N
Nicky Santoro
Гостин
и шо решивте ? има денеска кошарка или утре?
wtf брат !?Los juegos están programados para celebrarse el miércoles 27 y jueves 28 de junio a las 7 p.m. en el Coliseo de Puerto Rico José Miguel Agrelot.
Првиот натпревар се игра на 27-ми според Порториканско време. Кога кај нас сега ќе биде 2 сабајле, во Порторико сеуште ќе биде 26-ти. Значи се игра во Четврток сабајле (среда на четврток)
Според решението на управниот одбор на кајгана под бр. 157/36 донесено на ден 27/06/2012 напреварот помеѓу кошаркарските репрезентации на Македонија и Порторико ќе се одигра на 28/06/2012 со почеток во 02:30 часот.и шо решивте ? има денеска кошарка или утре?
Да, тој беше јак, ама имаше и некои коментари, као кои се децава демек, ова ќе биде као тренинг... Само после да не биде “ќе биде ко тренинг, they said...“Puerto Rico En Cancha
Macedonia es un equipo muy prometedor el cual llego #4 en el EuroBasket los llaman: El Cuento de Hadas de Lithuania/ The Lithuanian Fairy Tale.
кљаро ке си... есто ес носотрос!
добро има и ние сме такви некад, иако сме скромнички до душа.Да, тој беше јак, ама имаше и некои коментари, као кои се децава демек, ова ќе биде као тренинг... Само после да не биде “ќе биде ко тренинг, they said...“
А види им ја салата 20.000Хотелов бугарски делува, кочина.
Па тоа и ја викам, првата ја играме среда према четвртокwtf брат !?
Кај нив ќе биде 27ми (среда) 7 навечер, а кај нас ќе биде 28ми веќе (ноќта меѓу среда и четврток).
Значи утревечер, т.е. ноќта од 2.00! Овие од баскетбал.мк рекоја дека ќе постават стрим ако има.
Со тоа што Шон Хаф е роден во Финска и има израснато во Финска т.е. има Финска националност...Екипо,нели имаше правило да се игра со еден натурализиран играч? Како тогаш финците играат со 2(Шон Хаф и Ли)
Тоа е зошто сами си го финансираме тој дел од патувањето а пари нема.Се кладам дека и авионот со пропелери им бил.Хотелов бугарски делува, кочина.