Општи вело муабети, прашања, совети

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Пријатели јас да објавам само една лоша вест. Имено ми го динаа точакот во населба Ченто завчера. Го имам ставено на слики пред неколку страници али еве ќе ставам уште некоја. Ако има некое инфо ве молам пишете ми во ПП. Благодарам 2012-05-29 18.36.28.jpg

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
Да ве прашам дали треба нешто да се поседува за да се вози со точак по автопат ?

VoniVaraS

Искусен :)
Член од
20 април 2009
Мислења
543
Поени од реакции
328
Да ве прашам дали треба нешто да се поседува за да се вози со точак по автопат ?
Вишок евра за казни.
По автопат е забрането за велосипеди, велосипеди со мотор, скутери и моторчиња под 100 кубика.

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Возењето велосипед на автопат е недозволено. Официјално. Но доколку не те фати полиција немаш проблем. Доколку те сопрат, возењето ќе те чини 35е во денари

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Zaklucen ti go sobraa? I mene me snajde slicna sudbina na veliki petok. Od vlez.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Zaklucen ti go sobraa? I mene me snajde slicna sudbina na veliki petok. Od vlez.

Татко ми бил до кај еден пријател да гледаат фудбал, и точакот бил позади него на две метра, али има и дрски лопови па пришол и го грабнал без никој да примети.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Нејќам да те разочарувам, ама шансите да го најдеш се многу мали. Од грешките се учи. Нареден пат повеќе ќе внимавате.

Член од
10 април 2012
Мислења
24
Поени од реакции
4
И мене ми го собраа точакот лани од двор и јок наоѓање па фино лепо си отидов во Про-Спорт и си купив нов...е овој сега нема ни оставање ни заклучување негде...само пред око...

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
И еве сеа кога веќе ми го украдоа велосипедот, сакам да купам нов одма зашто неможам без велосипед. Може некој предлог за добар Hybrid со добра цена??? Половен или нов, али добар

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Ja zemav polar za 15000. Za dva meseca staviv 1000 km I super e.

Член од
11 март 2012
Мислења
10
Поени од реакции
25
Абе пипл има ли некој доволно луд и спремен од финансиски до физички за пат до Италија со точак да ми праи друштво :D

L

.Lost Angel.

Гостин
Има некој заинтересиран за возење до Матка утре.. Пишете ПП
Ако си за во Четврток т.е утре да одиме пиши :)
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 19:16 ---
Едно клипче од мене со малце поставена камера малце доле гледа :). А и на најинтересниот дел од спустот ми се дупна гума :facepalm: (и да секогаш се дупнува кога не носам резервна и прибор за лепење:mad:). Иначе патеката е од средно водно до патот за теферич.
КАде може да најдам кацига ваква со камерА? или сл. ми треба за на водно кога ќе одам :)

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
Ако си за во Четврток т.е утре да одиме пиши :)
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 19:16 ---

КАде може да најдам кацига ваква со камерА? или сл. ми треба за на водно кога ќе одам :)
што не си земеш држач за камера за на рачките 300ден е

Kajgana Shop

На врв Bottom