"Адутот" ДЕКОЛТЕ

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Секогаш кога ќе прочитам пост од мкд владе ми текнува на мажот од моите соништа.
Владе е негова спротивност.

Ај да не бидам офтопик, адутот деколте редовно го користам, особено откако стаив шестица силикони. А и не дека иам некој избор, тоа ми е единствениот адут во животот.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Секогаш кога ќе прочитам пост од мкд владе ми текнува на мажот од моите соништа.
Владе е негова спротивност.
Па кој ти е крив што преферираш интелигентни, елоквентни и убави мажи.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
ај нешто и јас да кажам,белки е во враска со темава,
обично од пазар купувам јас,а од продавница жана ми.
Мислам на зеленчук и овошје е моја работа,бидеиќи и
таму се муфам повеќе во текот на денот-околу центар.
Се случува некогаш и нешто што ќе купам и донесам
дома да не баш добро, т.с. ќе има и лошо во него, а тоа
знаат и продавачите да ти го напраат:наредиле јаболка
супер на изглед,земаш ама кога ќе идеш дома не е истата.
И жената ќе ми рече „ кај си гледал бре “ - не ли гледаш кави се.
Баш пре некој ден со вишни ми се случи вака ,не беа добри.
- и на викањето и одговрам ,па од една жена ги земав.
А пак си гледал во цицките, ти да си ги јадеш сега.
А стварно има понекогаш и цицките знаат да продадат и она
што не се продава,како во овој случај.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273

ХАХАХАХ е ме пресмеа.А јас си викам само мене ме снашло само кај мене наместо вишни беа јагоди:pos:

В

Вештерот

Гостин
Јас мислев само ние младите ја имаме оваа маана и дека еден ден кога ќе сум доволно стар нема да ми се случуваат слични киксови. Бре Анцо ме уништи.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.056
Поени од реакции
23.503
Да, редно е да се разбереме без лажен морал. Вие мажите или барем тие што размислуваат како тебе, навистина сте плитки суштества од кои се надевам дека никогаш нема да морам да побарам некаква услуга. Барем не од такви со кои не се дружам или сум блиска на било каков начин, а се како тебе, нали. Не знам дали можете да замислите како е да се обратиш некому за услуга, а тој да те гледа по телото, додека едвај те слуша. Очигледно не. Тогаш ајде на кратко помислите како тоа изгледа да им се случува на вашите т.е. твоите девојки. Што ако сите мажи кога им се обраќаат ги гледаат во деколтето, прифаќајќи се` бидејќи потајно се надеваат на секс со нив? Победно нешто не можете да направите и да се потрудите!
Тоа што тврдиш дека си искрен, нималку не ја ублажува оваа одвратна слика. Напротив, штети на повеќето жени и мажи, на тие поинаквите. На поинаквите мажи им ја загрозува репутацијата, а на жените кои не сакаат да бидат посматрани само како сексуални објекти, уште толку им ја губиш вербата во нормални мажи кои знаат да почитуваат и да им помагаат понекогаш. Исто така им ја губиш и вербата дека постојат мажи кои се вредни за сакање, почитување, па и за делење цел живот.
Сега две потпрашања.
На какви услуги мислиш кога ги даваш примерите со девојките?
Дали ти на твојата девојка или сопруга си и го кажал ова во лице? Или на бившите? Како тие реагирале на тоа? Ако ми кажеш дека и после овие твои изнесени мислења останале или остануваат со тебе... т.е. ај да не зборам пред време.
:pipi:
Се тоа добро си напишала, во ред. Само незнам што очекуваш или кој те има лажено дека ако го отвориш деколтето машкото нема барем еднаш да се погледне, а кога ке те погледне што му паѓа прво на памет. Сигурно првата мисла не му е како се разголила ке настине.
Сакаш верувајми сакаш не. Тоа што нема да ти признае или ете ќе се потруди да не биди директно апла гледањето воопшто не го менува фактот дека сепак длабоко во него му се мотаат разноразни мисли.
Ако сметаш дека ете има машки кои размилсуваат поинаку кога се работи за секс, секако тоа можеш многу лесно да го провериш. Најверојатно имаш другари или пријатели кои сметаш дека не размислуваат како мене( ајде да не ја ставам цела машка популација на тапет), створи атмосвера онака недругарска, тестирај го нивното пријателство.
Сега за потпрашањата.
За првото.Во глобала земено нема никаква врска за каква услуга или барање се работи освем во некој ептен незгодни и несекојдневни ситуации. Тука не станува збор за услугата туку за даден момент.
За второто. Нормално дека не, ти на дечкото се му кажуваш.
И ајде да се навратам на постот кој те револтира. Ако сметаш или си тврдо убедена дека повеќето машки ако не и сите не размислуваат на овај начин, во ред твое право. Само немој еден ден да речиш дека не си знаела или не ти кажале, пошто во реалниот свет ова најверојатно никогаш никој нема да ти го признае.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
И ајде да се навратам на постот кој те револтира. Ако сметаш или си тврдо убедена дека повеќето машки ако не и сите не размислуваат на овај начин, во ред твое право. Само немој еден ден да речиш дека не си знаела или не ти кажале, пошто во реалниот свет ова најверојатно никогаш никој нема да ти го признае.
Верувам дека се сите такви. Добро, ајде нека биде 90%, за да си оставам малку надеж дека има маж за мене на овој свет. Затоа, не мисли дека нешто ново ми кажа, па затоа јас ти се пуштив. Општо сум гневна на сите вас кои не можете да сте имуни на разголени жени. И да, треба да признаеш дека тоа е најнегативната карактеристика на мажите и токму поради неа не треба истите да се бунат што жените се станати тешки спонзоруши, кои добиваат што сакаат на таа најглупава финта - голо парче месо. Ќе ве вртат и ќе патите, се` додека сте без мозок. Без навреда, ништо лично.

