Eвропско првенство 2012 - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Германија

Гласови: 150 39,5%
  • Шпанија

Гласови: 62 16,3%
  • Холандија

Гласови: 52 13,7%
  • Италија

Гласови: 48 12,6%
  • Англија

Гласови: 38 10,0%
  • Франција

Гласови: 17 4,5%
  • Португалија

Гласови: 13 3,4%

• Вкупно гласачи
    380
Следниот пат потруди се малку повеќе :)
Није да се хвалим, ама мислам дека само на мадридисти и португалци не би им се допаднало. ;)

П.С.
Утре на public-viewing има со македонско знаме да отидам и македонски патриотски песни да запеам, па нека се чудат Швабите. :icon_lol:

Првенствово навивав за (и сакав да поминат групи) Русија,Холандија,Хрватска и Украина.. По завршувањево на последното коло од групите дојдов до заклучок дека сум ептен очаен во врска со фудбалов :ROFLMAO::ROFLMAO:
Јас тоа го знам од кога ти ги видов потписот и аватарот, ама викам ај нека си навива детето да не му кршам филмот.. У секој случај мило ми е што ти текна.. :D

Није да се хвалим, ама мислам дека само на мадридисти и португалци не би им се допаднало. ;)

П.С.
Утре на public-viewing има со македонско знаме да отидам и македонски патриотски песни да запеам, па нека се чудат Швабите. :icon_lol:
Јас па мислам дека само на каталонци и на тие што се напатиле баеѓи од Роналдо им се допаднало :)

Јас па мислам дека само на каталонци и на тие што се напатиле баеѓи од Роналдо им се допаднало :)
Убаво е што мислиш, ама понекогаш го правиш тоа погрешно. :icon_mrgr:
П.С.
Ми се допаѓа тоа што велиш каталонци И тие што се напатиле од Роналдо..
Значи директно си призна дека каталонците не се напатени од Роналдо. (y)

Убаво е што мислиш, ама понекогаш го правиш тоа погрешно. :icon_mrgr:
П.С.
Ми се допаѓа тоа што велиш каталонци И тие што се напатиле од Роналдо..
Значи директно си призна дека каталонците не се напатени од Роналдо. (y)
Вашето време допрва доаѓа, уживај :D Него ај да не ја тупиме, не е соодветно место и овде да се препуцавамо :D

^ и ја тоа сакав да прашам...за другите 1/4 финални парови има за Германија-Грција нема

Еве ви, уживајте.

Коментаторскиот дует проширен

komentatorsko-trio-fantastiko.png

Mi kazhuva eden drugar celo vreme shto komentira panchev... :D

Dali navistina rekol:
1. Ovie sudii platini namerno gi stavil (za natprevarot anglija ukraina)
2. real madrid go barale no toj go odbral inter?

I ova mozhe da e off topic, no dali nekoj znae kolku e koeficientot za germanija vecherva?

Mi kazhuva eden drugar celo vreme shto komentira panchev... :D

Dali navistina rekol:
1. Ovie sudii platini namerno gi stavil (za natprevarot anglija ukraina)
2. real madrid go barale no toj go odbral inter?

I ova mozhe da e off topic, no dali nekoj znae kolku e koeficientot za germanija vecherva?

Не ми текнува баш дали тие зборови ги употреби Панчев ама многу плукаше по судиите кога не им признаа чист гол на украинците.
Коефициент за Германија вечер беше 1.40 ама ја блокираа во спортлајф и ја пишав у копачка за 1.35 :). Тоа беше прееска околу 12 сега поима немам како стојат коефициентите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom