"Адутот" ДЕКОЛТЕ

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Тоа што ке бидеш гневна , нема ништо да промени, значи по некоја логика џабе се нервираш.
Исто така без разлика дали тоа мене или тебе ти смета, факт е дека парите и сексот го вртеле, го вртат и ќе го вртат светот.
Да ја има и воопшто не е сложена, баш како што рече е плитка.
Нас како и сите живи суштества не води нагонот да оставиме што повеќе потомство кое ке ги носи нашите гени. Се се сведува на тоа на крајот, а не на сексот како секс. Тоа нас не води, сите наши постапки, слабости и размислувања. Исклучиго потомството од равенката како резултат од цивилизирансот и модернизација и ке добиеш само секс.
Немој не ме радуј!:icon_lol: Кога гледаш во деколтеата мислиш на твоето потомство?:pos:
Да си жив и здрав, од срце ме насмеа!
Психата ако ви е плитка, значи ја знам и нема каде подлабоко да и навлезам.
Не се нервирам обично, само кога ќе се спомне или ќе забележам таква ситуација. Се трудам да го прифатам тоа и да не дозволам да ме мачи. Затоа се` почесто велам дека не ми одговара овој свет и ова време. :pipi:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.057
Поени од реакции
23.503
Немој не ме радуј!:icon_lol: Кога гледаш во деколтеата мислиш на твоето потомство?:pos:
Да си жив и здрав, од срце ме насмеа!
Психата ако ви е плитка, значи ја знам и нема каде подлабоко да и навлезам.
Не се нервирам обично, само кога ќе се спомне или ќе забележам таква ситуација. Се трудам да го прифатам тоа и да не дозволам да ме мачи. Затоа се` почесто велам дека не ми одговара овој свет и ова време. :pipi:
Мило ми е дека те насмеав, подобро од да те изнервирам во секој случај, но мислам дека не ме свати:(.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Нас како и сите живи суштества не води нагонот да оставиме што повеќе потомство кое ке ги носи нашите гени. Се се сведува на тоа на крајот, а не на сексот како секс. Тоа нас не води, сите наши постапки, слабости и размислувања. Исклучиго потомството од равенката како резултат од цивилизирансот и модернизација и ке добиеш само секс.
Што не сфатив?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
ај нешто и јас да кажам,белки е во враска со темава,
обично од пазар купувам јас,а од продавница жана ми.
Мислам на зеленчук и овошје е моја работа,бидеиќи и
таму се муфам повеќе во текот на денот-околу центар.
Се случува некогаш и нешто што ќе купам и донесам
дома да не баш добро, т.с. ќе има и лошо во него, а тоа
знаат и продавачите да ти го напраат:наредиле јаболка
супер на изглед,земаш ама кога ќе идеш дома не е истата.
И жената ќе ми рече „ кај си гледал бре “ - не ли гледаш кави се.
Баш пре некој ден со вишни ми се случи вака ,не беа добри.
- и на викањето и одговрам ,па од една жена ги земав.
А пак си гледал во цицките, ти да си ги јадеш сега.
А стварно има понекогаш и цицките знаат да продадат и она
што не се продава,како во овој случај.
Анчо кажа све..нема потреба поише..мислам тоа е..:pos:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Изгледа треба во одбраната да се воведе нов предмет, дефанзивни и евазивни техники и маневри против женското деколте на боиштата пазар и продавница како нови методи на психолошката (меѓуполова) војна во 21-от век :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom