Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И двата се супер,можам да претчувствувам дека сега форумџииве ке навалат за хатеце,ја би ти препорачал сони.
Ако ти е за сликање земиси сону, а ако не ти менува ништо камерата земиси хтц.
Сонио има грд софтвер многу лагира иако има појак процесор.
Чисто оти сони ми се омилени телефони,а и налик се многу подобри,во предности малце се разликуваат.Сите за HTC, а ти онака чисто да се разликуваш?
HTC-то ти е проверен за Android-и, плус имаш поголем екран, плус beats audio. Јас би идел со него.
Сонито има исти хардвер како HTC One V, а е 100 евра поефтин. Flash мислам дека Desire C не подржува или ептен оној lite, а кај сонито би требало да е ОК. Плус зошто уште од сега да купуваш застарен хардвер кога за иста/помала цена имаш подобар процесор и ГПУ и блиц...Значи пред се ми треба за интернет, фејсбук, твитер, е-маил, скајп.. моменталниот MyTouch 3G едвај ми ги уклучува апликациите (пошто е прилично стар модел), па се мислам помеѓу овие два. Игри не играм многу, и барем батеријата да држи малку повеќе. Како што гледам повеќето се за HTC-то![]()