Томислав Николиќ - нов претседател на Србија

• Креатор на темата Креатор на темата Милојко
  • Време на започнување Време на започнување
Во што е постручен Борисов, во фудбалот или во криминалот?
Никоj во етерот не се фали со неговата селска особа или сиромашната му породица.
И да не заборавам - председател и премиер са два различни поима. ;)

Никоj во етерот не се фали со неговата селска особа или сиромашната му особа.
Па кој во Србија го фали за неговата „селска особа“ што и да значи тоа. Напротив, жал ми е за човекот, волку ремет ни Иванов не јадел :D

Па кој во Србија го фали за неговата „селска особа“ што и да значи тоа. Напротив, жал ми е за човекот, волку ремет ни Иванов не јадел :D
Богами се јадат хАхахахх

Пусти си видеото поназад постирано и ке разбереш. ;)

Селjaк човек, от селjaчка сиромашна породица... тоа е радост и критериум?! o_Oo_Oo_O
Стварно сум шокиран ако лугето во Србиja не барат стручнjaк, добро образован, докажан човек...

Палма е класика, нема споредба :D

Јагодинскиот градоначалник Палма ............. он ти е феномен, кога ќе го видиш на ТВ незнаеш дали да плачеш, дали да се смееш .......... го прашува водителката дали знае што е тоа ЈуТјуб, он вика: шта, шта је то ......... :ROFLMAO:

Јагодинскиот градоначалник Палма ............. он ти е феномен, кога ќе го видиш на ТВ незнаеш дали да плачеш, дали да се смееш .......... го прашува водителката дали знае што е тоа ЈуТјуб, он вика: шта, шта је то ......... :ROFLMAO:

:pos:

Тадиќ се поверојатно извиси и за премиер. Дачиќ добил понуда од напредњаците за таа функција. После пеењето во Москва тешко дека ќе ја одбие.

Официјално - Ивица Дачиќ, човекот на Слободан Милошевиќ, потпретседател на СПС во времето на Милошевиќ и моментален претседател на партијата, е назначен за премиер на Србија. Му посакувам се најдобро и што можно поуспешно раководење со државата. (со мој став: подалеку од НАТО, дај боже).

Ivica-Da%C4%8Di%C4%87-2.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom