- Член од
- 14 април 2007
- Мислења
- 1.812
- Поени од реакции
- 1.047
Исто. Вчера се утепав барајки, без резултат.Ako mozi drajveri za Delux DLV-B705 Fala.
Исто. Вчера се утепав барајки, без резултат.Ako mozi drajveri za Delux DLV-B705 Fala.
Пробај со Driver Genious и не купувајте/зимајте вакви срање камери, дајте уште 100 денари повеќе за понормална.Ako mozi drajveri za Delux DLV-B705 Fala.
Srored ova i drajverot simnat od tuka pa otpakuvan setupot, vo ZS211.inf fajlot stoi deka drajverot e za kamera model:"ZSMC USB PC Camera (ZS0211)" verovatno istata preimenuvana vo DLV-B705 od strana na Delux. Poguglajte driver za kamera ZS0211 ima poveke linkovi (ovde ovde i ovde ) so drajver za ZS0211 za Vista i sumnjivi za 7ca.Ako mozi drajveri za Delux DLV-B705 Fala.
Сега јас го имам истиот проблем .. некаков предлог , или доколку го имаш драјверот на PC да ми го пратиш ?Здраво дечки
Ми треба драјвер за веб камера Delux dlv-b57.
Камерата е за лаптоп и е со округла форма.
На сајтот на фирмата не може да се симни http://www.deluxworld.com/en/Download/download2.aspx?ListID=2707
Togas go najdov ama mislam deka go nemam poveke. Mi go pratija od Anhoch togas.Сега јас го имам истиот проблем .. некаков предлог , или доколку го имаш драјверот на PC да ми го пратиш ?
Дали проба со compatibility mode? За друга сорта печатар така ми имат кинисано.Драјвер за принтер Minоlta Pagepro 1100L за вин7?
http://printer.konicaminolta.com/support/current_printers/win_xp.html#pp1100Драјвер за принтер Minоlta Pagepro 1100L за вин7?
Хеј извини ама ако можеш да објасниш како точно да пробам :/Дали проба со compatibility mode? За друга сорта печатар така ми имат кинисано.
Овој принтер оди само на LPT (printer port) ТАКА ? НЕМА УСБ ?!Хеј извини ама ако можеш да објасниш како точно да пробам :/
П.с. работеше на хп принтеров, имаше драјвер.
фала, утре ќе пробам, ако успее, имаш пиво од мене, не е мој принтеров, од една фирма е, антика.Овој принтер оди само на LPT (printer port) ТАКА ? НЕМА УСБ ?!
на страната на minolta има драјвери за Vista (т.е Виста оперативниот систем ги содржи, како PLug and PLay, native поддршка)
види тука http://printer.konicaminolta.com/support/current_printers/pd_in_vista.htm
под Виста нема да го препознае ама преку ADD Printer Wizard e објаснето во кој фолдер да го бараш 1100l и мануелно да го инсталираш
е сега штом го има во Vista Driver Database јас верувам дека и тој драјвер ке работи и под WIN7 (за повекето постари принтери беше така при преминот од Vista на WIN7 се користеа истите драјвери некое време, оние вендори кои ги мрзеше да пишуваат нови драјвери или беа само изменети Vista драјвери!)
ти треба инсталациона верзија на Оперативен систем Vista !
вреди да пробаш !
ама јас знам дека е антика и дека ти го фрлиле ај сега да го направиш и чукај си ја главатафала, утре ќе пробам, ако успее, имаш пиво од мене, не е мој принтеров, од една фирма е, антика.
Хаха да беше мој ќе беше у канта више. Ај џус од портокал може , добар е за токсини вадење од организам.ама јас знам дека е антика и дека ти го фрлиле ај сега да го направиш и чукај си ја главата
(пиво не пијам)
За 1100 има за Виста па пробај со негоДрајвер за принтер Minоlta Pagepro 1100L за вин7?
Одговориле колегите форумџии. Иначе десен клик на драјверот пред инсталирање, имат таму посебно табче за compatibility mode и во него да одбериш ХР.Хеј извини ама ако можеш да објасниш како точно да пробам :/
П.с. работеше на хп принтеров, имаше драјвер.