S

Stef Bachatero

Гостин
30 мин гледање во женски гради е како 30 мин кардио :)
Што ви фали на тие две убави крушки.Не треба да се кријат напротив треба да се користат :)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Ги мразам предрасудите и стереотипите, но досегашното анализирање ми вели, дека жените со отворени деколтина се или глупи, или не можат да си фатат дечко, или сакаат да бидат јебозовни на тој начин оти ако отворат уста и прозбори нешто мозокот автоматски без деколте би биле игнорирани, или пак таков им е стилот ( а јас не го разбирам). Преку таа голотија, сакаат да бидат посакувани, бидејќи сигурно низ главата им се врти онаа мисла дека телото купува. Но да не се лажиме, знаеме телото дека купува, знаеме истото дека е потрошна ствар, работа која излитува, ја имаш, ја користиш, ти се смачува ја баталиш, како што има апдејт на секој програм скоро, така има апдејт но во други тела со одредени предности. Колку сака нека и се треса..............ако треси зелени на секое, никој нема да ја ,,треси" цел живот, освен ако е приглупичок и се сити кога џенцката негова ја гледаат другите приглупички како се размавтува и крева ветришта со топките.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.056
Поени од реакции
23.503
Верувам дека се сите такви. Добро, ајде нека биде 90%, за да си оставам малку надеж дека има маж за мене на овој свет. Затоа, не мисли дека нешто ново ми кажа, па затоа јас ти се пуштив. Општо сум гневна на сите вас кои не можете да сте имуни на разголени жени. И да, треба да признаеш дека тоа е најнегативната карактеристика на мажите и токму поради неа не треба истите да се бунат што жените се станати тешки спонзоруши, кои добиваат што сакаат на таа најглупава финта - голо парче месо. Ќе ве вртат и ќе патите, се` додека сте без мозок. Без навреда, ништо лично.
Нема што да се навредам, тоа е вистината.
Исто така не знам зошто си гневна на тоа, кога ете и сама кажуваш дека едно добри 90% сме такви.
Друга работа е што не би рекол дека е баш најнегативна карактеристика на мажите. Размилси подобро и подлабоко, зошто мажите ја имаат таа карактеристика и од каде им доаѓа таа. Не се сконцетрирвај само на сексот како секс туку гледај на тоа малце од подруг агол, навлези малце подлабоко во машката психа зошто е тоа така.
Тоа што жените ја користат таа наша слабост, веќе ако си гневна на нешто биди гневна на жените.
И скраја да е да станам имун на разголени жени пу пу пу подмрдни се од место.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Нема што да се навредам, тоа е вистината.
Исто така не знам зошто си гневна на тоа, кога ете и сама кажуваш дека едно добри 90% сме такви.
Друга работа е што не би рекол дека е баш најнегативна карактеристика на мажите. Размилси подобро и подлабоко, зошто мажите ја имаат таа карактеристика и од каде им доаѓа таа. Не се сконцетрирвај само на сексот како секс туку гледај на тоа малце од подруг агол, навлези малце подлабоко во машката психа зошто е тоа така.
Тоа што жените ја користат таа наша слабост, веќе ако си гневна на нешто биди гневна на жените.
И скраја да е да станам имун на разголени жени пу пу пу подмрдни се од место.
А како да не бидам гневна кога не спаѓам во групата на жени кои живеат за такви мажи? Не ме разбираш што зборам па ме праша така или?
Да навлезам подлабоко во машката психа? А ја има?:icon_lol:
Јас сум општо гневна на сите луѓе на кои светот им го вртат парите и сексот. Не ги бранам жените, ама ич.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.056
Поени од реакции
23.503
А како да не бидам гневна кога не спаѓам во групата на жени кои живеат за такви мажи? Не ме разбираш што зборам па ме праша така или?
Да навлезам подлабоко во машката психа? А ја има?:icon_lol:
Јас сум општо гневна на сите луѓе на кои светот им го вртат парите и сексот. Не ги бранам жените, ама ич.
Тоа што ке бидеш гневна , нема ништо да промени, значи по некоја логика џабе се нервираш.
Исто така без разлика дали тоа мене или тебе ти смета, факт е дека парите и сексот го вртеле, го вртат и ќе го вртат светот.
Да ја има и воопшто не е сложена, баш како што рече е плитка.
Нас како и сите живи суштества не води нагонот да оставиме што повеќе потомство кое ке ги носи нашите гени. Се се сведува на тоа на крајот, а не на сексот како секс. Тоа нас не води, сите наши постапки, слабости и размислувања. Исклучиго потомството од равенката како резултат од цивилизирансот и модернизација и ке добиеш само секс.

Kajgana Shop

На врв Bottom