Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам зашо Ројс место Милер. Требаше да си остане Милер или веќе чим го мења тоаш боље Геце да играпе. Ројс до сеа нема играно против тимови што се бранат со 10 души цела тактика на Гладбах им е на контри незнам како ќе се снајде до сеа стално имал многу простор во играта
И цела сезона беше просек ама здрви гол во финале ЛШ... кај него највеќе го има она германскотоИ Милер и Подолски беа просек досеа на првенствово и ми се допаѓа варијантава на Лев.

Боатенг мора да се стабилизира се двоумам дали би било подобро Бендер да игра.
Нели би било подобро Лам да се врати десно, а Шмелцер да игра лев бек? Секој си игра на позиција каде е најдобар и најмногу може да понуди.
Не е таа италија што ја знаеш од порано, што играла катанаџо, оваа е сосем поинаква италија и сосем поинаков фудбал! Што значи не се брани цело време!Ne e isto ako gledas so koj ke e poteshko, mnogu jasno deka so Italija ke e poteshko. Italijancite se branat ama barem mznaat da igraat odbrana. Anglicanive se smeam koga gi gledam kako igraat nazad, Ednas igraat visoka linija a ne praat presing, drug pat se povlekuvaat nazad a eden od centralnite im izleguva napred i dupki vo dvata slucai ima.![]()
![]()
Не беше толку дупка одбраната сепак Грците има само 2 шанси ама Боатенг некако лагано си игра, не знам, треба поќе да се запне. Другите си беа ок без многу работа а Лам супер. Сепак убеден сум дека наредниот натпревар ќе стават една брзина плус. Иначе Озил ми се допадна денес, најдобра утакмица од него досега на ЕП. Активен беше, даваше топку и све но може уште подобро![]()
Немам ништо против Милер ама денес Ројс беше подобра опција. За следната утакмица сакам Ројс лево Милер десно, Полди нека дреме на клупа. Тоа е. Клосе се на се ми се бенидиса поактивен е како шпиц иако Гомез е поќе голгеттер. Боатенг мора да се стабилизира се двоумам дали би било подобро Бендер да игра. Иначе одбраната е солидна, Швајни мора да крене денес имаше и слаби моменти. Озил и Кедира одлични, Ширле и така и така.