Фан Клуб: Англија

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.073
Aj sea ozbilno.. Krilata vo glavno bea ochaj.. Razocharan sum epten od Young na ova prvenstvo.. Ochekuvav mn povekje, najiskreno.. Za Milner kje kazham deka i ne sum iznenaden, bidejkji on za mene oddamna si e drvo.. Gerrard nekni go pofaliv i mozhebi najdobar poedinec na ova EP za Anglija, ama deneska beshe prava dupka.. Odbrana ochaj isto taka, Baloteli 5 pati im vleze.. Srekja shto i toj nema vrska, inache kade kje im beshe krajot.. Za napadot nema ni da komentiram, od prosta prichina shto igrata beshe defanzivna i nemaa shansa mnogu da pokazhat.. Zadovolen bev od Rooney vo prviot del.. Najaren beshe od site, ama posle se izgubi.. Od Carroll i Welbeck i ne ochekuvav povekje, iako mora da se pofalat za ubavite golovi, posebno Danny..

Druga rabota, iskreno i ne sum bash razocharan.. Nekako porano hev pozaalen po Anglija..Navivanjeto, ili kako da go kazham, ne beshe ni blisku kako koga igra Mamchester.. Ae pozdrav!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.566
Уште еднаш се докажа дека системот кој се игра во ПЛ, со многу натпревари згуснати во боксинг-деј, со многуте купови со кои се пимплаат клубовите...репрезентативниот фудбал пати. Се гледаше заморот кај одредени поединци на овај шампионат, а ако на тоа се надодаде и слабата клупа и неизборот на неколку играчи тогаш лесно може да се заклучи за ова што и се случи на Англија. Англија можеше и повеќе на овој шампионат ако видевме повеќе од Ешли Кол, како и од Ешли Јанг кој иако помагаше во дефанзива, заедно со другарот поназад играа доста бледо кога требаше да бидат офанзивни. Од друга страна се форсираше цело време Милнер и не му се даде шанса на Волкот. За останатите немам замерки, само не ми е јасно зошто на сите натпревари Хоџсон излегуваше со ист состав, зошто не одмори некој од играчите и некој од клупата да фатеше позиција. Тоа е тоа, мислам дека оваа репрезентација има иднина, само да бидат фит за наредното светско/еврпско првенство.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Денес очајни! жабарите заслужено во полуфинале!
Барем играчите на Јунајтед ќе си се вратат да си одморат :icon_lol:

S

Stivie G

Гостин
Барем играчите на Јунајтед ќе си се вратат да си одморат :icon_lol:
Демек другите во Украина ќе останат:icon_lol:.
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 01:39 ---
Се на се сумирано Џерард, Паркер и Џонсон најдобри, Милнер, Кол и Јоунг најлоши на ова ЕП. Посебно Јоунг:sneaky:.
Ај доста тролав. Се читаме у наредна прилика ако дојдам во ситуација да навивам пак за Англија, на ова ЕП едноставно морав. Моите 3 омилени играчи беа во тимот.

B

BooBojan

Гостин
Пола од оваа Англија се најдоа во состав приморано.
Повредите ја уништија Англија.
Англија мораше да игра со згусната средина и еден шпиц(Керол,Руни).
Паркер е квалитетен дефанзивно,Џерард гони трча,но фали екстра квалитет за средина некој како Сколс,Лампард,место Паркер требаше да игра Вилшер ама повредата го изеде.
Јанг,Кол,Милнер се тешки просеци ама мораа тие да играат,Милнер најмногу играше заради дефанзивната тактика,на Хоџсон,бидејќи Волкот не е толку дефанзивно квалитетен.Кол играше заради старата слава најмногу,мада не направи некоја грешка ама можеше подобро.Јанг катастрофа,да беше Даунинг поквалитетен или англичаните да имаа поквалитетно крило немаше минута да добие.
Со доста слаба клупа.Ама тоа е тоа.
Според мене требаше да игра со доста згусната средина Хоџсон.
-----------Харт----------
Џонсон-Тери-Лескот-Бејнс
-----Паркер-----Џонс-----
-Волкот---Џерард-Јанг-
-----------Руни----------

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ништо, тоа е што е :) Реално и толку можеа.
Од септември нов селектор некој што ќе ја усвои модерната игра и нешто ново. Исто и смена на генерацијата и да видиме нова генерација на Англија во играчите како Вилшер, Клеверли, Родвел, Џонс, Смолинг, Харт, Чемберлејн, Стариџ, Велбек, Хендерсон и слично. Барем кај овие се гледа дека ги немаат истите проблеми во главата како овие стариве кога зборуваме за репрезентативниот фудбал

M

Mario Gómez

Гостин
Auuuu za malce se spasivte. :D Ama bitno pred sekoe prvenstvo edni od favoritite ste. :P

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.806
Поени од реакции
12.192
Не бе....требаше Англија да победи. После ќе си земев пуканки и сок и ќе гледав како германциве ги тртат англичаните :ROFLMAO: Уживанција ќе беше тоа, ама ајде........се стори
Eдино ми е криво за Џерард што е опкружен со неспособни имбецили (како играчи така и менаџери, федерација итн итн)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не бе....требаше Англија да победи. После ќе си земев пуканки и сок и ќе гледав како германциве ги тртат англичаните :ROFLMAO: Уживанција ќе беше тоа, ама ајде........се стори
Eдино ми е криво за Џерард што е опкружен со неспособни имбецили (како играчи така и менаџери, федерација итн итн)
Као демек Џерард е едина светла тАчка у тим, уствари у Англија :facepalm:...
Сите си земале делот, ниту еден не е посебен... Да играш дефанзивно, против најдефанзивната репрезентација е рамно на самоубиство... Ништо ново, овој пат среќата не ги послужи (зборам за пеналите)... Беа инфериорни Англичаните, но не претерано како што сите пишувате... Инфериорни да, но на средината, бидејќи Италија брзо ја откри дефанзивната игра и пробаа со "Шпанија" стил, со бескрајни додавања... Не памтам точно (да го видам хајлајтсот повторно), ама Англија имаше 4-5 прекрасни шанси за гол (што не е мала работа), Италија со 3-4 повеќе, другото им беше со удари вон шеснаесет (ништо поопасно за гол)...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Требаше фудбалскиот генијалец Даунинг да игра, со него ќе освоеше Англија Европско.

А

Анноун

Гостин
Без ФАНТАЗИСТА во средина , уште 100 години со ваква игра нема ни да мириснат трофеј , не пак да освојат.

Kajgana Shop

На врв Bottom