Весне,ако читаш пиши ми!

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Човеков 15 години чекал,па дури сега се сетил.Јас мислам,не дека толку му се допаѓа,туку веќе го фатиле годините и никоја не го сака па ќе си остане фрее цел живот.Затоа и мислам дека ја бара.Сепак начинот навистина му е добар.Убеден сум дека сигурно женава ќе прочита некаде и ако ништо друго барем ќе му одговори.Никогаш не се знае можеби и она е слободна.За ова имаш подршка од мене.

Инаку и јас барам една девојка,на која постојано мислам.Само што не сум испаднал никогаш со неа и е околу 20-28 години .Работеше во еден Супер маркет,па откако отидов неколку пати подцна сфатив дека ми се допаѓа.Да биде поуверливо сметам дека и она фати око за мене.Незнам колку години имаше и каде живее.Претпоставувам дека е некаде во Тафталиџе.Знам име и презиме ама на фејсбук нема таква.Веројатно е со друго име потпишана.И денеска ми е криво бидејќи касно сфатив и разбрав и не превземав никаков чекор.Мислев дека ќе биде подобро да одам пополека но ете нажалост веќе не работи таму.Мислев да не е на одмор,но подоцна сватив дека си заминала.:(
Како се вика?Жена ми е девојка од таму.Може ја знае!

Па во најмала рака ќе најдеме постар попис, ќе видиме колку Весни има, ќе фатиме врски во МВР, ќе провериме која во 94 отишла таму кај што отишла, не е ваљда дека сите Весни од Радовиш во иста година поминале граница на исто место во исто време :)
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 07:50 ---

Ја мислам оти не била као препичениве шмизли сеа у денешницава, сигурно голтала.
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 07:54 ---

А бидејќи и знаеш и име и презиме, едноставно да се јавиш на 988 и да прашаш кој и е бројот, или уште подобро прашај во маркетот каде што работела, дали имаат контакт од неа ;)

Па не сум пробал,но бидејќи е млада не верувам дека телефонот е на нејзино име.Инаку прашав во маркетот една од девојките која беше останала и ми кажа дека е преместена во маркетот во Тафталиџе.Бев и во Тафталиџе но таму неколку вработени ми кажаа дека ја познаваат и дека работела во Центар но не работи повеќе.А дека во тафталиџе воопшто и не работи.Беља тоа е....

Па не сум пробал,но бидејќи е млада не верувам дека телефонот е на нејзино име.Инаку прашав во маркетот една од девојките која беше останала и ми кажа дека е преместена во маркетот во Тафталиџе.Бев и во Тафталиџе но таму неколку вработени ми кажаа дека ја познаваат и дека работела во Центар но не работи повеќе.А дека во тафталиџе воопшто и не работи.Беља тоа е....

Другар, ако сакаш некого да најдеш, ќе го најдеш, макар се скрил под земја ;)

И ја барам една женска што се мував со неа пред 4 год во Охрид. Дејчево беше од Јагодина (Србија), фаца и име не и памтим зошто бев премногу лом :ROFLMAO: Ако некој знае такво дејче што се мувало со некој црномањест дечко со афро фризура нека ми пише :D Али памтим дека беше стварно убаво :love:

Уште една потврда дека луѓето секогаш жалат не за она што го направиле, туку за шансите што ги пропуштиле;)
Да бил со неа, до сега можеби сто пати ќе се разведеа, ама вака...идеална романтична љубов. Може и подобро да не ја најде, да не му се скршат илузиите:love:

Абе не му текнало на чоекот на фејсбук да провери:

vvesna.jpg

Оваа Весна некако многу тесна ми изгледа?

Деца не се подбивајте и не го исмејувајте човеков, на некого му изгледа смешно на некого бедно.
Но човек како човек животинче кое што не може само да живее,го потиснале годините се почуствувал осамено нај веројатно не можејки да најде личност со која би го поминал остатокот од животот се решил да ја бара Весне,не трча он по Весна си трча по изгубените години,трча по спомените од младоста.
А после толку години Весна е друга личност,и тој е друга личност само ке се разочара доколку по некоја случајност ја пронајде. Ставете се на негово место, човек транзиционер популација со изгубена иднина заглавени помеѓу две времиња, некој мажени женети некој стари моми и ергени бесцелно заглавени ни ваму ни таму. Генерација со најголем број на разводи , исто генерација со најмалку шанси дадени во животот за успех.
Епа јеби га сега напишал епа напишал почуствувал потреба да има некој покрај себе,ако ништо друго да има со кого муабет да си направи.
А да отидам на љубов и секс да пробуричкам малку 80% од оние што се курчат овде се лигавеле 1000 000 пати повеќе од човеков, и се барем 5 пати повеќе за ремет отколку изгубениов што ја бара Весна.

Деца не се подбивајте и не го исмејувајте човеков, на некого му изгледа смешно на некого бедно.
Но човек како човек животинче кое што не може само да живее,го потиснале годините се почуствувал осамено нај веројатно не можејки да најде личност со која би го поминал остатокот од животот се решил да ја бара Весне,не трча он по Весна си трча по изгубените години,трча по спомените од младоста.
А после толку години Весна е друга личност,и тој е друга личност само ке се разочара доколку по некоја случајност ја пронајде.
--- надополнето: 28 јуни 2012 во 15:44 ---
А после толку години Весна е друга личност,и тој е друга личност само ке се разочара доколку по некоја случајност ја пронајде.
Sve jaki na zborovi i glumat mangi po forumive a sve P***I u dusha.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom