Весне,ако читаш пиши ми!

A

AnFem

Гостин
Ама клошари сте значи! Јас цела омекнав од приказнава. :love:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.991
Поени од реакции
12.634
Гарант.. после валцерот од Мирослав Илиќ, на шансоната на Шабан Шаулиќ!
Јас си викам дека го има залапано само и можда случајно го фатила за курето, во спротивно ќе еволуираше во маж...:)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Ама клошари сте значи! Јас цела омекнав од приказнава. :love:
Да не се навлажни.. :cautious:
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 00:24 ---
Јас си викам дека го има залапано само и можда случајно го фатила за курето, во спротивно ќе еволуираше во маж...:)
лудд...:pos:

Член од
2 јуни 2012
Мислења
119
Поени од реакции
19
Човеков 15 години чекал,па дури сега се сетил.Јас мислам,не дека толку му се допаѓа,туку веќе го фатиле годините и никоја не го сака па ќе си остане фрее цел живот.Затоа и мислам дека ја бара.Сепак начинот навистина му е добар.Убеден сум дека сигурно женава ќе прочита некаде и ако ништо друго барем ќе му одговори.Никогаш не се знае можеби и она е слободна.За ова имаш подршка од мене.

Инаку и јас барам една девојка,на која постојано мислам.Само што не сум испаднал никогаш со неа и е околу 20-28 години .Работеше во еден Супер маркет,па откако отидов неколку пати подцна сфатив дека ми се допаѓа.Да биде поуверливо сметам дека и она фати око за мене.Незнам колку години имаше и каде живее.Претпоставувам дека е некаде во Тафталиџе.Знам име и презиме ама на фејсбук нема таква.Веројатно е со друго име потпишана.И денеска ми е криво бидејќи касно сфатив и разбрав и не превземав никаков чекор.Мислев дека ќе биде подобро да одам пополека но ете нажалост веќе не работи таму.Мислев да не е на одмор,но подоцна сватив дека си заминала.:(

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.991
Поени од реакции
12.634
Око големо НААААА , гајтан веѓа, снага висок, висок, бурда доле НАААААА - широк:D
И ти на памет ко мене а, одамна не ми се гледани иначе :) Изненаџујеш ме...
А мориии...абе каква и е левата цицка на Фатиме. Пу курвариииин, за тоа ли ме викна, абе со тебе човек не може домаќински муабет. Мори, абе кога те прашувам за левата цицка од Фатиме, немој да мислиш то шо мислиш мори будала...тебе само таму ти брчи памето...хахахах

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Се наежив, како еж да сум плескал.
Се молат модераторите да ја преместат темава во "Хуманитарни акции и помош" и да му помогниме на Слобе да ја најде Весна. Јас од утре па натаму ќе прашувам по минимум 10 луѓе дневно, дали некој ја знае Весна плавата висока како манекенка со проѕирни зелени очи.
Пс. Слобе само храбро чоече, сигурен сум дека и Весна те поздравува со песнава од нејзината именачка.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
дај сменете го малку,огласов-барањето на Слободан
„Молам да ми се јават децата на Весна од Радовиш,
и досега ќе имаше стотина јавувања меѓу кој и ќе ја
најдеше вистинската Весна,сега мајка на три деца.

Kajgana Shop

На врв Bottom