С
Само Човек
Гостин
можеш да вреѓаш до утре и назад, но одговор не даваш
Значи идиот си... ок..
можеш да вреѓаш до утре и назад, но одговор не даваш
Значи идиот си... ок..
Ах линкот сум го промашил од брзање. Сум ги променил местата на net и mk. Линкот е http://www.777.oto-mk.netOops! Google Chrome could not find www.777.oto-net.mk
Koe e тоа Големото Дело?
И што се постига со ритуаливе....ако не е тешко да објасниш.
Од атеистичка гледна точка нормално во контекст на темава.
Имам јас да ти кажам за сонцето а тоа е ова.
Разбрано од Vishuddha
Dali Isus bil ateist?
Значи бил Сатанист.Во сатанизмот ти си БогНикад.
Исус отсекогаш верувал во себеси.
Е кое е големото дело де?Ах линкот сум го промашил од брзање. Сум ги променил местата на net и mk. Линкот е http://www.777.oto-mk.net
Како мислиш кое е Големото Дело... Не знаеш ШТО Е Големото Дело за човекот а на телема темата се пениш и не заморуваш до бесконечност за твоето знаење и убедување дека никој друг не знае? Хм... добро.
Како што напишав дека јогата (без разлика дали си атеист или религиозен) има резултат врз оној што ја практикува исто е и со магиката и ритуалите. Јогата се собира во една точка, а магиката проширува се' до бесконечност. Секое име (дадено како божествено) е форумула. Тоа нема да го разглобувам со тебе на форум во секој сучај.
Јогата и магиката се две патеки, навидум дијаметрално спротивни една од друга а всушност една без друга не може да одат. И на темата телема ти дадов ритуали да ги разгледаш и да заклучиш со твојот ум што е и како е. Колку ќе разбереш ќе зависи од тебе. Твоја вистина, твој проблем.
А она што ти имаш да кажеш за сонцето преку youtube... не ме интересира, навистина. Бедна ми е оваа музика на денешното време...
Абе додади го како trusted сајт не му се грижи... Реков јас „верниците“ секако нема да пробаат ништо од пусти страв бидејќи нешто или некој им кажал дека тоа е лошо...Овие од касперски-лаб мислат дека сте штетни за народов ....како и да е фала за одговорите до сега.
Се зезав бе, го аднав у доверливи страни одма.Абе додади го како trusted сајт не му се грижи... Реков јас „верниците“ секако нема да пробаат ништо од пусти страв бидејќи нешто или некој им кажал дека тоа е лошо...
Не биди кукавица... Види ја само причината .. ах бре боди..
Многумина мислат дека сме штетни... да ги слушавме многумината... За кај ќе бевме...
Ништо повели друг пат пак со нови „прашања“
p.s. Пробај сега можеби антивирусот ќе ти дозволи да ја посетиш страницата
Кај ја најде таа усрана боја за виндовсот?
Накај плаво мава бе, не е зелено....а и да е зелено што е битно?Кај ја најде таа усрана боја за виндовсот?
Ти си доволен пример за тоа.Со пример поткрепи го.
Ако таков став имаш, причина повеќе е да го смениш никот. Мислам, која контрадикција си, неверојатно е.Моралот е мртов
Многу натур мава, со цвеќенца му еКај ја најде таа усрана боја за виндовсот?
Накај плаво а?Накај плаво мава бе, не е зелено....
Атеист може да биде некој и кој не ја подржува науката. Впрочем, и теоријата за еволуција.само да се надополнам, која наука кажува дека има реинкарнација, која наука кажува дека има душа...која наука кажува дека човекот не е материја само
религиите кажуваат
ете од каде Атистиве, барем на форуов се религиозни
znaci moze da e religiozen, samo ne go prifaka konceptot za bog ?Атеист може да биде некој и кој не ја подржува науката. Впрочем, и теоријата за еволуција.
Некој може да биде атеист и да тврди дека не постои гравитација на пример.
Разбери еднаш засекогаш, дека атеист е атеист, само затоа што не верува во богови. Аман луѓе, треба како во градинка со цртежи да ви објаснуваме?
Атеизмот не иде заедно во пакет со подршка кај сите домени на науката или автоматско скептично анализирање на работите. Некои атеисти се такви, други не се. Престанете да буткате во ќошеви.
Ти кажав и претходно, не ме буткај во ќош. Си имам свои сфаќања и погледи кон животот, и не сакам да бидам категоризиран.znaci moze da e religiozen, samo ne go prifaka konceptot za bog ?
ja razbiram, nego ti ne rabirs deka moze da si religiiozen, a da go otfrlas bog..
e sega neznam togas dali si ateist, ebati ateistot ako ne veruvas vo bog, a veruvas vo zivot posle smrt, reinkarnacii,dusi...
и внук ми има сваќање дека го донел штркот, негови погледи кон животот...Ти кажав и претходно, не ме буткај во ќош. Си имам свои сфаќања и погледи кон животот, и не сакам да бидам категоризиран.
Ако де, негов поглед.и внук ми има сваќање дека го донел штркот, негови погледи кон животот...
чао пријатно
Чекај малку..........колку години имаш?Ти си доволен пример за тоа.
Ако таков став имаш, причина повеќе е да го смениш никот. Мислам, која контрадикција си, неверојатно е.
Многу натур мава, со цвеќенца му е
Накај плаво а?
Ти дечко, далтонист да не си?