Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.399
Што значат тие крилата горе?
Што значат тие крилата горе?
„Горе, бисерниот азур еШто значат тие крилата горе?
...
„Најгорен Регистар (под Крилестиот Диск)Ra-Hoor
1513„Горе, бисерниот азур е
Голиот сјај на Нуит;
Таа се наведнува во занес да ги бакне
Тајните жештини на Хадит.
Крилестата топка, ѕвезденото синило“ - Книга на Законот
Тоа е Хадит, крилестиот сончев диск, пламенот кој што гори во секое срце, центарот на секоја Ѕвезда.
Не знам, истражувај... Јас мислам дека нема поврзаност со нас.
Ти само со факти бараташ. Нема лабаво.Секој пишува и твори по нетот. Јас лично избегнувам текстови чии информации не можам да ги потврдам и кои само ќе ме однесат по патот на шпекулациите и ќе си забегувам со умот со секакви информации.
Добро, добро... ок ајде врзани сме со сите О.Т.О. е на врвот...Ти само со факти бараташ. Нема лабаво.
Заборави за сунет да прашаш.Темава е ептен тупачка станата, дајте бе малку повеќе информации за нас читателите на Теа Модерна, Daily Star и The Guardian.
Еве неколку од мене што ме интересираат.
1. Кој е настариот телемит на светот?
2.Дали има строг пост кај телемитите?
3.Дали телемата одобрува клонирање на луѓе и на животни? И кој е ставот за овцата Доли на телемата?
3а. Дали ако во некоја блиска иднина се клонира телемит кој е инициран, дали и неговиот клон ќе биде по дифолт инициран или пак треба одново да оде на пракса како профан?4. Дали со некои иницијации можно е зголемување на градите и екстензија на пенисот?
5. Дали на Еуро 2012 некои од играчите се телемите? И ако се наброите ги.
6.Дали Борко Ристовски е телемит од причина што прави како што му е волја во репрезентацијата и тоа му е закон?
7.Кој од познатите холивудски актери се телемите?
Толку засега ми текнуваат.
Еве ти нешто интересно... кога веќе сакаш интересно. Што не кажете вие дека сакате интересно.
Го имаш гледано Help! со Битлси, наводно филмот е комедија.Еве ти нешто интересно... кога веќе сакаш интересно. Што не кажете вие дека сакате интересно.
Нешто + инфо со линкче има на мојот блог за ова видео, за да знаете што гледате...Уживај во интересното видео...
Никогаш, но кога ќе имам време можеби ќе го видиме што парче филм е...]
Јас ја користев алатката! И ја сум сега телемитичар! Еве што добив:Никогаш, но кога ќе имам време можеби ќе го видиме што парче филм е
Ок, едно инфо!
Страната на О.Т.О. е префрлена на http://oto-mk.net и ќе биде активна за некој ден. Ќе бидете благовремено известени нормално.
Сега за сега работи само Алатката 777! Може да си „играте“ со нејзе ако знаете како и зошто, ако не има на мојот блог упатство па читајте и играјте си.
Како да ти кажам а да не те навредам... хм...