nekoristev...si mislev nema da e nesto strasno ..ama izleze mn :S ... i sea nz so da pram dali da i kupam apcina ili ne nz soda pram :SЕпа ајде честито, да е живо и здраво
Шала на страна, користеше кондом вториот пат или не?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nekoristev...si mislev nema da e nesto strasno ..ama izleze mn :S ... i sea nz so da pram dali da i kupam apcina ili ne nz soda pram :SЕпа ајде честито, да е живо и здраво
Шала на страна, користеше кондом вториот пат или не?
 Пошто некако и двете ми имаат свои негативни страни.... Што велите?
 Пошто некако и двете ми имаат свои негативни страни.... Што велите?Гледам дека овде ве има искусни, па да ве прашам за совет. Прв пат однос - со или без кондом? Мислам на моментите на „кинењето“, ај да се изразам нашкиПошто некако и двете ми имаат свои негативни страни.... Што велите?

) ама барем ќе си бидиш сигурна и нема после то да киниш нерви за џабе.
) ама барем ќе си бидиш сигурна и нема после то да киниш нерви за џабе.
 Дали е ова нодмално ако си почетник и дали имате некој слични искуства, совети..... фала поздрав.
 Дали е ова нодмално ако си почетник и дали имате некој слични искуства, совети..... фала поздрав.Ако почне да опаѓа џабе не може и таа да го фати џабеПа зошто она не го фати и да го стврдне ?

Почекај одговор од поискусните или од некој доктор на форумовАко почне да опаѓа џабе не може и таа да го фати џабе

Шала на страна, тоа помага, а може и да лижне, ако ви прави ќејфАко почне да опаѓа џабе не може и таа да го фати џабе

Прави ќејф и тоа како..Шала на страна, тоа помага, а може и да лижне, ако ви прави ќејф

Имам 18 години (машко) и имам еден проблем.... коа имам секс со девојката за време на предиграта углавно све ок.... и полека ке го станам и ке и го пикнам и работам работам некое време али после некое време или за време на мењањето поза заприметувам дека ми опаѓа (а неам свршено), значи уште немам свршено дури може и да сум далеку од свршување и не добро возбуден а почнува да ми омекнуе и опаѓа и после не можам да го станам и да сакам.....Дали е ова нодмално ако си почетник и дали имате некој слични искуства, совети..... фала поздрав.
Треба и да сработиш... иначе џабе работата!....и работам работам....

и да свршиш после тоа тешко да го симнеш бар по мене знам како е
 и да свршиш после тоа тешко да го симнеш бар по мене знам како е  а и зависи што човек си ако си бензинец тешко
 а и зависи што човек си ако си бензинец тешко  ја сам ка нафта тешко се паљи ал кад се запаљим љеље
 ја сам ка нафта тешко се паљи ал кад се запаљим љеље 
 ќе паљи
 ќе паљи