VENOM
تعيش حياتك بالطريقة التي
- Член од
- 5 октомври 2008
- Мислења
- 1.664
- Поени од реакции
- 535
Или можеби за Дренте и некоја продукциска куќаЗа некој финансиски извештај..Јас мислам дека е време за едно comunicado oficial на официјалната страна ..![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или можеби за Дренте и некоја продукциска куќаЗа некој финансиски извештај..Јас мислам дека е време за едно comunicado oficial на официјалната страна ..![]()

1:54 | 3:25 | 5:23 Guti
мх мх..![]()
| 5:54 Harry Potter 
Таков човек еднаш се раѓа, ќе видиме дали може Мурињо да биде неговиот наследник^ Човекот на клупата![]()

А ти кај си прочитал ако може да знам/знаемеВистина ли е дека од вашата управа не сакале да му продолжат договорот на Чаби или така напразно се лупа само?

Зар неможеш да претпоставешА ти кај си прочитал ако може да знам/знаеме![]()
? Од одредени фан страни на Ливерпул кои мечтаат по невозможното, враќање на Алонсо
.Вистина ли е дека од вашата управа не сакале да му продолжат договорот на Чаби или така напразно се лупа само?
Јас мислам дека е време за едно comunicado oficial на официјалната страна ..
Реков ..
Модрич во Реал за 34 милиони, и официјално..
http://www.realmadrid.com/cs/Satell...cadoOficial/Comunicado_Oficial_2011-08-23.htm
![]()

Последниот дел од линкот ти личи на датум?Брат се заебаваш нешто? Тука ништо не пишува за Модрич во Реал, не ми прави mini heart attacks ти се молам.![]()

Последниот дел од линкот ти личи на датум?![]()

Дваестрети август двеиљадииединајста година.Дај бе не ми зборете у шифри, кажете дали е стварно официјално или не, зашто пак не сфаќам!
Еве што вика последниот дел, од google translate..
4. - Real Madrid C. F. continue to work in defense of the values inherent in the institution and provided for greater collaboration between all the clubs and institutions in the world of football.