Слаткар подарува албум за одличните ученици

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
А како планира да заработи?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
јака мотивација у пм, ова ко Хелена Роза кога рече дека ќе се соблече ако Македонија влезе у финале на ЕП у кошарка....

... и нашите отпаднаа...

да не биде така и со децава... :свиркам:

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Одлични ученици ќе слушат песни со лирика : Садакм да те ебам , пуши ми го курот ,ме боли кур итн ... Way to go !!
Перфектен поклон за најдобрите осмооделенци. Таман ќе изгради и личнсоти од тие млади луѓе ;)

Член од
27 мај 2012
Мислења
186
Поени од реакции
112
Не ми ни треба неговиот албум со вулгарни зборови. Со ова сака само да ја зголеми неговата популарност. Уште кога ќе му го слушнам името ме нервира не па неговиот албум да го имам. Пред некоја недела го даваа на телевизија мислам дека имаше некоја промоција и кога збореше беше како издрогиран, начукан:facepalm:. Во Македонија нема ни Р од рап.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Незнам зашо толку многу го хејтаат Слаткар. Мене баш ми е океј, нешто поразлично на оскуднава музичка сцена.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Со упис на факс ќе добиете дискографија од Драган Вучиќ и сите неговите емисии од вашите 5 мин ако во рок од 20 мин испратите меил на nakoederedzepadnavme@yahoo.com

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Не ми ни треба неговиот албум со вулгарни зборови. Со ова сака само да ја зголеми неговата популарност. Уште кога ќе му го слушнам името ме нервира не па неговиот албум да го имам. Пред некоја недела го даваа на телевизија мислам дека имаше некоја промоција и кога збореше беше како издрогиран, начукан:facepalm:. Во Македонија нема ни Р од рап.
Нема а?

Kajgana Shop

На врв Bottom