- Член од
- 28 август 2008
- Мислења
- 2.321
- Поени од реакции
- 538
Ne,ateisti bile.Oti,pred islamot "ne postoela religija" samo ateizmot ziv bil.Ама и тие биле Муслимани
Ne,ateisti bile.Oti,pred islamot "ne postoela religija" samo ateizmot ziv bil.Ама и тие биле Муслимани
dali moze da mi kazes dali si ateist, hristijanin ili evrein??Има нешто такво во Куранот??
Па тогаш Алах уште не бил роден и не знаеле за него.Алах е еден од најмладите Богови,на Зевс може вода да му носи.Ne,ateisti bile.Oti,pred islamot "ne postoela religija" samo ateizmot ziv bil.
Припази си на зборовите,не трескај глупости без врска.Па тогаш Алах уште не бил роден и не знаеле за него.Алах е еден од најмладите Богови,на Зевс може вода да му носи.
Инаку?Припази си на зборовите,не трескај глупости без врска.
Научи да почитуваш.
Не е проблемот во ИНАКУ,ионака си скриен зад никот и можеш да зборуваш сешто.Инаку?
Да имаше лик и име најверојатно јавно ќе го му ја исечеа главата...И после зборувај за почитување на нечие мислење.Не е проблемот во ИНАКУ,ионака си скриен зад никот и можеш да зборуваш сешто.
Но на вакви чувствителни теми за било која религија,разговорот или треба да се темели на почитување или воопшто да не се разговара за тоа.
Ауу да,да знаеше кој сум ќе се соберевте со другарчињата и ќе му сечевте главата на каурот.Прости што ви ги заборавив навиките.Не е проблемот во ИНАКУ,ионака си скриен зад никот и можеш да зборуваш сешто.
Но на вакви чувствителни теми за било која религија,разговорот или треба да се темели на почитување или воопшто да не се разговара за тоа.
Се согласуваме,нелиДа имаше лик и име најверојатно јавно ќе го му ја исечеа главата...И после зборувај за почитување на нечие мислење.
Па што да правиме кога владее демократија и секоја будала има право на свое мислење.Да имаше лик и име најверојатно јавно ќе го му ја исечеа главата...И после зборувај за почитување на нечие мислење.
Ти немаш.Оџата мисли место тебе.Па што да правиме кога владее демократија и секоја будала има право на свое мислење.
Глуп си и не можам да ти помогнам,извини.Ти немаш.Оџата мисли место тебе.
Помогни си на себе...обеси се.Глуп си и не можам да ти помогнам,извини.
Поздрав.
Многу луѓе имаат емотивна врска со се и сешто. Дали тоа значи дека не смее да има хумор.Па што да правиме кога владее демократија и секоја будала има право на свое мислење.
Не е проблемот ни во сечење глави колку во непочитување и циничко исмејување на религија,ако немаш конкретно прашање зошто воопшто доаѓаш на оваа тема само колку да се најдеш во муабет или да испровоцираш некого.
Ништо брат. Додека не се воведе шеријат нема живот.Па што да правиме кога владее демократија и секоја будала има право на свое мислење.
Не знам што да ти кажам брат,ме разнежни сликата на шабан шауличНишто брат. Додека не се воведе шеријат нема живот.
Не се прави паднат од марс.Многу луѓе имаат емотивна врска со се и сешто. Дали тоа значи дека не смее да има хумор.