Најубавите Македонки на едно место

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian Girls
  • Време на започнување Време на започнување
Ја ко што видов на сајтот таму моеш буквално кого сакаш да пријавиш.
И сеа ради ова што го пиша погоре кузнај колку мужи ќе ти речат дека си љубоморна или слично :)

Да бе, умрев од љубомора...машките кои ме познаваат веднаш ќе ти поврдат:)
Можеш кого сакаш да пријавиш, но нема сигурно секоја да пројде....а можеби и грешам...чим пројдоа Лила и Мелита, тогаш јасно ми е колку јак критериум имаат. Природна убавина, нема што:D

Една-две асални да имаше, добро ќе беше.
Се некои размазени водителки без грам мозок и стил.

I don't want to live in this country anymore.

најубавите македонки на едно место ?????
а оваа ????
Katarina-Ivanovska-7.jpg

Во иднина вакви грешки.... НЕ! :vozbud:

Изгледа Професионално,со професионална опрема.Можи са се направи календар,дајте понуда на јаките компании има кеш тука.Пелистерка има екстра календари.Локациите се Прекрасни.
Продолжете со добрата работа.Лице Пиче Продава - во секоја професија важи то.Добар финален ПРОИЗВОД.

Да бе, умрев од љубомора...машките кои ме познаваат веднаш ќе ти поврдат:)
Можеш кого сакаш да пријавиш, но нема сигурно секоја да пројде....а можеби и грешам...чим пројдоа Лила и Мелита, тогаш јасно ми е колку јак критериум имаат. Природна убавина, нема што:D

Ајде стај твоја слика да ти ја видиме природната убавина.

Прво, браво што конечно излеговте со јавно претставување на чупчијнава, досега имаше само спекулации. :pos:

Блогот има за ЕДИНСТВЕНА цел - да ги промовира Македонските девојки на едно место

Ја ако сум глупа, не сум мутава! :гик:

Целта била промоција, абе ајде... Кои се овие? Дали ова се модели за придружба на стари чичковци или млади батковци? Блогов има за цел да ги промовира за што? За каде? Не ме мафтај демек ова било блог само за убави девојки, без никаква друга цел. (Промоција значи претставување, на кого и што му претставувате?)
Имам и уште едно прашање, ако некоја девојка ја нема на блогов дали тоа значи дека таа е шугава и не ја примате во вашето друштво?! Ало, дискриминирате! На ошто личи воа? На ошто? Па до вчера се боревме за рамноправност на жената, меѓу народот попознато како еманципација, а вие сега правите да се делиме меѓусебе на убави и неубави. Нема смисла ова! Срамота, срамота, срамота! Патем, убавината е многу релативна работа. Тоа што за мене е убавина може за тебе не е.
Еве на пример имате некои теткици, меѓу машката публика познати како милфици, кои не само што не се убави, туку немаат ниту грам памет, значи не ги исполнуваат некои основни критериуми на публиката. Кога веќе се насочувате кон физичка убавина, јас сум видела многу убави Македонки, кои се далеку поубави од овие! Зошто токму овие ги избравте?
Штом се отвара тема во „Општи муабети“ треба и соодветен вовед.

П.С. Да не бидам погрешно сфатена, не ми е целта да привлечам внимание и да ме има кај вас на блог, напротив. Јас само сум љубопитна, мене само ме интересира која е поентата на целава работа. За каде ги спремате цуриве? Која е клиентелата? Како се плаќа? Кој ги облекува? Каде „вежбаат“?
Ако блогов е направен единствено за промоција, тогаш треба да се знае за каква промоција.

Прво, браво што конечно излеговте со јавно претставување на чупчијнава, досега имаше само спекулации. :pos:

Целта била промоција, абе ајде... Кои се овие? Дали ова се модели за придружба на стари чичковци или млади батковци? Блогов има за цел да ги промовира за што? За каде? Не ме мафтај демек ова било блог само за убави девојки, без никаква друга цел. (Промоција значи претставување, на кого и што му претставувате?)
Имам и уште едно прашање, ако некоја девојка ја нема на блогов дали тоа значи дека таа е шугава и не ја примате во вашето друштво?! Ало, дискриминирате! На ошто личи воа? На ошто? Па до вчера се боревме за рамноправност на жената, меѓу народот попознато како еманципација, а вие сега правите да се делиме меѓусебе на убави и неубави. Нема смисла ова! Срамота, срамота, срамота! Патем, убавината е многу релативна работа. Тоа што за мене е убавина може за тебе не е.
Еве на пример имате некои теткици, меѓу машката публика познати како милфици, кои не само што не се убави, туку немаат ниту грам памет, значи не ги исполнуваат некои основни критериуми на публиката. Кога веќе се насочувате кон физичка убавина, јас сум видела многу убави Македонки, кои се далеку поубави од овие! Зошто токму овие ги избравте?
Штом се отвара тема во „Општи муабети“ треба и соодветен вовед.

П.С. Да не бидам погрешно сфатена, не ми е целта да привлечам внимание и да ме има кај вас на блог, напротив. Јас само сум љубопитна, мене само ме интересира која е поентата на целава работа. За каде ги спремате цуриве? Која е клиентелата? Како се плаќа? Кој ги облекува? Каде „вежбаат“?
Ако блогов е направен единствено за промоција, тогаш треба да се знае за каква промоција.
Сметам дека ферски ќе било да истакнеа и ценовник. Да знам која можам да си ја дозволам, а која не.

Ај душичка, не си глупа, плава си:love:
Малку злонамерно излезе ова, ама ќе ми простите овој пат..:pipi:

Сеа промоцијата е дел од маркетинг миксот, маркетингот е ориентација на бизнисот, а сите знаеме што е целта на секој бизнис :cool:

Многу убава жена!

Која е оваа? :X3:
Tanja Moore

П.С Што и фали на Лила за нејзините години добро се држи, дали е убава или не е прашање на вкус за кој не се дискутира.

Најубавите Македонки на едно место. Ги покануваме сите членови на Кајгана да го посетат нашиот блог и фејсбук страна:

http://girlsfrommk.blogspot.com
https://www.facebook.com/girlsfrommk

Вашите мислења, сугестии, критики се добредојдени... :)
Можи да добијам ценовник во порака?

Ај душичка, не си глупа, плава си:love:
Малку злонамерно излезе ова, ама ќе ми простите овој пат..:pipi:

Сеа промоцијата е дел од маркетинг миксот, маркетингот е ориентација на бизнисот, а сите знаеме што е целта на секој бизнис :cool:

Ти добар?! Како издржуваш со горештиниве?

Е многу е убава, незнам што да речам... За невевче ќе ја земам, под услов да не се смее на свадбата.

ID+1408009_11.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom