Научни чуда во Ку`ран

Член од
1 јуни 2012
Мислења
277
Поени од реакции
31

malce za kuranot

na angliski

alooo pred dasudis procitaj vie samite zasebe nisto neznaete.odi rabotaj nesto nemoj dami krckas kikiriki
--- надополнето: 22 јуни 2012 во 21:51 ---
Има нешто такво во Куранот??
dali moze da mi kazes dali si ateist, hristijanin ili evrein??

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Па тогаш Алах уште не бил роден и не знаеле за него.Алах е еден од најмладите Богови,на Зевс може вода да му носи.
Припази си на зборовите,не трескај глупости без врска.
Научи да почитуваш.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Не е проблемот во ИНАКУ,ионака си скриен зад никот и можеш да зборуваш сешто.
Но на вакви чувствителни теми за било која религија,разговорот или треба да се темели на почитување или воопшто да не се разговара за тоа.

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Но на вакви чувствителни теми за било која религија,разговорот или треба да се темели на почитување или воопшто да не се разговара за тоа.
Да имаше лик и име најверојатно јавно ќе го му ја исечеа главата...И после зборувај за почитување на нечие мислење.:tapp:

M

Muranyi

Гостин
Ауу да,да знаеше кој сум ќе се соберевте со другарчињата и ќе му сечевте главата на каурот.Прости што ви ги заборавив навиките.
Си слушнал ти за компаративно говорење?Ако те навредува начинот на кој јас комуницирам,тоа е твој проблем,можеш слободно да отшеташ и да ме игнорираш.Дури и имаш опција да пријавиш пост,затоа не ми ја арчи тастатурата.
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 01:49 ---
Да имаше лик и име најверојатно јавно ќе го му ја исечеа главата...И после зборувај за почитување на нечие мислење.:tapp:
Се согласуваме,нели;)

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Па што да правиме кога владее демократија и секоја будала има право на свое мислење.

Не е проблемот ни во сечење глави колку во непочитување и циничко исмејување на религија,ако немаш конкретно прашање зошто воопшто доаѓаш на оваа тема само колку да се најдеш во муабет или да испровоцираш некого.

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Па што да правиме кога владее демократија и секоја будала има право на свое мислење.

Не е проблемот ни во сечење глави колку во непочитување и циничко исмејување на религија,ако немаш конкретно прашање зошто воопшто доаѓаш на оваа тема само колку да се најдеш во муабет или да испровоцираш некого.
Многу луѓе имаат емотивна врска со се и сешто. Дали тоа значи дека не смее да има хумор.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Ништо брат. Додека не се воведе шеријат нема живот.
Не знам што да ти кажам брат,ме разнежни сликата на шабан шаулич :D
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 02:00 ---
Многу луѓе имаат емотивна врска со се и сешто. Дали тоа значи дека не смее да има хумор.
Не се прави паднат од марс.

Kajgana Shop

На врв Bottom