Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Шпанија ќе е поклон утре, глеам за Х паѓа коеф. 2.2, a за победа на Шпанија од 1,55 на 1,85, а убеден сум дека ќе победи Шпанија.

За вечер одам вака:
Холандија 2&2+прво@6,15
Германија 2&2-3@3.4
и
Холандија 2-2&3+@6.00
Германија сигурна победа@2.7

Шпанија ќе е поклон утре, глеам за Х паѓа коеф. 2.2, a за победа на Шпанија од 1,55 на 1,85, а убеден сум дека ќе победи Шпанија.

За вечер одам вака:
Холандија 2&2+прво@6,15
Германија 2&2-3@3.4
и
Холандија 2-2&3+@6.00
Денес сите гледам Холандија најсигурна ви е ... ама со онаја игра што ја играат тешко против португалија .. одбраната им е многу слаба на холандија .. денес уште ако тргнат со Ван дер Варт на местото на еден од копачите (де јонг или ван бомел) тогаш ке имаат проблем со брзите португалци.

ЛеБрон Џејмс - 31.5+ коша (1.85)
Португалија - Холандија - 2 & 3+ (3.70)

500/3400

Дојави дирекно од Џејмс и Снајдер.

Flamengo - Santos 1 @ 1.65

Сантош игра 1/2 финале во текот на наредната недела со Коринтијанс во Копа Либертадорес....

За вечер одам вака:
Холандија 2&2+прво@6,15
Германија 2&2-3@3.4
и
Холандија 2-2&3+@6.00

што е сигурна победа?да победи без примен гол?

Данска - Германија 2-4
Португалија - Холандија 2-4
Л.А. Галакси - Портланд 1 (време е една да победат)
Ибака 9.5 +
Чалмерс 9.5 +
Италија 1сигурна победа
со 100 =2650 :)

Денес сите гледам Холандија најсигурна ви е ... ама со онаја игра што ја играат тешко против португалија .. одбраната им е многу слаба на холандија .. денес уште ако тргнат со Ван дер Варт на местото на еден од копачите (де јонг или ван бомел) тогаш ке имаат проблем со брзите португалци.
Леле коа го видов составот прво шо ми падна на памет беше тоа ти што го пиша, ама така стаив. И добро издржаа до полувреме, ама кога не го стај Бомел на почеток на второ јасно беше дека нема да биде ништо.

Шпанија 2 и Италија 1&3+ за утре

Како можеше од толку шанси да не падне уште еден гол... ван дер Варт статива, Роналдо статива, ван Перси сам со гол, и се ова во последни 10 мин.:mad: Ако тепа Барселона од Еквадор ќе се самоубијам.:mad:

Леле коа го видов составот прво шо ми падна на памет беше тоа ти што го пиша, ама така стаив. И добро издржаа до полувреме, ама кога не го стај Бомел на почеток на второ јасно беше дека нема да биде ништо.
Не сум само јас со таква изјава ... и мало дете би го видело тоа дека одбраната им е многу слаба во ова европско првенство и немаше да биде заслужено според мене ако одеа понатака .. ваков состав требаше да извади против данска а не против Португалија и против Роналдо и Нани од двете крилни позиции се виде дека тој 19 годишникот не е дораснат за да игра на големо натпреварување , плус тоа имаа потреба да бркаат победа со 2 гола разлика и тоа им беше хендикеп ... франција уште од денес ја кажувам дека ке тепа со украина .. ке биде нешто поразличен натпревар топката мислам дека ке се движи по средината , игра што ја обожуваат французите имаат добри играчи на средина како кабаје , м'вила , насри и дијара .. нема да имаат лек украинците за овие играчи !
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 23:44 ---
Данска - Германија 2-4
Португалија - Холандија 2-4
Л.А. Галакси - Портланд 1 (време е една да победат)
Ибака 9.5 +
Чалмерс 9.5 +
Италија 1сигурна победа
со 100 =2650 :)

За после имам пуштено
Вејд над 22.5
Леброн под 31.5
Вестбрук над 24.5

Инаку за утре немојте да сте се зафркнале да уплаќате Хрватска-Шпанија 2-2 конечен резултат за големи суми. Гарантирам дека нема да заврши 2:2.Најверојатно и Х нема да биде.

Тип од мене:
Хрватска-Шпанија 2ка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom