Buyincoins се доста евтини со скоро 2-3$ шипинг
Buyincoins - се со бесплатна достава, и се доста legit .. имам 2 порачки од нив стасано до сега, и уште 2-3 што ги чекам ..
BTW; огромно разочарување имам од Амазон ..вчера ми го затворија акаунтот .. добив е-маил со содржина дека ми го затвораат seller account, си реков, ок, и така не ми треба .. после 10 часа, добивам друг е-маил, со содржина дека ми го затвораат целосно акаунотот о.О .. како причина навеле: "
A careful review of your account indicates that you've requested refunds on a majority of your orders for a variety of reasons. "
'da fuck? на амазон сум повеќе од 2 години, и одеднаш ми го затвораат акаунтот ..дали од 30-40 порачки во последниве 2 години, на 5-7 сум побарала refund, затоа што стварно стасале со дефект, или од тазе отворени продавници шо уопште не стасале .. имам пуштано порачки од $1.50 па се до $135 ..
баш пред 2-3 дена, пуштив порачка директно од Амазон *ships and sold by Amazon.com ( да се прате у УСА кај мој роднина, па он да ми ја донесе ) со сума од $135 .. тамн добив е-маил дека порачката е пуштена, и после тие 10 саати шо ги спомнав погоре, затворија ми акаунто -.- ..отворив друг акаунт да се распрашам шо како, и тај го затворија .. -.-
е сеа, копка ме, дали ќе стаса порачката уопште? парите ги дадев од мој џеб, а у е-маило убаво си стое дека "
We will not accept the return of any additional orders placed under a new account, and we won't issue further refunds for those orders. "
бројчето шо го имам како tracking number, е од FedEx ( FedEx ги зима порачките шо се Ships and sold by Amazon.com ) па ги носе у USPS ( *United States Postal Services ) пише дека они имат добиено инфо, да ја пречекат порачката ..
Shipment information sent to FedEx. Please check back later for shipment status or subscribe for e-mail notifications ( Jun 26, 2012 08:45, Shipment information sent to FedEx; Destination: Warren, NH )
Сеа сме 28ми, шо значи после 2 дена нема никакви информации за пратката ..
Колкава е веројатноста да ме заебат, и да ја врнат порачката кај Амазон? -.-