Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Personalno sum protiv zenskite vo tribini..
Персонално секој е против женско на трибина,ама ако тоа женско навива исто како што навивам и јас,90 минути без престан и остава душа на трибина,со две раце ќе ја прифатам.
Подобро таа да навива рамо до рамо со мене,отколку некои педерчини што се дојдени на трибина само да бидат видени и да се сликаат за на Фејзбук,а не отвараат уста цела утакмица.
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 13:13 ---
Годинава Кумани ја имаа и помошта од женската подгрупа Ultras girls. Девојки се надеваме дека љубовта кон клубот не ви е пролазна, туку ќе останете до крајот верни.
Апсолутно горда.
Вашиот менталитет да го имаат педерине од цела Македонија што скапуваат по кафичи и се ложат на Реал,Барса,Партизан,Звезда,каде ќе ни биде крајот...:свиркам:

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
Персонално секој е против женско на трибина,ама ако тоа женско навива исто како што навивам и јас,90 минути без престан и остава душа на трибина,со две раце ќе ја прифатам.
Подобро таа да навива рамо до рамо со мене,отколку некои педерчини што се дојдени на трибина само да бидат видени и да се сликаат за на Фејзбук,а не отвараат уста цела утакмица.
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 13:13 ---

Вашиот менталитет да го имаат педерине од цела Македонија што скапуваат по кафичи и се ложат на Реал,Барса,Партизан,Звезда,каде ќе ни биде крајот...:свиркам:
Те цитирам за последново,, каде ќе ни биде крајот,, - мој одговор КПУ-Идризово:D

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
Што имаш ти против девојку која ке навива исто како и ти?
А ти кај прочита дека сум против. Друга ми беше мислата, дечкото пред мене мислам на крајот од својот пост кажува за машки лица. И кај нас на трибина има се повеќе девојќи,што е за поздравување, и нека продолжат само така.

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
А ти кај прочита дека сум против. Друга ми беше мислата, дечкото пред мене мислам на крајот од својот пост кажува за машки лица. И кај нас на трибина има се повеќе девојќи,што е за поздравување, и нека продолжат само така.
Малко беше двосмилено.Не знам која ти е била мисла.Мислу дека Ultra Boy само сакаше да не пофали пред остали шминкери кои редовно си доваѓав на трибине низ целу Македонију.
Можда сам нешто лошо сфатила.

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
Малко беше двосмилено.Не знам која ти е била мисла.Мислу дека Ultra Boy само сакаше да не пофали пред остали шминкери кои редовно си доваѓав на трибине низ целу Македонију.
Можда сам нешто лошо сфатила.
Точно е дека фе пофали, еве и ја ке упатам пофалба за последнава година. Дефинитивно ја освеживте Мак-тифо сцената. Но Ultra Boy спомнува педери кој дремат по кафичи, што мене не ме асоцира на девојќи. Мислам дека се разбравме. И да признавам дека можеби, ми беше двосмислен одговорот;)

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Точно е дека фе пофали, еве и ја ке упатам пофалба за последнава година. Дефинитивно ја освеживте Мак-тифо сцената. Но Ultra Boy спомнува педери кој дремат по кафичи, што мене не ме асоцира на девојќи. Мислам дека се разбравме. И да признавам дека можеби, ми беше двосмислен одговорот;)
Разбрамо се да.У свак случај фала за пофалбу пуно ми значи.:)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Kaко може да те асоцира на девојки бе брат,кога педер си е педер се знае.
Да сакав да асоцира на девојки ќе пишев пуфли :pos:

А и мислам ако не си поминал покрај кеј,во што не верувам дека не си поминал и не си ги забележал “вип“ фаците како дремат од сабајле до вечер низ кафичи,мислат дека господ за јајца ќе го фатат.
На таквите мислев,опната на нога лажна максерица правена у некоја фабрика у Струмица,лажен Ролекс од Бит Пазар и лажни шушкавци од Шутка.
Пун курац е Скопјево од такви.

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
Kaко може да те асоцира на девојки бе брат,кога педер си е педер се знае.
Да сакав да асоцира на девојки ќе пишев пуфли :pos:

А и мислам ако не си поминал покрај кеј,во што не верувам дека не си поминал и не си ги забележал “вип“ фаците како дремат од сабајле до вечер низ кафичи,мислат дека господ за јајца ќе го фатат.
На таквите мислев,опната на нога лажна максерица правена у некоја фабрика у Струмица,лажен Ролекс од Бит Пазар и лажни шушкавци од Шутка.
Пун курац е Скопјево од такви.
Е сеа и со тебе се разбрав, то ес и ти појасни што точно си мислел:) А за Скопје дека врие од така наречени ,,вип,, фаци си во право. Него нека си фурат свој филм, а ние свој, подобро нека грицкат семки на кеј,одколку на стадион.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.464
Поени од реакции
8.592
R.I.P. мактифо сцена (n)

Започна со работа кординативното тело за спречување на насилство на спортските терени
Агенцијата за млади и спорт денеска информираше дека започнува со работа Координативното тело за спречување на насилството на спортските терени.
Едукација на навивачките групи, формирање на ФАН амбасади, одделување на навивачките групи за време на спортските натпревари, отварање на регистар на “кризни навивачи“ , одделени акции со заедничка одговорност меѓу јавните тела и НСФ, обука на “стјуарди“, издавање на едукативен материјал против надилдво, воведување на “црвен телефон“, соработка со медиумите, размена наинформации и меѓународна соработка помеѓу МВР, превентивни акции против расизазм и нетолеранција, обука на офицери за берзбедност, стјуарди и надзорни службеници, изработка на мануели, забрана на користење на пиротехнички материјали на спортските настани, користење на услуги и искуства на гостински “стјуарди“ ќе бидат активностите од акциониот план.

При организација на големи спортски настани каде што се очекува насилство на гледачите, полициските авторитети од земјите чии екипи го играт натпреварот треба да разменуват податоци за потенцијалните проблеми кои доаѓаат од гостувачките навивачи (помош во идентификација на предизвикувачите на невољи, препознавање на моментот на започнување на проблемите со навивачите и слично). Релевантни полициски авторитети пред големите меѓународни турнири (Континентално или светско првенство) треба да посетуват семинари за постари полициски службеници во однос на подобра организација и превземање на соодветни мерки за контрола на толпата (пред, за време и по натпреварот

Членови на Кординативното тело со претставници од фудбалската, кошаркарската, ракометната и одбојкарската федерација на Македонија, Факултетот за безбедност, Министерствата за внатрешни работи и правда и Институтите за психологија и социологија.
Јас само ќе речам се да му ебам на амс и федерациите и владата !
Мора прво да се среди спортот во државата и да му се помогне на клубовите а потоа да се прави закон(рестрикции) за навивачите и куќа се гради од темели а не од кровот !Како може да се стави забрана за користење на пиротехника а тие(партиите) да користат на митнинзите ?!Што сем ние граѓани од 3 ред па кој сака ќе не санкционира и ќе вежба строгост на нас ?A.C.A.B.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Влагаат во филмови една запалка ако летне на терен одма хулигански акт,кај нас нема хулиганизам никаков а ако има во многу мали размери дури премали нека видат во другите држави што се случува жртви на сите страни.
Доста влагаат во филмови и нека не трошат пари на обука на кучињата како да препознаваат невољи џабе им е.

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Могу да нас хапсе,приводе и туку али немају начина да зауставе поруку!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom