Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.373
- Поени од реакции
- 4.904
Ќе си го земиш со себе.
Хахах па ние дека имавме обична дрвена.. гледам тоа ги предомисли да не влезат.. и тоа 2 пати..Некаде прочитав совет за изгледот на вратата, доколку живеете во стан. Навидум фенси, скапи и раскошни врати се примамлива мета на крадците, бидејќи претпоставуваат дека зад тие врати се крие поголемо богатство. Тоа е сигурно за поамбициозните. Се препорачува врата со нормален изглед.
Совет лично од мене - пред да одите на одмор и додека сте таму, тоа да не го објавувате на социјалните мрежи.
ааааааааЈас имам питбул,нека влезе некој
дошол во дворот твој да се самоубие каква приказна.........Ако имаш дозвола за оружје и држиш легално оружје дома, набави и едно на црно, застрелај секого кој ќе влезе дома може и во двор и во мртвата рака стави му го наполнетото илегално оружје.
Тоа ти се вика самоутепување од заседа .............дошол во дворот твој да се самоубие каква приказна.........
Аман бе треба се ко на деца да ви објаснам,дошол во дворот твој да се самоубие каква приказна.........
Да бе знаеш ако некој решил да се самоубие тоа во 99,9% од случаите на суицид ќе си го направи дома(кај него), зарем ќе дојде некој(потенцијален суицидален-камиказа) баш кај тебе или кај мене дома за да изврши суицид и тоа баш во купатилото или во шупата, гаражата, подрумот...а оти на пример да не го најдат обесен во ВЦто или во задниот двор....со писмена порака во раката како му било тешко во животот......
Има некој над 12 години возраст на темата?Да бе знаеш ако некој решил да се самоубие тоа во 99,9% од случаите на суицид ќе си го направи дома(кај него), зарем ќе дојде некој(потенцијален суицидален-камиказа) баш кај тебе или кај мене дома за да изврши суицид и тоа баш во купатилото или во шупата, гаражата, подрумот...
Или пак во визбата на Лет3