С
сашенко
Гостин
Уште Федерер да отидеше и ебати Вимболдонот. Добро е, ке има што да се гледа. А колку и да се мачи, до полуфинале ке стигне за со Ноле сигурен сум
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само ова ќе кажам, прекрасни играчи со големо срце и прекрасна публика. Секоја чест![]()
И по кој знае кој пат се покажа големината на Федерер и зошто е тој тоа што е.
Ситуацијата многу потсеќаше на онаа со Надал, ама уште еднаш се покажаа разликите во класите на овие два играчи.
Секоја чест за Бенето, дури и жал ми падна на карај , кога за малку не заплача на последниот поен, добра борба прикажаа, и се надевам на добри мечеви и понатаму на Вимблдон.
И по кој знае кој пат се покажа големината на Федерер и зошто е тој тоа што е.
Ситуацијата многу потсеќаше на онаа со Надал, ама уште еднаш се покажаа разликите во класите на овие два играчи.
Секоја чест за Бенето, дури и жал ми падна на карај , кога за малку не заплача на последниот поен, добра борба прикажаа, и се надевам на добри мечеви и понатаму на Вимблдон.
Ете зошто е крал Роже Федерер !!!
Знај да се врати од 0:2 на 3:2 истото беше и 2010 на Вимблдон прво коло со Фаља исто губеше 0:2 па се врати во мечот и го победи...
Денес добра игра покажа и Бенето, ама доста грешеше и Федерер, многу топки во аут...
Се заљуби ти во ГофинМногу јака разлика во класи.
Туку:
![]()
Ајде мали уште една победа во низа. Само Напред!
Г
Истото важи за Бенето, а Росол и самите видовте како ги пукаше топките. Денеска ќе го пишам да тепа против Колшрајбер, едноставно мора, па и нека изгуби... барем нема да ми е мака бидејќи е сепак игра на аутсајдер, истото мислење го делам за мечот Ферер - Родик.
Види го која фаца, што би кажал другар: каква невина фаца имаСе заљуби ти во Гофин![]()