Што физички ги воодушевува жените?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Она што ми е најсмешно, кај мене секогаш излага обратно од мојата замисла, односно секогаш (99 посто) завршувам со машки кои да речеме ги немаат тие физички атрибути мене што ми се допаѓаат. Тоа е од проста причина што сметам дека треба сепак да се даде шанса да се покаже во муабет и покрај тоа што ете физички можеби не е мој тип. На пример, сакам високи машки, со стомаче (да се разбереме уште еднаш стомаЧЕ, а не стомаЧНИ, мускули -(n) ), црна коса, со брада... никогаш не сум имала таков дечко.:icon_lol:Физички тоа највеќе прави да се завртам по некого.
Мислам дека сепак физичкиот изглед се губи доколку не се надополни потоа со здрав и добар муабет. Џабе ќе речам: “еј типов добар е“, ако во моментот кога ќе отвори уста за муабет ми доаѓа да си направам - :facepalm: .

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Она што ми е најсмешно, кај мене секогаш излага обратно од мојата замисла, односно секогаш (99 посто) завршувам со машки кои да речеме ги немаат тие физички атрибути мене што ми се допаѓаат. Тоа е од проста причина што сметам дека треба сепак да се даде шанса да се покаже во муабет и покрај тоа што ете физички можеби не е мој тип. На пример, сакам високи машки, со стомаче (да се разбереме уште еднаш стомаЧЕ, а не стомаЧНИ, мускули -(n) ), црна коса, со брада... никогаш не сум имала таков дечко.:icon_lol:Физички тоа највеќе прави да се завртам по некого.
Мислам дека сепак физичкиот изглед се губи доколку не се надополни потоа со здрав и добар муабет. Џабе ќе речам: “еј типов добар е“, ако во моментот кога ќе отвори уста за муабет ми доаѓа да си направам - :facepalm: .
А која е причината за тоа што никогаш не си имала таков дечко? Можеби некако потсвесно поинаку се однесуваш со луѓето кои на прво ти се допаѓаат па на некој начин ги одбиваш, оти сум слушнал од некои девојки дека кога некој им се допаѓа се обидуваат да го скријат тоа до таа мера што комплетно го игнорираат или пак се однесуваат безобразно со него (fuck logic :confused:). Или пак можеби си поопуштена и понесрамежлива со момци кои помалку ти се допаѓаат и полесно ти е да муабетиш со нив па затоа завршуваш со такви.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А која е причината за тоа што никогаш не си имала таков дечко? Можеби некако потсвесно поинаку се однесуваш со луѓето кои на прво ти се допаѓаат па на некој начин ги одбиваш, оти сум слушнал од некои девојки дека кога некој им се допаѓа се обидуваат да го скријат тоа до таа мера што комплетно го игнорираат или пак се однесуваат безобразно со него (fuck logic :confused:).
Многу ретко се однесувам безобразно со луѓе општо, без разлика дали ми се свиѓаат или не. :) Секогаш гледам да сум пристојна и воспитано да се однесувам и никогаш не игнорирам никого, посебно не кога ми се свиѓа. Мразам топло-ладно игри. Проблемот е што сум стегната и срамежлива, па делувам како да сум poker face и дека за ништо не се замарам, а врска нема... :) Не знам што е работата... Само за на психолог сум...:pos:

Или пак можеби си поопуштена и понесрамежлива со момци кои помалку ти се допаѓаат и полесно ти е да муабетиш со нив па затоа завршуваш со такви.
Мислам дека е ова. Мислам дека баш точно го опиша тој момент. :) Плус и мислам дека не ми ни пришле машки што физички ги имаат карактеристиките што ги кажав погоре, па затоа и не сум завршила со таков. :)
Се смотувам, некогаш (најчесто) не ни приметувам дека некој ме свиѓа, најчесто мислам дека контактираат со мене на другарска база. :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Многу ретко се однесувам безобразно со луѓе општо, без разлика дали ми се свиѓаат или не. :) Секогаш гледам да сум пристојна и воспитано да се однесувам и никогаш не игнорирам никого, посебно не кога ми се свиѓа. Мразам топло-ладно игри. Проблемот е што сум стегната и срамежлива, па делувам како да сум poker face и дека за ништо не се замарам, а врска нема... :) Не знам што е работата... Само за на психолог сум...:pos:

