапат парното
Да знам, ама многу е лошо што во зграда предвидена да биде загревана со парно, некој треба да плаќа повеќе. Кога си се кандисал да купиш стан со парно ќе си тераш до крај. Знам дека звучи за никаде, ама не може некој да плаќа дупло за туѓ ќеиф. Јас се согласувам дека цениете се ужас!Да можев тоа да го предвидам Ванѓа ќе ме викаа.
MNOGU PAMET IMAS alal da ti e,,komsiite so mkolku sidovi se spoeni so mene za da nemozat da go zagreat stanot???? kolku moze da se zatopli stanot ako pominuvaat 2 cevki niz sobata, od vakvi moroni so premnogu pamet mi se povraka.Јас потполно се согласувам дека цените за парно се превисоки и ве поддржувам за да ги намалат цените. АМА има решение на вашиот проблем, ако не сакате парно - ќе си купите стан без парно. Зградите се предвидени за парно греење и доколку вие се исклучите комшиите ќе треба да плаќаат повеќе, а нема да можат да ги затоплат своите станови, бидејќи нема да можат да ја постигнат потребната температура, од кај вас ѕидовите ќе бидат ладни, нема да го греете цел простор. Кога сте си купувале стан требало да си имате в предвид дека дегениве ќе го поскапат парното, нема да остават греење за без пари.
Јас се греам на струја, знам колкави се месечните тршоци.
Трупче едно неизделкано!MNOGU PAMET IMAS alal da ti e,,komsiite so mkolku sidovi se spoeni so mene za da nemozat da go zagreat stanot???? kolku moze da se zatopli stanot ako pominuvaat 2 cevki niz sobata, od vakvi moroni so premnogu pamet mi se povraka.
Додека ти е исклучено пресечи ги цефките домаКако да се спасиме од тумуров??? Ние решивме да се исклучиме и сега да се исклучиме или да чекаме да видиме што ќе биде?