Joakim
Skopjanecot
- Член од
- 17 јули 2008
- Мислења
- 534
- Поени од реакции
- 71
Во колкав процент Македонци учествуваат на ваши форуми ????Сте се запрашале ли тоа? Не мора да е политика или историја , нека е спорт , архитектура што и да е ...
Идете на хрватските да проверите дали не има тамо ...
Јас не верувам дека не е ни приближен односот на гости од Македонија на ваши форуми по однос вие на наши ...
Вие и само вие сте си виновни за таквата ситуација .
Јас да се прашувам не би дозволил никакво учество на бугарски членови кои имаат проблем со македонска националност и јазик.
Физиономии како Божовата , Каракачановата или на оној ‘академикот‘ Марков се лицето со кое вие се претставувате пред Македонија .
Ќе сме добиеле црвен картон за ЕУ затоа што не ви се допаѓала нашата национална определба и мајчин јазик .
Море ФАК ОФФ !
Идете на хрватските да проверите дали не има тамо ...
Јас не верувам дека не е ни приближен односот на гости од Македонија на ваши форуми по однос вие на наши ...
Вие и само вие сте си виновни за таквата ситуација .
Јас да се прашувам не би дозволил никакво учество на бугарски членови кои имаат проблем со македонска националност и јазик.
Физиономии како Божовата , Каракачановата или на оној ‘академикот‘ Марков се лицето со кое вие се претставувате пред Македонија .
Ќе сме добиеле црвен картон за ЕУ затоа што не ви се допаѓала нашата национална определба и мајчин јазик .
Море ФАК ОФФ !