Мислам дека е ова. Мислам дека баш точно го опиша тој момент. :) Плус и мислам дека не ми ни пришле машки што физички ги имаат карактеристиките што ги кажав погоре, па затоа и не сум завршила со таков. :)
Се смотувам, некогаш (најчесто) не ни приметувам дека некој ме свиѓа, најчесто мислам дека контактираат со мене на другарска база. :)
Нервозна си зашто чувстуваш нешто спрема него,те привлекува сексуално и има тензија.Некој што не те привлекува па допир од него ништо нема да чувстуваш.Го знам чувството тоа многу ретко да најдеш некоја таква личност што те привлекува.Не е логично но тоа е неможе секоја личност да те привлекува.

Он топик
Жените бараат перо бургија 25 цм :)

D

devojcence

Гостин
epa vaka prvo sakam jano i glasno da se izvinam na site clenovi na ovaa tema za moite postovi koi ne sum gi mislela detska rabota i bog da cuva i da brani samo mozam da kazam. tolku mnogu raboti pominav i dokolku nenamerno na nekogo sum mu zgresila so moite postvi najdlaboko i od se srce se izvinuvam ne bilo namerno nitu promisleno detska rabota na koja od denesen aspekt se cudam kade mi bil pametot. i voedno da odgovoram na temata spored mene zenite koga se zaljubeni gi voodusevuva se. bas se se se se i taka.

L

Luki Junior

Гостин
Здраво, Јас сам Луки.... Брада војводска ќе пуштам, ќе пијам пиво за да си одржувам стомаче... И висок сам... :D:D:D:D
Е сега маабетите не са ми ного здрави и паметни, ама трудам се... :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Има мажи да паднеш на гс. Што викаат старине стројни, бонбона. Ма плави, црни, длабок глас, со оние очи што зрачат сексапил, ама мене ме плашат немам поим зошто. Стари викале убава жена тешко ќе ја одбраниш, јас некако стојам на истиот став и за мажите макар што мислам дека се понесвесни за својата убавина одошто убавите жени.

Ако треба да го опишам веќе мојот прототип, долга коса и брада. Нешто вака.

Тревис Фимел исто не е за фрлање.

И секако Ведер.

Ама овие ги има во еден примерок. :icon_lol:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Здраво, Јас сам Луки.... Брада војводска ќе пуштам, ќе пијам пиво за да си одржувам стомаче... И висок сам... :D:D:D:D
Е сега маабетите не са ми ного здрави и паметни, ама трудам се... :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
Мене не ми сметаат муабетите

L

Luki Junior

Гостин
ќе се триеме со мешлаците и ќе си ги мрсиме брадите
Со тебе не се т'рлам заради твојте претходни искуства со жени/четници...:D:D
Плус, шо ќар ако се т'рламе сос мешлаците, и од бради мрсејне....
Не дават на гејовете да посвојуват деца... А јас толко ного сакам деца... :(

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Со тебе не се т'рлам заради твојте претходни искуства со жени/четници...:D:D
Плус, шо ќар ако се т'рламе сос мешлаците, и од бради мрсејне....
Не дават на гејовете да посвојуват деца... А јас толко ного сакам деца... :(
Не се секирај јас ќе изигравам и дете бе, ќе плачам во 2 сабајле, ќе се какам и мочам па ти ќе ме измиеш намачкаш со павловиќева и ќе ми смениш пелени.
Све за љубав!

Kajgana Shop

На врв Bottom