Весне,ако читаш пиши ми!

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.738
Поени од реакции
35.578
И ти на памет ко мене а, одамна не ми се гледани иначе :) Изненаџујеш ме...
А мориии...абе каква и е левата цицка на Фатиме. Пу курвариииин, за тоа ли ме викна, абе со тебе човек не може домаќински муабет. Мори, абе кога те прашувам за левата цицка од Фатиме, немој да мислиш то шо мислиш мори будала...тебе само таму ти брчи памето...хахахах
Шо ти стана бре, ко да имаш мрави в гајчи.
Одавде че и подзачекам, одавде па че и подзачекам и оп тука че и начукам :D

Ах Слободанче, Слободанче, ај можи на Кајгана Че се најди некој Пејо, па че го најди Веснето твое за 100 илјади алтани:свиркам:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Не оти постои Слободан и Весна и приказнава, ова е само рејтинг на сајтот, мала маркетинг финта.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.991
Поени од реакции
12.634
Шо ти стана бре, ко да имаш мрави в гајчи.
Одавде че и подзачекам, одавде па че и подзачекам и оп тука че и начукам :D

Ах Слободанче, Слободанче, ај можи на Кајгана Че се најди некој Пејо, па че го најди Веснето твое за 100 илјади алтани:свиркам:
Че дај три кила масло...че дај. Че дај јагне сугаре...че дај...

А

Анноун

Гостин
Одговорот од Весне ќе гласи:

Драг Слободан ,
јас за тие 7 дена на Сутоморе умрев од надеж дека додека танцувавме на песната на Мирослав Илиќ ти ќе клекнеш на колена и ќе извадиш некое просечно златно прстенче (не барав многу) и ќе ме побараш за жена . Тоа не се случи . Дури не ми побара ни телефон да ми се јавиш . А јас лудо се вљубив во тебе на тој незаборавен одмор.
Ах , се сеќаваш ли дека ти дадов уште на првиот состанок ? Брзав, дека за 3 дена ми доаѓаше менструацијата , па затоа решив побрзо да се отворам , за да не ми пропадне одморот.
На крајот на 7миот ден , кога ти си отиде со другарите , и ми рече едно обично ЧАО , срцето наполу ми го скрши. А те сакав.

После година дена на една собиранка во Радовиш , толку се направив дрво , што решив да те преболам . Еден колега од работа ми се пушти , и иако ми беше грд при нормални околности , го јавнав таа вечер како да е Ричард Гир у најбољим годинама.
Така го направивме нашето прво дете . Се омажив со него , и начукавме уште 3 комада деца . Живи и здрави да се , растат.

А ти , прибери си ги мудата кои очигледно многу касно ги доби за да ме бараш , и требало да размислиш за последиците , пред да ми нарушуваш фамилијарните односи . И изгаси го тој проклет љубовен филм од 90тите со Роберт Редфорд кој го гледаш секој ден , реалноста е друга.

А што ти текна да ме бараш дури сега , да не се разведе ? Вдовец си , си ја умрел жената ?!(n)

Чао засекогаш.

п.с ти текнува ли кога го скршивме креветот на кој спиеше другар ти , правејќи 69ка ?

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.581
А бе се начукал стариов и му текнало на љубовта од младоста, а он останал ерген и сега ко божем ке ја бара.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Слободан,Весна тоа лето 94та со повеќе момци изигра валцер.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
„Весне, дали се сеќаваш кога се запознавме во Суто море во 1994?
Од тогаш те барам и никако да те најдам.
Друга жена не земав, зашто моето срце само за Весна е желно.
Јас сум Слободан и имам 45 години и ги молам сите граѓани кои сеуште веруваат во љубов да ми помогнат да ја најдам мојата Весне.
Таа е од Радовиш, слика немам, висока е како манекенка, со проѕирни зелени очи, плава коса и има 40 години.
Весне и ти ако читаш и ако ти текне на долгите прошетки покрај море и песната од Мирослав Илиќ, нашата песна на која игравме валцер, те молам пиши ми.

Вечно твој и само твој,
Слободан од Илинден“.

Да му помогнеме на Слободан,да ја најдеме Весне..за човекот конечно да ја види својата љубов :love:

http://fun.mnogoo.mk/mk/articles/Razonoda/ajde-da-mu-pomogneme-na-slobodan-da-ja-najde-vesne-foto
Ако не грешам, постоеше, а и сеуште постои емисија Све за љубав. Кажете му нека пријави таму и ќе ја најдат.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Само јас ли не го гледам ова како сеир?
Дури и тажно ми е на некој начин... да пројдеш некое време со некој, да ти е убаво во неговото друштво и после на таа личност да и изгубиш трага и глас, а нонстоп да мислиш на неа.
Се надевам дека ќе ја најде...(y)
Дури и ова конкретно да не е вистина, се случувале вакви ситуации... мене ми е навистина тажно... :(

Kajgana Shop

На врв Bottom