Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Маикон нема поима од фудбал, најдоброто го изигра во 2009/2010 и неможе ништо да се очекува од него во офанзива. Барем ние барем офанзивен бек, за дефанзивен Арбелоа е повеќе од солиден. Нека земаат некој млад, овој Французинов Дебуши му фрлив око, може и Абате од Милан да се проба кога веќе тргнале, инаку другиве ич не ме бендисуваат. Нит сакам измени во тимот, поготово не во стартниот. Цело поштовање кон Модриќ ама ќе си дреми на клупа и ќе чека одмор за Озил.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Маикон нема поима од фудбал, најдоброто го изигра во 2009/2010 и неможе ништо да се очекува од него во офанзива. Барем ние барем офанзивен бек, за дефанзивен Арбелоа е повеќе од солиден. Нека земаат некој млад, овој Французинов Дебуши му фрлив око, може и Абате од Милан да се проба кога веќе тргнале, инаку другиве ич не ме бендисуваат. Нит сакам измени во тимот, поготово не во стартниот. Цело поштовање кон Модриќ ама ќе си дреми на клупа и ќе чека одмор за Озил.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Што се чудиш бе, солиден бек, стабилен цврст во одбрана ама доста офанзивен и пробивен...инаку моментално и нема некој квалитет на пазарот. Ван дер Вил ги изгуби сите поени после дуелите со Роналдо. Ќе го тужи Ајакс на Кики шо му ја падна цената.:D

A

apidrone

Гостин
Па така треба, само Роналдо да може да го дрибла, никој друг! :D

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Зз до сите! БЕНЗ ИС БЕК:icon_lol:

До кој играч сме најблиску моментално?!

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Вечер идемо јако Шпанија ! :)

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Шпанија не е таа што беше под водство на Арагонес незнам кој му е филмов на Дел Боске со овој Барса експеримент (без напаѓач), но главно нема конкретни закани кон голот само додавања си гледаме и ништо друго (n) нема да ме чуди ако Франција е таа што ќе оди во полуфинале... од она до сега што е прикажано Германија го игра најдобриот фудбал на ова Европско првенство...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
У Реал нешто дефанзива му фураат и он и Кедира а по Европски првенства голови даваат,срамота

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.596
Поени од реакции
14.417
Вечер идемо јако Шпанија ! :)
Ги сфаќам каталонците, ама ова мадридистиве не ми е јасно како може да навиваат за репрезентација во која главни играчи се цигани.. :icon_lol:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Шо му е на Рамос бе, многу се забрадил, сака да го имитира Чаби изгледа... :icon_lol:
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 22:42 ---
Ги сфаќам каталонците, ама ова мадридистиве не ми е јасно како може да навиваат за репрезентација во која главни играчи се цигани.. :icon_lol:
важно првенството у целост е наше...

Real Madrid is the club with most players winning 'Man of the Match' award, 4 players winning 6 'MotM' award, Ozil x2, Ronaldo x2, Pepe, Alonso.

:D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Роналдо 3 гола
Чаби 2 гола
Пепе 1 гол
Кедира 1 гол

Реал = 7 гола:drk:
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 22:57 ---
Бај да веј...дуелот Робот вс. Спартанец

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Телето го заврши првенството без постигнат гол(n)

Kajgana Shop

На врв Bottom