и коа неќе... шо после..?Пробај со -x; али често чим не ти бутира до инсталација, ваљда нема да сака, од мое искуство зборам, а го немам нешто големо со хакинтошот![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и коа неќе... шо после..?Пробај со -x; али често чим не ти бутира до инсталација, ваљда нема да сака, од мое искуство зборам, а го немам нешто големо со хакинтошот![]()
Нов компјутери коа неќе... шо после..?
И ја знам братче, само сакам со Nemorosus да дојдам до истиот заклучок како со тебе. Можда ќе има некоја промена пак?Нов компјутер![]()
После ништо, можеш да пробаш друга дистрибуција али чим не ти работи во safe-mod и на инсталациона, тешко дека ќе ти се уклучи, или ако ти уклучи воопшто нема основните потреби да ти работат... Јеа.и коа неќе... шо после..?
Најубаво е пред да се направи класична инсталација, да се проба со инсталација на виртуелна машина за да се дојде до добра дистрибуција која ќе заврши работа и нема да прави проблеми. Успешна инсталација на Mac на PC во главно се состои од многу претходни неуспешни обиди и правење на мали "твикови" при изборот на компонентите што се инсталираат.и коа неќе... шо после..?
Нема лиценца за OS X не се ни замараат со такви глупости од Apple. Ако си купиш со пари топ..ако не симни од било каде ..не мора да е "кракиран".Имам Mac OS X 10.6.8 Leopard кој што ми е лиценциран и поштено платен(првпат у живот)и сакам да го апдејтувам со лион за кој не ми се дава кеш моментално, гледам го има по овие замунда онаков кракиран и сл.. па некој некакво искуство, ке ми се промени нешто ке имам проблеми со други програми што ми се лиценцирани (конкретно за ворд ексел поинт итн..)
Благодарам Однапред
Ај кажи ми како си задоволен, да знам дали да инсталирамМоментално го спуштам Mountain Lion од AppStore. Иначе директно од SnowLeopard ќе му правам upgrade. А за Lion незнам што како, сум го пробал само на виртуелна машина, ама недоволно за да дадам оцена. Мислам дека Mountain Lion ќе биде еднакво добар и стабилен како што е SnowLeopard.