Грција ги „фиромизира“ новите регистарски таблички

• Креатор на темата Креатор на темата FreedomIsAbsolute
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 мај 2012
Мислења
68
Поени од реакции
38
„Признаена од Грција како ПЈРМ" е содржината на натписот што грчките царински служби започнале да го лепат на возилата со македонски регистарски ознаки при влез во земјата.
grcija-gi-firomizira-novite-registarski-tablichki-89140.jpg

На овој начин грчките царински служби ја покриваат ознаката МК, која е содржана на новите македонски регистарски таблички.

На фотографијата објавена од „Portalb" може да се забележи дека лепенката зафаќа околу 1/3 од површината на табличката, а нејзината содржина е напишана на грчки и англиски јазик.

Лепенки со слична содржина грчките царински служби поставуваа на задните стакла на автомобилите со македонски таблички и во минатото.
http://kajgana.com/grcija-gi-firomizira“-novite-registarski-tablichki

Samo me interesira koj ke se ponizi pred grcite povtorno?
Nisto drugo.

...(a plus sakam i da se 'smejam' na komentarite: "epa zosto ohrigjani naplakaat poveke" i slicno...)
Fala

Во Егејска Македонија одиме на одмор не во Грција. Ебаве патриотите :D

Со ова грците само ставаат бензин на огнот и покажува колку се само спремни да го решиме спорот, и каква грција ке си одам на турнеја низ Македонија ова лето :)

Ееееднаш се греши во животов, ЕДНАШ!!!!:facepalm::facepalm::facepalm: Еднаш згрешив, не ја правам истата грешка во животов ПАК!!!!

Не можам, не можам, зашто ГОСПОДЕ сум се родила на Балканов, ЗАШТООО!!!!
Роди бе мајко со ксмет и фрли ме на Балкан...:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Акнати у главата, АКНАТИ!!!!

*си пука во колено со двоцевка*

Во Егејска Македонија одиме на одмор не во Грција. Ебаве патриотите :D

Па онда е ОК, де.
Нека ви стават налепница "Егејска Македонија".
To be part of the Republic of Macedonia within a short period.
Great stuff, negro!
Great stuff...

Па онда е ОК, де.
Нека ви стават налепница "Егејска Македонија".
To be part of the Republic of Macedonia within a short period.
Great stuff, negro!
Great stuff...
Бооо бе мајтап знајте шо е мајтап.
И пак ќе одам Грција, со старите таблици ми е колата.

Ништо ново.

Шала на страна, вакво понижување ако трпите...ЕДНО ИМАМ ДА ВИ КАЖАМ: АЛАЛ НЕКА ВИ Е!

You are officially an anti-Macedonian. I guess congratulations are in order?

Грчките гранични власти врз новите македонски регистарски таблички ставаат налепница: Признаено од Грција како ФИРОМ. Со таа налепница цариниците ја покриваат ознаката МК која стои на новите македонски таблички, но и ознаката на градот.

Текстот на налепницата - Признаено од Грција како ФИРОМ - е напишан на англиски и на грчки јазик.

Од македонското МНР велат дека се запознаени со постапката на грчките гранични власти.

Samo me interesira koj ke se ponizi pred grcite povtorno?
Nisto drugo.

...(a plus sakam i da se 'smejam' na komentarite: "epa zosto ohrigjani naplakaat poveke" i slicno...)
Fala
A ИЗВОР ПРИЈАТЕЛЧЕ ОД КАДЕ ОВА? СЛИКА НЕШТО? :)

Аирлија одмор во Грција...

ПС: Ова ли се Европските Вредности? Дали сега ЕУ ќе ја опомени Грција дека ова не смее да го прави и дека се коси со Европските Вредности и Закони?! Ај дека досега издаваа листови кога ќе поминеш граница наместо со пасошот сега и вакви лепенки по колите ќе ставаат за да те сретнат некаде Нацистите од Златна Зора и да те убијат на среде улица.....

tablica-grcija-new-01.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom