Што кога сакате да имате секс, а немате каде?

• Креатор на темата Креатор на темата Ma4ence
  • Време на започнување Време на започнување
Глумат дами на 15. Па ако не ти ја фатиле цицката у парк си немала детство мори!

wot, мојот партнер има полно право и слобода од мене кај сака цицка да ми фати, парк е за новајлии месец дена што идат што ти е :)
--- надополнето: 29 јуни 2012 во 10:57 ---
владе, не да пламти незнаеш како не гори, затоа што со оган (секс) коа си играш ако не се изгориш солзи да ти потечат исто ко да не си играл нели ? :)

wot, мојот партнер има полно право и слобода од мене кај сака цицка да ми фати, парк е за новајлии месец дена што идат што ти е :)

Разбирливо. Се надополнував на муабетот од поназад, колку ниско било за тоа мувањето по паркови. Не било убаво третирање.
А реалноста низ парковите е сите девојки се одозгора.
Немам видено машко од горе.
Чудно, нели Луси?

Не делат награди на интернет, кого лажат?
Јас подпораснав, се би дал за секс во парк пак. :icon_lol:

Разбирливо. Се надополнував на муабетот од поназад, колку ниско било за тоа мувањето по паркови. Не било убаво третирање.
А реалноста низ парковите е сите девојки се одозгора.
Немам видено машко од горе.
Чудно, нели Луси?

Не делат награди на интернет, кого лажат?
Затоа што по правило се полесни;).

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
wot и јас сакам у парк... ама и јас ептен пораснав и растам уз пат други малецки до мене тука ме ебе муабетот, арно ама на хауба у 5 саат сабајле кај крстот на Водно оооо верувај друже таков филинг само на рипит се става, да се повторува знаеш какво ветре те шиба по тело, и незнаеш од што добиваш оргазми од ситуација или од половиот однос ебаго :)

Ако фино побараш, може пак да добиеш. Во општ случај на негација, можеш да го добиеш "имплифајд фејспалм" изразот. :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ah toj park...Go pamtam kako niz magla, a najmnogu mi ostana vo glava stravot da ne ne vidi nekoj...Togas mislam deka gi vikaa tie sto gledaat skrisno, pazaci...Se sekavam deka morav da se oblecam prilagodeno za toj vid na sex.
--- надополнето: 29 јуни 2012 во 11:41 ---
Затоа што по правило се полесни;).

Mislam deka vo park ima uslovi i za kuceska poza...Sum go videla toa nekade...;)

wot и јас сакам у парк... ама и јас ептен пораснав и растам уз пат други малецки до мене тука ме ебе муабетот, арно ама на хауба у 5 саат сабајле кај крстот на Водно оооо верувај друже таков филинг само на рипит се става, да се повторува знаеш какво ветре те шиба по тело, и незнаеш од што добиваш оргазми од ситуација или од половиот однос ебаго :)
Svesna si kolku smesno zvuci ova? :DD
Pa uste "ebago" na kraj :DD

Ko maline deca sto nemaat kade, a ne mozat da se vozdrzat i demek "Aj interesen ke si go praime zivotot, posto nemame popametna rabota, da imame sex na Vodno. Ili u park. Ili u javno wc.". BravoU! :)

Елеанор, коа ќе праиш свадба кажи кревет убав да ти купиме по можност да не крцка, да не праиш галама а бонус ке ти поклонам и марама, да ти ја врзат устата при секс да не се слушаш глупости немаш попаметна работа па ќе искажуваш чувства, и слободно можеш вибратор да си купиш со кој кур ти е маж, вака ем ке се задоволуваш дома како пристојна и чесна мома, и нема да бидеш за резил, а јас дали на Водно дали на гробишта Бутел ќе ијам секс, што па тебе тоа ти пречи или имаш коска у грло па неможеш да ја голтнеш а ? :facepalm:
--- надополнето: 29 јуни 2012 во 12:36 ---
Лет не ме носат, ме носи маж ми, и не е црвен форд, земи си лифче следниот пат запишуј покрај бои и регистрации може ќе се погоди некоја што знаеш, а ако те начека маж ми, веруј и ти ќе си го добиеш, не е чесно да те оставиме така не поминат, и бај д веј ќе се згрееш на ладното на Водно.

Bez raspravii. Sekoj neka go pravi toa kade sto si saka...Doma, na hauba, vo grmuski, na bandera...

Елеанор, коа ќе праиш свадба кажи кревет убав да ти купиме по можност да не крцка, да не праиш галама а бонус ке ти поклонам и марама, да ти ја врзат устата при секс да не се слушаш глупости немаш попаметна работа па ќе искажуваш чувства, и слободно можеш вибратор да си купиш со кој кур ти е маж, вака ем ке се задоволуваш дома како пристојна и чесна мома, и нема да бидеш за резил, а јас дали на Водно дали на гробишта Бутел ќе ијам секс, што па тебе тоа ти пречи или имаш коска у грло па неможеш да ја голтнеш а ? :facepalm:
--- надополнето: 29 јуни 2012 во 12:36 ---
Лет не ме носат, ме носи маж ми, и не е црвен форд, земи си лифче следниот пат запишуј покрај бои и регистрации може ќе се погоди некоја што знаеш, а ако те начека маж ми, веруј и ти ќе си го добиеш, не е чесно да те оставиме така не поминат, и бај д веј ќе се згрееш на ладното на Водно.
Sto se vregjas be srce odma? <3

Bez raspravii. Sekoj neka go pravi toa kade sto si saka...Doma, na hauba, vo grmuski, na bandera...

Па работава тоа и е, места/совети за кога неможеш дома да сексаш, темава не е за глумење девици, оддамна адимините на кајгана ги потрошија ореолите... требаше со време ред да фатат ова девициве погоре и чеснотиите.
--- надополнето: 29 јуни 2012 во 12:43 ---
Не се вреѓам бе Елеанор, ти кажувам само да не береш гајле за кревет, ќе собереме пари ние од Кајгана сме хумани луѓе..
Тебе зошто ти сметаат туѓите желби и начин на уживање, па дури и се поистоветуваш да кажеш дали било смешно ил не, мој живот, возрасна, со маж и деца тебе ли ќе те прашувам што е смешно и интересно ?

Zasto? Ako si fatam nekoj od onie od EVN, nema gajle. Sekoja bandera ja znaat kako svojot dzep.
И тоа што викаш, малку егзибиционизам за да се зачини "играта" никогаш не е на одмет, особено ако е врската подолга.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom