Кошаркарска репрезентација на Македонија

N

Nicky Santoro

Гостин
и шо решивте ? има денеска кошарка или утре?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Los juegos están programados para celebrarse el miércoles 27 y jueves 28 de junio a las 7 p.m. en el Coliseo de Puerto Rico José Miguel Agrelot.

Првиот натпревар се игра на 27-ми според Порториканско време. Кога кај нас сега ќе биде 2 сабајле, во Порторико сеуште ќе биде 26-ти. Значи се игра во Четврток сабајле (среда на четврток)
wtf брат !? :)

Кај нив ќе биде 27ми (среда) 7 навечер, а кај нас ќе биде 28ми веќе (ноќта меѓу среда и четврток).

Значи утревечер, т.е. ноќта од 2.00! Овие од баскетбал.мк рекоја дека ќе постават стрим ако има.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Значи Бо игра утревечер конечно комплетен тим со скокачиве.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Puerto Rico En Cancha
Macedonia es un equipo muy prometedor el cual llego #4 en el EuroBasket los llaman: El Cuento de Hadas de Lithuania/ The Lithuanian Fairy Tale.

кљаро ке си... есто ес носотрос! :D

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
и шо решивте ? има денеска кошарка или утре?
Според решението на управниот одбор на кајгана под бр. 157/36 донесено на ден 27/06/2012 напреварот помеѓу кошаркарските репрезентации на Македонија и Порторико ќе се одигра на 28/06/2012 со почеток во 02:30 часот.
P.S Поради немање на спонзори веројатно нема да бидеме во можност да вршиме директен пренос од напреварот. Ако се најде спонзор (такозвани стрим) се моли да се постира линк од него.
Благодариме.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Puerto Rico En Cancha
Macedonia es un equipo muy prometedor el cual llego #4 en el EuroBasket los llaman: El Cuento de Hadas de Lithuania/ The Lithuanian Fairy Tale.

кљаро ке си... есто ес носотрос! :D
Да, тој беше јак, ама имаше и некои коментари, као кои се децава демек, ова ќе биде као тренинг... Само после да не биде “ќе биде ко тренинг, they said...“:icon_mrgr:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Да, тој беше јак, ама имаше и некои коментари, као кои се децава демек, ова ќе биде као тренинг... Само после да не биде “ќе биде ко тренинг, they said...“:icon_mrgr:
добро има и ние сме такви некад, иако сме скромнички до душа. :pipi:

Али да се надеваме дека сите овие ќе не бараат на карта после! :D

Но, ко што глеам, важно овие од федерацијата гостопримливи. Убаво.

п.с.

T-Mobile до Токија !!! :eek:

Само да не ни прават некој заговор, оти на нашиве генерален спонзор One, а овие со Т-Ебале... :свиркам:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Лазовски не изгледа добро на една од сликите на фб изгледа од патот :)

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.296
Поени од реакции
7.023
Екипо,нели имаше правило да се игра со еден натурализиран играч? Како тогаш финците играат со 2(Шон Хаф и Ли) :confused:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хотелов бугарски делува, кочина.

G

grande-juve

Гостин
wtf брат !? :)

Кај нив ќе биде 27ми (среда) 7 навечер, а кај нас ќе биде 28ми веќе (ноќта меѓу среда и четврток).

Значи утревечер, т.е. ноќта од 2.00! Овие од баскетбал.мк рекоја дека ќе постават стрим ако има.
Па тоа и ја викам, првата ја играме среда према четвртокo_O

НЕНАСИТЕН!!!

СУМ ПО ТЕБЕ
Член од
8 мај 2012
Мислења
263
Поени од реакции
157
Екипо,нели имаше правило да се игра со еден натурализиран играч? Како тогаш финците играат со 2(Шон Хаф и Ли) :confused:
Со тоа што Шон Хаф е роден во Финска и има израснато во Финска т.е. има Финска националност...

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Хотелов бугарски делува, кочина.
Тоа е зошто сами си го финансираме тој дел од патувањето а пари нема.Се кладам дека и авионот со пропелери им бил.

И кога ќе им видиш од сала па до се друго одма се гледа што ти значи и територија да си на САД .

Kajgana Shop

На врв Bottom