Why?
Самострел да зеам, да истепам тоа племе
- Член од
- 3 мај 2009
- Мислења
- 2.726
- Поени од реакции
- 2.940
Магија што ја прави црнец ваљдаА што е црна магија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Магија што ја прави црнец ваљдаА што е црна магија.
Е ова е единствениот добар дел од шеријатот. Маѓии, гатачи, бајачи -- одма главата на трупче.Грешка си.Еден наивен како тебе се бавеше со магија во Саудиска Арабија и му је отсекоа главата на паркинг.Затоа не се заебавај со магија,глеј што може да ти се деси.Јас не сум верник,ама сум доволно информиран за да знам ако некој треба да се лечи од црна магија(што не постои ама ај да си направиме муабет)тогаш тој треба со молитва кон Бог да го направи тоа.
....focus human intention да не речам. Па прашањето до атеистите е дали веруваат(односно знаат) дека истото постои?Знаеме бе, како не... голем дел од нас и ја користат, иако во голема мера ја загадува околината, пред се дрвата. Тие се најодговорни за загадувањето на околината од останатите продукти од биоенергијата.Денешната тема на разговор е биоенергија....focus human intention да не речам. Па прашањето до атеистите е дали веруваат(односно знаат) дека истото постои?
Aххх бе бот бе....мисли, може чудо ќе се случи.Знаеме бе, како не... голем дел од нас и ја користат, иако во голема мера ја загадува околината, пред се дрвата. Тие се најодговорни за загадувањето на околината од останатите продукти од биоенергијата.
Problem?
Реков јас, дрвата се штетни за околината...Aххх бе бот бе....мисли, може чудо ќе се случи.
У меѓувреме на читај http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=invitroeffectofbioeondna&source=web&cd=5&ved=0CD0QFjAE&url=http://www.awakeningthroughlove.net/Laskow_net/articles/InVitroEffectOfBioEOnDNA.pdf&ei=IkvwT76VMtCO4gSNl5DgDQ&usg=AFQjCNEr0wuzcASQJGx-xFpw-Sn6szjD2Q&cad=rja
Не бе, дрвјата се корисни....еден ден ќе станат и луѓе. Ќе бидеш сведок лично на својата трансформација.Реков јас, дрвата се штетни за околината...

Ти колку богови си ставил на тест освен Алах? Какви тестови направи? И што кажаа резултатите од тој тест?Кои се вашите кандидати? донесете ги еден по еден, сите да ги сатвиме на овој тест!
Хиндусите тврдат дека Багван Ражниш! тој е Бог! добро, ако е тој Бог, дај да го ставиме на тест ......
Ај не лупетај, и не ми го мешај Ошо со богови или што ти ја знам, а за да ставиш на "тест" некого треба барем да бидеш на негово ниво ако не си на повисоко...Кои се вашите кандидати? донесете ги еден по еден, сите да ги сатвиме на овој тест!
Хиндусите тврдат дека Багван Ражниш! тој е Бог! добро, ако е тој Бог, дај да го ставиме на тест ......

За жал нема, само ти остана атеистPrashanje do ateistive......
Ima li ushte ateitsti na forumot za religija?

Kako pomina vcera na crkva ....ti prostija grevovite?За жал нема, само ти остана атеист![]()